keskiviikko 4. helmikuuta 2015

THE LAPPUHAALARIT

HAALARI H&M / COLLEGE 2HAND / HATTU H&M / KENGÄT H&M / KELLO DANIEL WELLINGTON

Vähän yli kuukauden mittainen metsästykseni on viimein tuottanut tulosta. Löysin ne viimein - nimittäin mustat lappuhaalarit!

Hitto vie, kyllä niitä haettiinki! Haalarinmentävä aukko synty meikäläisen vaatekaappiin reilu kuukausi takaperin, kun bongasin kyseisen vaatekappaleen täydellisesti stailattuna täältä. Kuva jäi mieleen kummittelemaan. Parin viikon päästä tarve nosti päätään kun selasin H&M-nettikauppaa josta löysin just enkä melkeen semmosen mitä hain! Sormet väpättäen klikkasin tuotteen auki todetakseni että koot oli jo loppu. Samantyylisiä haalareita tuli vastaan pitkin blogeja ja Pinterestiä, minne menin kiusaamaan itteäni inspiraatiokuvilla. Kyselin jopa työkaverit läpi näköhavaintojen toivossa :D Turhaan. Sitten koitti keskiviikko ja viimein kuorma toi ne mukanaan! Ei muutaku soitto myymälään, oma koko varaukseen, hemmetin kyytiä ja vielä nopeampaa sovarille ja kassan kautta kotiin.

Voittajafiilis!!!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

28 kommenttia:

  1. eikä ihana Milla !! mie meinasin eilen ostaa nuo samaiset haalarit haha:DD no jäi vielä kauppaan! näytät hyvältä,niinku aina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattstistaaa!! :) <3 Mie en perkule pystyny kyllä jäättää näitä kauppaan mun ponnistelujen jälkeen :D

      Poista
  2. Toi on kyllä ihana! Myös omalla listalla tällä hetkellä :D Mutte nyt kuitenkin odotan vain lisää kuvia niistä siun hiuksista!! Terkuin, Malttamaton Marianne ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookki!! Sopis kyllä sullekki ;) Haaha, viimeistään varmaan viikonloppuna tulee uusia asukuvia missä tukka näkkyy :D Mulla oli vaan niin monta "vanhaa" asua vielä luonnoksissa että menee hetki..

      Poista
  3. Uuu ihan sika magee asu :o

    - P

    VastaaPoista
  4. Mä metästin shortimittaista koko kesän, mutta tuloksetta! Olin myöskin hennesillä töissä ja sielläkii kaikissa oli niin pikkuiset lahkeet että pakarat vilkkui. :'D Mutta ihan sikaihana toi pitkäpunttinenkin!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo viime kesänä kaikki sortsit oli niiiiiiin älyttömän lyhyitä että pahaa teki :D Onneksi tänä kesänä hommaan on tulossa jotain tolkkua jos trendeihin on uskomista... Pietän peikkuja pystyssä että löyät vielä ne täydelliset lyhyt lahkeiset! :)

      Poista
  5. Saako udella mitä kokoa sulla nämä on, pitääkö koot paikkaansa vai onko nää vähän rennompaa mallia? :D Oon kans ite näitä samaisia ihanuuksia katellut mutta vähän mietiskelen kahden koon välillä enkä oo vielä uskaltautunut tilaamaan! Superhyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta kaaaaaai! :) Mie kans arvoin pitkään 34 ja 36 väliltä mutta päädyin isompaan, vaikka tää malli tosiaan on vähän normia väljempi.

      Poista
  6. Vauu onpa tyylikkäät <33 se on kyllä mahtava tunne ku löytää jotain mitä on etsinyt kauan!! Kaunis oot niinkö aina <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niii onn!! :) Se on ihan paras ja niin palkisteva tunne! Kiitoksiiii <3

      Poista
  7. Vähän huipun näköset! Oot Milla upea :)

    VastaaPoista
  8. Kyllä on kiva asu!! :) Itekki miettiny noita haalareita mutta vielä ainaki vasta ajatustasolla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoos :) Nyt lopetat haaveilun tyttö ja alat tuumasta toimeen ;) Nää on ihan huiput!

      Poista
  9. Arvaappa kenen vaatekaappiin tuli samanmoinen aukko just nyt!!? Looking good!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa tää aukko on tarruvaa sorttiaaa ! :D Thääänks!

      Poista
  10. Tää on taas niin sun näköinen asu! Upee! - Ja voisin kyllä itellenikin samanmoiset hankkia.

    VastaaPoista
  11. Super kivannäköinen asu! :) Sulla on muutenkin tosi mahtava tyyli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä yks mun viime aikaisista lemppareista :)) Voi ihana kiitoos!

      Poista
  12. ÄÄÄÄ miulla on aina ollu sellanen 'thing' lappuhaalareille. EN KESTÄ. Ihan mahtavat!
    Kuinka pitkä muuten oot? :) ja ootko joskus tehny postausta siitä miten treenaat/mitä urheilua harrastat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiinkööö :D Mulla on kans ollu semmonen pieni piilevä. Oon n.163cm pitkä? En oo, iso syy siihen on se etten oikeestaan harrasta minkäälaista liikuntaa satunnaisia hölkkälenkkejä lukuunottamatta.. Oikeen hävettää myöntää. Mutta jos treenikärpänen iskee nii lupaan postata! :)

      Poista
  13. Törkeen makeet! Mäki haluun :D musta vaan tuntuu et mä varmaan näyttäisin vaan joltain isolta vauvalta potkuhousuissaan :D

    VastaaPoista