lauantai 18. huhtikuuta 2015

AWARDS OUTFIT INSPO

 Mekko H&M / Kengät H&M

Kuvat / Pinterest, H&M.com

Tässä ois nyt vähän mun ajatuksia Awards-asun suhteen puettuna kuviksi :) Bileiden ollessa viikon päästä launataina, orastava asukriisi alkaa painaa päälle. Nyt kun mulla viimein on selkeä (vähän liiankin selkeä) visio siitä mitä päälleni haluaisin laittaa. Ongelma: Mekko ei enää kerkeä tilata!! Tällä viikolla harjoitan siis erittäin aktiivista puhelupommitusta Helsingin liikkeisiin saadakseni mekon käsiini. Saman henkinen back-up asu löytyy tietenkin matkasta mikäli, en saa kolttua varattua ennen tapahtumaa.

Mutta jotain tämän tyylistä, ilmaavaa, 70-lukua henkivää hippimeininkiä kultaisilla detaljeilla olisi haussa. Peukut pystyyn ja varpaat ristiin että mekko löytyy ja että se sopii!!


SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

LACK OF COLOUR vuoden blogitulokas?
Huomiseen saakka aikaa äänestä täällä!!

10 kommenttia:

 1. Melkein vois uskoa et kaupoista löytyy nyt tän tyyppisii vaatteita. Paitsi tietty nyt kun yrittää metsästää.. Mut tsemppiä, toivottavasti löytyy! En malta odottaa miltä sun asu tulee näyttämään! Vähän tylsä olo nyt itellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta se siinä onki! :D Kaupat on kesä-hippi-tyttö meininkiä pullollaan, mutta silti en löydä mitään? Iiikks, älkää ny ootako liikoja jos en saa mekkoa, menee suunnitelmat uusiksi!! Ja nää oli siis lähinnä iltaa varten, päivällä mennään iha normi vaatetuksella :)

   Poista
 2. Toivon todella, että löydät mekon, ihanalta näyttää! :3

  VastaaPoista
 3. Sulle sopii ;) Ihana selkäpuoli vikassa kuvassa. Romanttista ja rentoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentoa ja romanttista - toi oli just sitä mitä haen! :)

   Poista
 4. Oih kun sä panostat, mielenkiintoista nähdä lauantaina valmis look! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt siis vaan odota liikoja! Tää kollaasi on siis enemmänkin inspiraatiota, kuin varten lopullista ilta-asua kuvaava :) Samaa fiilistä simppelimmässä muodossa.

   Poista
 5. hahah aika samaa linjaa :-D Mulla on nimittäin lauantaiksi tämä mekko http://www.zara.com/fi/en/woman/dresses/view-all/off-the-shoulder-dress-c719020p2631053.html ja lähes identtiset kengät. Ja tietysti ajattelin myös kultaiset korut yhdistää tohon! :-D Onks mekko löytynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! :D Näyttää siltä että me tullaan oleen aika samiksia ens lauantaina, hahaa. Great minds think alike ;) Toi kuvassa oleva mekko on edelleen hakoteillä, mutta mulla on onneksi erittäin potentiaalinen vara-mekko omasta takaa!

   Poista