torstai 27. marraskuuta 2014

PUMMI-LOOK

TAKKI H&M // MEKKO H&M // PIPO MONKI // LENKKARIT NIKE

Kuten kuka tahansa blogia vähänkin pidempään seurannut ihminen tietää, että tää takki on ollu mulla päällä tänä syksynä enemmän kun laki sallii. Syy: Se on täydellinen. Se muuntautuu asusta toiseen saumattomasti ja näyttää aina uudelta. Toivottavasti joku muukin tuntee näin, koska muuten asukuvat voi olla aika yksitoikkoista katteltavaa :D

Mutta, yks kääntöpuoli tässä takissa on se, että tämä päällä syntyy helposti semmonen.. Pummi-look. Malliltaanhan takki tarkotuksella oversized, mikä luo vaikutelman siitä että oisin napannu sen iskän vaatekaapista tai Kontin "saa ottaa" osiosta. Yhdistettynä peukkureikä mekkoon korostuu ilme entisestään. Lisätään vielä pipo, punainen nenä ja nopeet lenkkarit - Done. Tää on nyt varmaan sitä Hobo-chic tai Ghetto-glamiä?

18 kommenttia:

 1. DAMMIT, haluan tollasen harsopipon!!^__^ Oon katellu vastaavia asokselta mutta liian hintavia pelkästä piposta ja kaupoissa ei oo oikeen tullu sitten vastaan...Must. Get. To Monki. Oikeesti, KOSKA joku tajuaa tuoda jo tällä vuosituhannella Monkin myös TURKUUN??!! En voi olla ainut joka on ootellu sitä tässä jo tovin tänne...-___-

  Ja harvinaisen tyylikäs hobo oot! :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, mieki tätä omaani metsästin ainaki kuukauden ennen tulosta!! Tilaa nettikaupasta? No et varmana ooo. Ja hei ei täällä Tamprereellakaan paljoa Monkia ole näkyny... Sormet ja varpaat ristiin että sooon!! <3

   Hahaa kiitoos! :D

   Poista
 2. Ei oo todellakaan ollu liikaa kuvia takista ja lisää saa tulla, on toi sen verran ihana! Ostin saman just itsekin kun se on näyttänyt niin kivalta muidenkin päällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ihana kuulla! Kiitos tästä :D Tää on ihan huippis!

   Poista
 3. Sun pummilookki on tosi huoliteltu omaani verrattuna. Mä näytän syksyisin oikeesti siltä että nousin just jostain veneen alta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ihana sie :D Nauroin oikeen ääneeen! Höps höps et kai ny iha!

   Poista
  2. Hahah, totta se on :D Täytyykin ehkä tehdä aiheesta postaus :)

   Poista
 4. Sun pummilook on oikeen kiva ;)♥ takkiinkaan en ole ehtinyt lainkaan kyllästyä näin asukuvien kautta :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooooii kiitos :) <3 Jes, pelkäsin nimittäin oikeesti että joku ois!

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Hei ei tohon takkiin voi kyllästyä, se on niiiiin kiva! ;)

  VastaaPoista
 7. hahaa mulla oli kans kerran samantapanen asu ja mut nähdessään äiti tokas heti, et näytän ihan pummilta :--D tyylikäs pummi kyllä oot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah eli tää pummi-lookki on joku isompi ilmiö :DD Yks kaveri kommentoi nimittäin just äsken postauksen fb-päivitykseen että sen iskä oli sanonu sillekki samaa! Kiitos!

   Poista
 8. Anteeksi, ei ole tarkoitus kysyä mitenkään irvaillen, mutta oletko raskaana? Onneksi olkoon, jos näin ihanasti on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaw kuule ei mittään kysy vaan, en ole :) Hahaa, tässä kuvassa on kyllä siihen malliin vatta pömpöllään etten ihmettele että mietityttää!

   Poista