torstai 2. huhtikuuta 2015

PÄÄSIÄISPLÄÄNIT

TAKKI MONKI / PUSERO H&M / HOUSUT BIKBOK / HATTU H&M / LAUKKU BIKBOK / KENGÄT ADIDAS

Kuvat Jenni/ New Life

Hitto vieköön, se ois kuulkaa jo huhtikuu!!

Mulla vilisee päivät ja viikot ihan silmissä, ja uskon erittäin vahvasti etten oo ainoa jolla menee näin. Ootan niin innolla mun ekaa kesää Tampereella, kesätöiden alkua, koulun loppua ja niitä lämpimiä säitä! Potuttaa niin paljon tää tihku/ räntäsade ja pimeyyysss. On niin monta ihanaa asiaa tulossa, ettei malttais junnata tässä harmaassa välivaiheessa. Voisin oikeesti pikakelata kuukauden eteenpäin nii kaikki kökkö alkais olla jo takana päin. No onneksi tänään alkaa Pääsisäisloma! :)

Mitä teillä on plääneissä pääsisäiseksi? Me saadaan vieraita pohjoisesta, eli loma menee aika rennoissa ja rauhallisissa merkeissä. Toni meinaa viedä meidät kalalle perjantaina ja lauantaina pietetään kunnon kirppiskierros-maratooni. Haaveilen saunan lämmityksestä ja kunnon pääsiäisillallisesta! Tekis mieli kokata ihan kunnon ateria jälkkäreineen kaikkineen ja istua ydessä alas saman pöydän ääreen. Vähänkö ois ihanaa!

Huippua pääsisäistä kaikille!! Ollaan kuulolla viikonloppuna :*

Edit/ Hups, munasinpa sitten ton otsikon kanssa :D Älkää häiriintykö jos fb:ssä / Indiedayssillä otiskko on "pääsiSäispläänit".. Haha. No, eipä tuo otsikko ole kaunokieltä joka tapauksessa..

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

8 kommenttia:

  1. Meillä suunnitelmissa itään päin suuntaminen Kuopion hoodeille, ja suuri osa päivistä menee varmaan nätisti kouluhommien kanssa. Että semmonen "loma". :D

    Ihana toi sun asu, tykkään hirmuisesti tosta takista! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiim ihanalta kuulostaa! :) Mie kans luulen että en ihan täysin pälkähästä kouluhommien suhteen pääse, on sen verran monta deadlineä tulossa tän kuun aikana..

      Kiitoksia <3

      Poista
  2. oooo hattu kyllä passaa sulle ihan mielettömän hyvin :)<3 Ihailen kyllä sun tarkkoja kuvia joka kerta!! Mä vietän pääsiäisen siskon luona ylivieskassa ja tarkoitus olis myös käydä mutka haaparannassa! Ihanaa pääsiäistä<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi hattu on kyllä mun päivieni pelastus! <3 :) Aivan ihanilta kuulostaa sun suunnitelmat, sukulointi on parasta!! Sitä samaa <3

      Poista
  3. Uu, onpa kiva asu ! : ) Ja ihana sinäää! <3

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa ihanilta suunnitelmilta. :) Ja ihana toi sun hattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksiii! Roudasin kauheet kassilliset ruokaa kotia tänään tota mun isoo illallista varten :D Haha. Eli se toteutuu jee!

      Poista