perjantai 20. helmikuuta 2015

RAITAA PITKÄSTÄ AIKAA!

 TAKKI LINDEX / PAITA GINA TRICOT / FARKUT DR.DENIM / LAKKI H&M / KENGÄT H&M

Mulle iski vähän aikaa sitten ihan mahoton himo hankkia jotain kuviollista. Kävin läpi kirppisinventaarion jälkeistä kaappiani ja huomasin etten omista oikeestaan mitään kuviollista! Koska mun tyylistä tuli näin hillitty? Jotain pientä kivaa oli pakko saada, joten kipasin Ginaan sitä jotain hakemaan. Lähdin melko klassiselle linjalle kuosimaailmaa valitessani ja musta valkoinen tasaraita oli just semmonen joka yksinkertaisuudessaan istuu mun tyyliin! 

En ees muista koska oon viimeksi ostanu jotain raidallista? :D Vaikka se on niin perusjuttu. Luulen että oon tavalla tai toisella traumatisoitunu siitä mun ylä-asteaikoina vallinneesta raita-maniasta. Muistaako kukaan? Oli kuulkaa raitapaitaa, sukkaa, hupparii. Ne oli päällä välillä yhdessä välillä erikseen. Ehkä mie nyt kaikkien näiden vuosien jälkeen alan toipua tästä yliannostuksesta ja päästä sinuiksi näiden kuosien kanssa. 

Mutta nyt lähen kipaseen postista pari pakettia, joiden sisällöstä kuulette lisää ens viikon puolella ;) Ihanaa viikonloppua ja hiihtolomaa meille kaikille joilla sen aika on! Wuhuuu!!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

12 kommenttia:

  1. Oi vitsi toi on ihan törkeen kivan näkönen asu! Varsinkin noi polvireikähousut ja takki on ihanat <3

    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokseeet :) <3 Ne on molemmat pitkän linjan lemppareita!

      Poista
  2. Noni jes, nyt sä kävit hakee sen raitapaidan ;D hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
  3. Musta tuntuu et mul on lähtenyt vähän käsistä noi raidat sisustuksessa. :D On meinaa raitamattoa, raitalakanat, tarjotin, tabletit, kulhoja yms. Onneks kaikki ei oo samaan aikaan käytössä tai samassa tilassa, mut tuskin paljoo mitään enempää voi hankkia. :D Hupsista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mullaki tulee välillä tommosia ihme kausia että joku juttu iskee ja kovaa ja sitten sitä on kaikkialla! :D Niinku... Keltainen. Sitä "jotain" kun ripottelee sinne tänne hyvällä maulla nii hyvä tulee! ;)

      Poista
  4. ihana asu! mul olis kans metsästykses täydellinen raitapaita, mut viel ei oo tullu vastaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thaanks :) Voin suositella tätä Ginan versiota jos 3/4 hihoista tykkää!

      Poista
  5. Ompa kiva asu! Voisin kuvitella itekki pukeutuvan nuihin kamppeisiin :P Huippua hiihtolomaa sulle Milla!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thaaaanks :) Mie voisin kans kuvitella sun niihin ;) Sitä samaa sinne <3

      Poista
  6. heiiii jes! mulla on ollut etsinnässä tosi kauan tommonen lätsä, onkohan kauan sitten ostettu? (voisikohan löytyä vielä hm:ltä, katoin että netissä ei ainakaan enää näkynyt :/)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule kysyit niiin hyvään saumaan, nimittäin Seppälästä löytyy! Niillä on isossa osassa myymälöistä (ainakin täällä Tampereella) loppuun/muuttomyynni meneillään, ja oon bongannu sieltä melkein identtisiä lakkeja kolmella eurolla!! :) Eli pika pikaa Seppälään.

      Poista