perjantai 21. marraskuuta 2014

YLIJÄÄNEET KUVAT

It's back - The ylijääneet kuvat-postaus !!

Viime kuukausien aikana on kerääntyny jälleen hirrrrvee määrä julkaisemattomia kuvia, joten ihanan vastaanoton saanut postaus tekee comebackin! Tässä siis syystä tai toisesta kansioon jääneitä, kuvien paljouden vuoksi pois raakattuna tai muuten vain ylijääneitä otoksia

- Olkaa hyvät!



Löytyykö asuista lemppareita??

Ihanaa viikonloppua kaikille!

22 kommenttia:

  1. Moikka! :) Löysin sun blogiin eilen Annika O:n kommenttiboksin kautta, tykästyin sun tyyliin heti! Uusi lukija siis ilmoittautuu. :)
    Kolmas asu on mun lemppari, vaikka kaikki kivoja. Toi kuva mis istut, on kans ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helouu :) Aivan ihana kuulla, ei muutaku tervetuloa!! :) Noista asuista molemmat on kyllä semmosia että voisin heittää ne päälle vaikka heti!

      Poista
  2. Voi Milla, näissä sun kuvissa on kyllä niin ihana fiilis ja inspiraatio! Kivaa viikonloppua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Emmi kiitos! :)) Ei voi muuta sanoa ku samaa sulle!

      Poista
  3. Vitsi nuo kaikki on kyllä niin kivoja! Mulla on kans tuo tekoturkisliivi ja se on kyllä kätevä biker-takin kanssa, kun näillä keleillä se on yksinään vähän liian lyhyt ja viileä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos sie! :) Jep se on just huippu kombo tämmösille kylmemmille keleille, tykkään kans. Silleen saa ohkasemmat takit käyttöön ympäri vuoden!

      Poista
  4. Rrrrrakastan farkkuhaalari+trenssi-komboa, graffitiseinäkomboa, istuskelu/seinänojailu- sekä autonrengas-kuvia ja lookkeja!! :-] Huippuja otoksia sulla kyllä :) Pitäsköhän meizinki tehä joku tämmönen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioiii huippua kuulla! <3 No todellaki pitäis! Tää on huippu tapa käyttää niitä kuvia mitä muuten jäis vaan kansioiden pohjalle makaamaan ;)

      Poista
  5. Mä rakastan sun kuvia! Ja miten keksit kaikki nuo taustat et mikä tausta sopii minkäki asun kans on nerokasta! Ja mun asulempparit on ehkä noi toinen missä oon renkaiden vieressä ja sit toi ku oot tiilitalon ovea vasten! ihan sairaan kivoja!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, tulipa hitokseen hyvä mieli! :) On se oma hommansa hakea semmosia kuvauspaikkoja jotka menis yks yhteen asun kanssa. Ihana kun joku näkee vaivan mikä siihen menee. Kiitos!! <3

      Poista
  6. vauuu! Näissä kuvissa on kyllä niiiin kertakaikkisen upea tunnelma ja inspiraatio!<3 Ihanan paljon erilaisia kuvauspaikkoja, kuvakulmia, ilmeitä, asentoja! En osaa kyllä millään valita lemppariasu- kaikki omalla tavallaan niiin hienoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtavaa että ihmiset tykkää näistä kuvista näin paljon! Jos joku saa inspiraariota omaan päiväänsä näistä kuvista niin my work is done!! :D <3 Kiitos Emilia!

      Poista
  7. Oi että huikeen upeita kuvia ihan kaikki! Oma lemppari oli ehkä asu nro 6, mutta muutkin kyllä aivan ihania!<3

    VastaaPoista
  8. Sun blogi on kyllä kertakaikkiaan niin mahtava!! Oot synnynnäinen tyylitaituri, vaikutat hyvältä tyypiltä ja kaikenkaikkiaan tän blogi on kokonaisuudessaan ihan paras!! Liian harvoin tulee kommentoitua mutta täytyy alkaa useammin raapustaa kivoja sanoja sulle, koska oon kiitollisuuden velassa kaikista näistä asu ja sisustus vinkeistä mitä oon sun blogista lukenu!
    Mahtavaa joulun odotusta sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt oli niin ihana kommentti ettei ikinä!! <3 Mie oon niin otettu kaikista kauniista sanoista, Ida kiitos! Aivan parasta blogin pitämisessä on se kun saa palautetta ja kommentteja lukijoilta! Se on tietyllä tavalla se palkinto siitä työstä minkä on nähny postausten, kuvien ja teksien eteen. Eli anna palaa vaan niiden kommenttien suhteen! Nyt tuntuu siltä että oon tehny työni hyvin :) Ihanaa joulun odotusta!

      Poista
  9. Oi, kaikki kuvat ovat niiiin hienoja!!:)) Suosikkini on kaiketi kuva, jossa sinulla on päälläsi mintunvihreä hame ja jossa on taustalla järvi - siinä on jotain maagista! Sinusta tulisi Milla loistava malli - olet niin hyvä heittäytymään erilaisiin tunnelmiin ja näytät aina super hyvältä jokaisessa kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinköö, ihana kuulla!! :) Se kuva ja asu on ollu nyt monen muunki mieleen, pitää käydä kuvailemassa siellä uudelleen! Hahaaa, mie oon vähä liian pätkä niihin hommiin mutta tuhannet kiitokset! ;)

      Poista
  10. heii mistä tuo ekan kuvan lippis on? istuu niin hyvin :)

    VastaaPoista