keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

IBA ILTA-ASU

KOKO LOOK / H&M

Voi ku tulee ikävä tuota iltaa kun näitä kuvia katsoo :) Viime lauantai-iltana järjestetyt Indiedays Blog Awardsit antoi mulle pitkästä aikaa mahdollisuuden pukeutua mekkoon, ja laittautua oikeen pitkän kaavan mukaan! Lookki oli melko lähellä alkuperäistä visiotani jota täälläkin jaoin. Ruosteen ruskea mekko on 2hand löyty parin viikon takaa. Se sai kaverikseen mustat asusteet ja kultaiset tatuoinnit joita testailin ekaa kertaa.

Fiilikset nuitten tatointien suhteen on hieman kaksipiippuiset.. Tatskat edustaa tosiaan tasan sen yhden illan, kultahippuja hilseili irti heti alusta lähtien. Mulla on vielä toinen arkillinen erilaisia Shine Tattoon versioita kotona testailua odottamassa. Kengät taas saa arvosanaksi täyden kympin!! Näillä jaksoi kävellä hotellilta keskustaan, juhlia ja käppäillä melkein kuusi tuntia ja kipittää vielä takaisinkin.

Palkintojen jaossa ei kärkikolmikkoon asti valitettavasti ylletty, kuten varmaan hehkutuksen puutteesta arvata saatoitte. Mutta se, että pääsin niin lahjakkaiden tyyppien kanssa samaan kategoriaan oli voitto mulle!! <3 Onnea voittajille ja tuhannet kiitokset teille kaikille minua äänestäneille :**

Mitä siellä tykkäillään lookista? :)


SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM BLOGLOVIN


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei vitsit, aivan ihana kuulla! :) Kiitos Reetta!

   Poista
 2. Upea asu! Nuo tatskat on niin mageita, pakko tilata itsekin kesäksi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos :) Noi on kyllä niin hienoja! <3 Toivon niin että noi toiset versiot mitä testaan pysyis vähän nätimmin ja pidempään.

   Poista
 3. Aivan ihanan värinen toi sun mekkos ja mitkä hapsut! <3
  Ite oon kans tilannu siltä Shinetattoolta ja niiden tatskat kyl pysyy hyvin monta päivää, kuhan vaan antaa kuivuu kunnolla laiton jälkeen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaaa, kiitos Jaana :) <3 Tässä asussa yhdistyy kyllä niin monta mun tämän hetkistä lemppari juttua. Toi muuten voi olla se syy miksi ne toiset tatskat (merkkiä ei tiedä) ei toiminu kunnolla, koska toista laittaessa iho oli vähän kostea vielä siitä edellisen laitosta. Kiitti vinkistä :)

   Poista
 4. Tosi kiva lookki, näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon kyllä itte kans harvinaisen tyytyväinen tähän kokonaisuuteen!!

   Poista