maanantai 23. helmikuuta 2015

JOKO TÄLLÄ TARKENIS?

 KIMONO H&M / HOUSUT PIECES / TAKKI H&M / PIPO H&M / LAUKKU LINDEX / KENGÄT H&M


Näin kevään korvalla viime kesän kamppeet kaivetaan kaapinpohjalta takasin henkarille. Siinä niitä sitten hypistellään malttamattomana päivä toisensa jälkeen, vuoron perään lämpömittaria ja ilmatieteenlaitoksen sääennusteita vilkuillen. Joko tällä tarkenis? Jos laitan vaikka sukkikset alle? Tai neuleen siihen päälle ja sukkikset! Joko, joko jokoo? Oon ihan kauhee hätähousu tämmösissä asioissa :D Mutta kimonot, ne oon uskaltanu huoletta ottaa jo arkipukeutumiseen matkaan!

Näin joku aika sitten ihanasti stailatun asun jossa piiitkä väljä, polvitaipeeseen saakka ulottuva ruutupaita oli auki pitkän villakangastakin alla ja inspis iski. Kopioin lookin ja sain asuun yllättävän samanlaisen fiiliksen lisäämällä ruudullisen kesäkimonon takin alle paidan roolia hoitamaan. Eikä näytä yhtään siltä että ois rantavaate päällä!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

17 kommenttia:

 1. Tää on kyllä niin kiva asu :) Jotenki nii basic, muttei kuitenkaan. Yhdellä vaatteellaa saa kyllä ison muutoksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiittii :) Mie vasta jälkeenpäin tajusin kuinka kiva tää oikeesti oli!! Nimenomaan pikku jutulla saatiin iso vaikutus. Coool!

   Poista
 2. Ihana asu! Voi että odotan jo kevättä ja sitä että saa heivata paksut huivit ja takit jonnekin varaston perukoille.. Pian se onneksi tapahtuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos!! :) Voi kuule, et oo yksin nuitten ajatustes kanssa. Mie haluaisin laitaa kaikki paksut vaatteet ja tumput jo talviteloille! Koitetaan jaksaa vielä hetkiii :D

   Poista
 3. Hyvältä näyttää :)<33 pakko sanoa samaa kuin jenni että yhdellä vaatekappaleella saa kyllä hirveesti muutosta! Iso peukutus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitooos! <3 Tuo kimono oli kyllä yllättävän kiva lisä tähän asuun :)

   Poista
 4. Toi kimono paituli on kyllä niin hieno!!! Tuon tyylisiä ajattelin kans hankkia keväällä/ kesällä! Hyvin sait sen toimiin takin kanssa! Mä en oikein saa mitään näyttään takin kans hyvältä, ja just toi mitta on vaikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon niiin onnellinen että löysin sen uudelleen!! Tiiäkkö sulle niin sopis kans joku tämmönen pitkä ihana kimono juttu! Sulla pitää niin metsästää ittelles joku kesäksi ;)

   Poista
 5. Tuo kimono näyttää kyllä hauskalta! :) Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tää on kyllä aika vänkä :) Sitä sammaa sinne!

   Poista
 6. Tiiätkö, täällä oli sonkalaisia käymässä. Tapasin heitä ja olivat shortsit jalassa. Minä talvikengät jalassa ja tikkitakki päällä. Lämmintä päivällä noin 17 - 20 mutta meille talvi. Ajoittain kylmä tuuli. ELi pukeudu vaan kalenterin mukaan

  VastaaPoista
 7. Vau mikä asu Milla! Nää sinun kuvat ei kun paranee vaan! :) jatka samaan malliin!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee kiitooos :) Ihana ku oot läränny paljon postauksia läpi ja kommentoinu! Mie niiiiin jatkan <3

   Poista
 8. Voihan ei,,taas niin ihku asu. Olen vasta hiljattain tutustunut näihin blogeihin ja kiva katsoa sekä lukea blogiasi ;)

  VastaaPoista