lauantai 11. huhtikuuta 2015

VUODEN BLOGITULOKAS?

Ei vitsit, nyt on kuulkaa onnellisuuskapasiteetti aikalailla maksimissaan: Mie pääsin ehdolle Indiedays Blog Awarseihin blogitulokkaaksi!!!


Oon aivan älyttömän otettu ja onnellinen! Tän osuvampaa kategoriaa ei mulle ois ollukkaan. Edelleen melko tuoreena bloggaajana, pääsen kamppailemaan voitosta ihan mielettömien tyyppien kanssa!! Ei paineita.

Nyt on rakkaat ihmiset teidän vuoro. Klikatkaa siis itsenne äänestykseen tästä,  ja laitetaan hippulat vinkumaan oikeen porukalla! Aikaa on 19.4 saakka. Äänestäjien kesken arvotaan viis lippupakettia bileisiin, eli voitte päästä paikan päälle hengaileen ja kilistelemään kuohuvaa. Oisko vähän huippua?? Nyt on kyllä olo ku jollain kansanedustajalla konsanaan, ku tässä ittäeni kampanjoin :D Tarvii kehittää ittelle vielä joku raflaava slogani.. Ideoita?

Äänestetään LACK OF COLOUR kärkikolmikkoon, eiks je? Kiitos kaikille tuesta!! <3

Ja nyt voin alkaa ressaamaan sitä ongelmista oleellisinta.... Mitä hittoa mie laitan päälle???

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

12 kommenttia:

 1. Hehee mä arvasin että pääset vähintään just tähän kategoriaan ehdolle. :D Onnittelut! Slogania miettiessä tulee mieleen vaan kaikkia noita kansanedustajien kliseisiä, "Suomi nousuun" ja muita vastaavia... :'D Ehkä joku niistä toimis sovellettuna tässäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmiii! :) Mieki mietin just jotain tommosta tosi kliseistä tyyliin: "Äänestä Millaa, niin koko Suomi rillaa" :D Hahah, apua olipa huono.. Tuutko muuten itte paikalle?

   Poista
  2. Ahaha eiku just hyvä! :D Tuun joo, ja ootan aika innolla sekä sitä päivätapahtumaa että iltajuhlaa! :)

   Poista
 2. Ihanaa :----) Olet paikkasi äänestyksessä ansainnut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos Anna :) <3 Ookko sie tulossa bailuihin?

   Poista
 3. Nyt on kauheet paineet asun kanssa, jos ja kun pääset seisomaan sinne lavalle ja tää hetki ikuistetaan. ;-) Mut kävin äänestää! Nyt enää paukut pystyyn! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aika kauheet kriisin sen suhteen mitä pue päälle :D Nyt se on vaan x100!!! Kiitos Noora :) Sie aina tsemppaat mua <3

   Poista
 4. Onnea!!! :-) Sinä ja Lack of Colour olisitte kyllä sopineet moneen muuhunkin kategoriaan! Ääni käyty tiputtamassa <3

  VastaaPoista