keskiviikko 11. helmikuuta 2015

VINKKI VITONEN

Nyt kaikki trenditietoiset tarjoushaukat huomio!! Mikäli haaveilette meikän lailla Adidaksen Stan Smitheistä, mutta lompakosta ei löydy tarpeeksi tuohta originelleihin tennareihin, tässä teille vinkki vitonen. Hennesiltä nimittäin löytyy miltein samanlaiset kengät nuden värisillä yksityiskohdilla ja hintaa kengillä on reilusti alle puolet alkuperäisiin verrattuna - 24,99!

Linkki nettikauppaan tässä ja tossut in action asukuvissa alla. Enjoyy!!


 TAKKI H&M / MEKKO H&M / PIPO H&M / KENGÄT H&M 

Kuvat Jenni / New Life

Ps. Nyt alkaa virallisesti kenkien ostolakko!!! Hemmetti.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

15 kommenttia:

  1. Toisena vinkkinä: kantsii tarkistaa lasten koot samasta kengästä (jos niitä on lapsille), koska ne on yleensä halvempia ja taitaa koot riittää, valmistajasta varmaan riippuen, melkein 39 asti! Ite ostin just addun superstarit lasten puolelta ja paljon halvemmalla ;--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo! Oon huomannu tuon kans ;) Mie koitin pitkään kytätä Stadiumilta niitä lasten koon superstarsseja, mutta niitä ei meinannu löytyä mistään :/ Hyvä löytö!!

      Poista
  2. Vitsit itekin himottais noi adidaksen stan smithit, mutta noi hmn kenkulit vois olla hyvä hätäapu! Kiitti hei vinkistä! Muutenkin taas niin ihania kuvia! :)))

    http://outtamyheart-sara.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaaan :) Nää on siitäkin hyvä vaihtoehto että monista Adidaksen suoistuimmista kengistä on ollu koot toooosi vähissä viime aikoina! Kiitti!

      Poista
  3. Mä ostin just noi hm:n kengät. Silti haluun vielä valkoset niket, mut nää on tosiaan hyvä hätäapu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niket on kyllä aina niket :) Toivottavasti nää auttaa jaksamaan niiden ostoon saakka!

      Poista
  4. Upea asu! <3 Tuo mekko on aivan ihana! Ja kengät myös :)

    VastaaPoista
  5. Taas niin kiva asu!

    VastaaPoista
  6. Siis anteeksi mitä? Otsikko antoi jotenkin ymmärtää, että tässä tulee nyt joku oikeasti hyödyllinen vinkki mutta, mutta - - En käsitä miten joku voi kuvitella, että jotkut halpis henkkamaukat muka oikeasti KORVAISIVAT aidot adidakset! Sori, oli ihan pakko avautua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mittään, aina saa avautua ja pitääkin välillä! Totta turiset, ei nää tennarit pysty täysin aitoja Adidaksia korvaamaan. Mutta nää voi olla tosi hyvä vaihtoehto sellaselle tyypille, joka etsii jotain saman tyylistä mutta edullisemmin! Kuten mulle :)

      Poista
  7. Saanko ihan vähän syyttää sua siitä, et mulla meinaa tulla konkurssi kun luen sun blogia! :D Tänään lähti nimittäin mukaan H&M:stä just noi kyseiset kengät sekä se musta lappuhaalari. :D Oon ihan rakastunut ja sain kauheen pakkomielteen niistä haalareista ja heti niitä alkoi pomppimaan vastaan joka paikassa. Mut oon ihan fiiliksissä noista hankinnoista, jes ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa, niinkööööö >:D Mulle käy kans just tuolleen että ku jonku ihana jutun jossain nään, niin kohta se on kaikkialla!! Mutta en voi muuta sanoa ku että ihania asioita oot ostanu ;) Sulla (kans) on hyvä maku, hahaa!

      Poista
  8. Katoin kans noit kenkii henkkamaukalta! Tosi kivat ja just monen budjettiin sopivat! Eli mun mielestä hyvä vinkki tämä! :) päädyin kuitenki ite tilaamaan sit lopulta nike air force 1:set, toivottavasti ovat kovan hintansa arvoiset! :D

    Tosi kiva asu kokonaisuudessaan <3

    VastaaPoista