perjantai 6. helmikuuta 2015

OVER KNEE-BOOTS

SAAPPAAT 49,99e / H&M

Kuvat Weheartit / H&M

Nyt pitää taputtaa itteä olalle, oon onnistunu viime aikoina löytämään monta semmosta juttua jota oon hamunnu jo pitkään! Pitkävartiset, mustat, täydellisen korkuisella ja nimenomaan paksulla korolla varustetut saappat on ollu etsinnässä since... 2013? En malta oottaa keväisiä säitä jollon aion niin stailata nää kuvanlailla, pitkän takin ja lyhyen helman kanssa!! Pikku makia. Tekee hyvää tän tennari-manian keskellä saada toisenlainenkin kenkä vaihtoehto kevääksi. Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin että tuli otettua oikee koko ;)

Himottaako kellään muulla over knee-bootsit?

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

12 kommenttia:

  1. upeeet !! oon kuolannu koko talvenn high-bootseja !:DDD toivottavasti tilaamasi on hyvät!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookki!! Alkuviikosta tuli sähköpostia että matkalla ovat, jännitys tiivistyyyyyyyy! :D

      Poista
  2. Ostin just talven alussa samantyyliset saappaat H&M:stä, mutta ilman korkoa ja olen tykännyt niistä ihan sikana! Joten auts, nyt himottais nämä korollisetkin.... Noh pitää pohtia! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii ilman korkoakin on varmana upeeet ;) Tossa pitkässä varressa on jotain mikä saa mut tunteen itteni niin naiselliseksi! :D Laitappa korvan taa..

      Poista
  3. Mä testaan sit sun saappaita villasukat jalassa ja mallaan, että sopiiko mulle yhtään sellaset :D Jotenkin tykkään tosi paljon, mutten oo osannu kuvitella vielä itelleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha sopiiii :D Tuli muuten just tekstari että paketti on saapunu lähi Ärrälle!! Jeee!

      Poista
  4. Ooo nuo voisin tilata melkeen itekki!! Upeat <3 kerrohan kokemuksia sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsiii! Hain just äsken paketin postista ja nää on ihan pööörfect <3 Kärki oli hieman terävämpi ku kuvasta ymmärsin ja varsi on kivan napakka ja ylettyy oikeesti puoleen reiteen asti :) Tykkään!

      Poista
  5. Asukuvia odotellessa! 😉 mut just eilen varastoa kaivaessa bongasin mun korottomat nahkaiset ylipolvensaappaat joita metsästin sillon vuosia sitten kun ne oli ekaa kertaa hothothot! Pitäis varmaan ottaa käyttöönkin ne taas 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli niiiin kivat että kuvaa tulee heti ku pääsee päälle ;) Jeeee ihan parasta shoppailla omasta varastosta, hahah!! Takasin käyttöön vaaan! :)

      Poista
  6. Mä niiiiiiin himoitsen just noita samoja ja hauskinta täs on se, että jo omistan yhet melko samantyyliset...:´DDD Harkitsen tilausta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa :D Se on niin hassua miten tommoset pienet muutokset saa jonku jutun näyttään ihan eriltä eikä vanhat kelpaa... Mutta jos laitat vanhat kirpparille ja uudet tilaukseen nii laitat hyvän kiertään!! ;)

      Poista