maanantai 20. huhtikuuta 2015

IN ACTION

 COLLGE 2HAND / TAKKI 2HANS (H&M) / HOUSUT PIECES / HATTU H&M / LAUKKU H&M / SAAPPAAT H&M

Kuvat Jenni/ New Life 

Tässä ois se aiemmin hehkuttamani kirppislöytö-takki in action. Se pääsi päälle ekaa kertaa viime torstaina, kun kuvailtiin asuja Jennin kanssa ennen Sokoksen Timanttisilla järkättyä blogitapahtumaa. Illasta tulee postaus pikimiten, ja teille on jotain pientä kivaa tiedossa sen tiimoilta ;) Eli stay tuned!

Asu oli takkia lukuun ottamatta koko musta, ja sen juju oli erilaisissa materiaaleissa ja yksityiskohdissa: Saappaiden mokka, laukun nahka ja hapsut, collegen eläväinen pinta ja hattu joka kruunaa kokonaisuuden. Nyt ku katon tota ekaa kuvaa mulla alko naurattaan kiistämätön yhdennäköisyys oikealla olevaan profiilikuvaan :D Kattokaapa vaikka! Onko mulla oikeesti vaan yks ilme??

Mie lähen nyt aamuvuoroon ennen koulua - Ihanaa maanantaita kaikille!!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

8 kommenttia:

 1. Oot tehnyt taas ihan huipun löydön! Kiva kuulla siitä timanttisten tapahtumasta myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ;) Ihana asukokonaisuus....niin sulle ;)

   Poista
  2. Ja kiitti Lila kans!! Käyppä nyt tsekkaamassa uusin postaus nii löydät lisä infoa ;)

   Poista
 2. Tosi kiva asu ja onkin yllättävän monipuolinen, vaikka onkin niin yksivärinen! Todella hyvältä näyttää tuo takki in action. :) Ja onhan sulla noita ilmeitä vaikka kuinka! Toki se on totta, että helposti tulee kallistuttua niihin kerran jo hyviksi todettuihin ilmeisiin ja asentoihin, jos paljon ottaa asukuvia... Ihanaa maanantaita & alkanutta viikkoa sinnekin päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki? Onhan koko musta klassinen yhdistelmä, mutta helposti myös tylsä! Tälleen siihen saa vähä säpinää ;) Ihana, totta tuo :D Se vaan ittestä tuntuu niin toistolta, kun on löytäny ne omat asennot ja ilmeet joita sitten luonnollisesti käyttää usein.

   Poista
 3. Takki näyttää sun päällä tosi hyvälle ja asussa nimenomaan erilaiset kuosit tekee kivan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti :) Hauskaa miten mustallaki voi "leikitellä" :D

   Poista