torstai 16. huhtikuuta 2015

LÖYTÖ!Voi pimpulat!!! Nyt löyty upee takki ens syksyyn ja tähän yllättävän koleaan kevääseen. Ihana pörrövuorinen takki löytyi Bonuskirppikseltä alkuperäisine lappuineen kaikkineen! Pulitin siitä hieman enemmän ku mitä olisin halunnu (15e), mutta tällä kertaa en jaksanu sen häiritä. Tää oli oikeesti täysin käyttämätön!

Semmonen yleinen kipuraja mulle kirppishinnoissa on kymmenen euron luokkaa, osoitan mieltä ylihinnottelulle :D I know, oon super pihi. Itte tykkään hinnotella kamppeet siten, ettei ainakaan hinnan takia tarvi kitistellä ostaako vai eikö osta. Ku itte tietää kuinka ihanaa edullisia löytöjä on tehdä, haluaa jotenki antaa muillekki samanlaisia kokemuksia :) Kiitos sinä ihana joka tämän myit! Tää pitää saada asukuviin pika pikaa.

Do you likeeee?

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN


Nyt äkkiä kaikki klikkamaan LACK OF COLOUR vuoden blogitulokkaaksi! Äänestä blogia ehdolle Indiedays Blog Awardseihin täällä! Aikaa äänestää 19.4 saakka. Kiitos tuesta :*

9 kommenttia:

 1. Kade kade kade kade, eli juu I like! :)

  VastaaPoista
 2. JUSTJOO :D Miksen määkin voi olla tollanen tajuton kirppishaukka?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii :D Kirppishaukaksi tulo on niiin helppoa!! Tarvitaan vaan tarkat silmät ja mielikuvitusta paikkoja kiertäessä ;)

   Poista
 3. Anni sano just oikein! Eli kui sä oot tommonen kirppishaukka? :-D Mut oon ihan samoilla linjoilla noiden hintojen kanssa. Välillä on ihan kauheeta katsoa kirppistavaroiden hintoja kun hinnat on ihan samanlaisia kuin kaupassa ja ainut et ne tavarat on käytettyjä ja sen näköisiäkin. Haloo, missä se kirpputorin idea silloin on? :-D Mut ihana takki! Loistava löytö. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mulle on vuosien saatossa harjautunu joku "taito"..? :D Amen. Joskus just näkee etenkin näitä "käyttämöttämiä" tuotteita missä on alkuperäset laput kii, ja niistä pyydetään mooonia kymppejä. Ymmärtäähän sen, että harmittaa myyä semmosta halvalla, mutta se on kirppiksen laki että pitää olla pienet hinnat! Kiitos :)

   Poista
 4. I like ! Itellä kans se kymppi rajana, mut joskus tulee kyllä tällasia upeita löytöjä ni viis veisaan siinä tapauksessa jos tuote on kuiteskin ihan ehjä ja suht käyttämätön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I like it toooo :) Se on kyllä niin tuotekohtasta siinä mielessä :D Jotku jutut on vaan PAKKO saada. Piste.

   Poista
 5. Ihan huippu löytö, mä löysin myös itse joku aika sitten samantyyppisen takin kirpparilta alle 10 euron hintaan. Ihan huippua miten jotkut myy tuollasia aarteita. :)

  VastaaPoista