torstai 9. huhtikuuta 2015

DEADLINE OVERDOSE

NEULE 2HAND / TAKKI LINDEX / HOUSUT H&M / HATTU H&M / LAUKKU H&M / KENGÄT H&M


Tää viikko, ja seuraavat kolme, tulee olemaan aivan älyttömän rankkoja. Syy: Koulu, koulu ja vielä kerran koulu. Kaiken maailman projektit, raportit ja ryhmätyöt pitäis viimeistellä ja palauttaa. Olis kokeita melkeen käden jokaselle sormelle + muu elämä pitäis ylläpitää jotenkin siinä sivussa!! :D Tää on nyt semmonen varoituksen sana, että jos huomaatte kuvissa että mun hymy alkaa hetkellisesti hyytyy, niin syyttäkäämme tätä lukukauden loppurysäystä. Damn you school.

No mutta eilisellä ei ollu syytä surutella, ihana Jenniseni saapui pääsiäislomaltaan ja päästiin taas tekeen sitä mitä me tehään parhaiten: kuvaamaan! Vaikka oli vuosisadan kova tuulisin päivä, puin haasteista hulimatta hatun päähän. Lisäksi kokeilin jotain uutta pukeutumisen suhteen, yhdistin leveät lahkeet korollisiin kenkiin! Pelkona mulla oli liian tätimäinen olemus, mutta aika hyvin passas yhteen. Ja pissstt. Huomatkaa kuinka pitkiltä jalat näyttää! 

Ps. Löytyykö ruudun takaa koulustressin kourissa kiemurteleviä soul sistereitä?? Kommenttiboksiin aiheesta avautuminen on enemmän ku sallittua, hahaa!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

18 kommenttia:

 1. Ihana sinä! Tää asu on kyllä törkeen hyvännäköinen! Jos tuo sun laukku katoaa joskus meidän tyttöjenillan päätteeksi, niin tiedät mistä se löytyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitooos! Haha, kiitos varoituksesta >:D

   Poista
 2. Kiva asu piristää koulunstressin täyteisiä päiviä! :) Looking good!!

  Täällä vähän sama - yksi valtava case odottaa tekijäänsä, esseen pätkä, raportteja ja muutama tenttikin tosiaan... Huh! Mutta kyl se siit, pian pääsee töihin ja kesälaitumille! :) Tsempit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs, hyvä asupäivä on paras piriste! :)

   Jooooo, tuttu juttu kuule. Mie koitan kans lohduttaa itteäni ajatuksilla kesälomasta, mutta sitten aina muistan että ei hemmetti mullahan on töitä koko kesä :D No mutta kyllä se tästä, onneksi on töitä! Tsemit sinne kans <3

   Poista
 3. On pitänyt jo kauan kommentoida siitä että on tosi kivaa ku sä laitat kuvat heti postauksen alkuun, ku usein teksti liittyy tavalla tai toisella kuviin niin on kiva ettei tarvii välissä skroollailla alas ja tsekkaa kuvat vaan on saanu kattoo ne rauhassa heti alkuun! Koulustressiin kovasti tsemppiä, en voi samaistua muuten ku että itse koen stressiä siitä etten tiedä mihin kouluun hakisim vai haenko ollenkaan -vielä komisen tuntia aikaa pähkäillä... Niin että iloitse siitä että sulla on itseäsi kiinostava opiskelupaikka. //kia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun kommentoit! :) Huippua kuulla että se tuntuu tolleen kätevältä, koska se on munki mielestä näin päin parempi. Ja kiitti tsemistä! Toi on muuten paha kans, painin samojen juttujen kanssa sillon vuosi takaperin.. Mie iloitsen :)

   Poista
 4. Hep, täällä ainakin kiemurrellaan kiireessä ja stressissä! D: :D Mutta söpö asu, ite en vielä meinaa tarjeta ulkona pienemmässä takissa saatika ilman pipoa, mutta ehkä pian nää säät lämpenis....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman homma siiiis! :D Kiitokset. Mutta tiiäkkö tämmönen villakangashattukin lämmittää ihan kivasti ;)

   Poista
 5. Ite vasta hain kouluun ja vähän alkaa pelottaa. :D Nyt kun on tottunut tähän et tekee vaan töitä ja loput ajasta on vapaa-aikaa, niin jotenkin pelottaa se et joutuu niit kouluhommiakin tekemään. Ei se mitään, eiköhän sekin oo ihan kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkööö! :D Noniii siitä se lähtee. Miehän tein kans pari vuotta töitä tossa ennen tänne TAMKiin hakua, ja oli tosi vaikeeta aluksi päästä taas opsikeluun kii. Mutta siihen kyllä tottuu taas :) Eli no worries!!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. And you're as sweet as usual with your comments! Thank you :)

   Poista
 7. Todellakin löytyy soulsister täältä! Nyt onneksi tänään koeviikon viimeinen koe takana ja saa tän viikonlopun (ja maanantainkin) rentoutua ennen uutta enemmän kuin täyttä jaksoa (jonka aikana pitäisi hankkia vielä kesätöitä ja käydä tekemässä teoriakoe ja inssi, että pääsee kesällä kruisailemaan maailmalla) :D ! Välillä kyllä olo on niin vetämätön, että ei jaksa paljon mitään muuta tehdä kuin maata mutta silti sitä jotenkin pakottaa itsensä tekemään sen yhden esseen vielä ja lukemaan sen kirjankin ja yömyöhällä kirjoittelemaan blogipostauksia... Nukkuminen on kyllä viimeaikoina jäänyt vähiin... Mutta onneksi kohta, ihan kohta, koittaa kesäloma ja saa vähän rennommin ottaa, vaikka ylppärilukemista lomalla onkin edessä...

  Tsemppiä sulle ! :) & ihana asu, toimii kyllä hyvin nuo korkokengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin BINGO!! :D Vitsi voi koeviikot oli kyllä yhtiä sanonko mitä välillä.. Tää on pahaa aikaa tää kevät, kun ennen kesää aina kasaantuu just kokeita ja kestätöiden hakuja yms. yhtäaikaa hoidettaviksi. Mutta lähdet juttu kerrallaan hoitaan hommat alta pois. Mieti miten ihana fiilis sulla on sitten kun se loma koittaa?? Ps. blogipostauksille on aina aikaa vaikka kuinka väsyttää ;)

   Tsemiä sinnekkin, kiitos!

   Poista
 8. Voihan että,hatut sopii sulle.Siis todellakin napis asukokonaisuus. Tzemppiä sulle kevääseen ;) kyllä se siitä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos :) Mie oon kyllä niin viimesen päälle hattutyttö että.. Ja kiitti tsemeistä, ne tulee tarpeeseen!! :D

   Poista
 9. Heiii onneks olkoon! <3 Pääsit blogitulokas (vai mikä se oli?) kategoriaan! Kohti voittoa, vai mitä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooooooo <3 Kiiitos! Oon niiin innoissani :)) No todellaki - kärkikolmikkö here I come!

   Poista