torstai 13. marraskuuta 2014

SCUBA SHIRT

 TAKKI JC // COLLEGE H&M X ALEXANDER WANG // PAITAPUSERO H&M // HOUSUT SELECTED FEMME // KENGÄT H&M

En tiiä johtuuko se lyhenevästä päivänvalosta, pimeästä, kouluhommien määrästä vai näiden yhdistelmästä, mutta tuntuu että päivät on alkanu ihan vilisemään silmissä! Arki rullaa vauhdilla eteenpäin ja välillä pittää oikeen miettiä että oliko tännään tiistai vai torstai?

Tuntuuko kellään muulla samalta??

Tästä huolimatta oon piiiitkästä aikaa kerenny ottamaan työvuoroja vastaan, mikä on ihanaa vaihtelua pelkän koulun ja kodin välillä juoksemiseen :) En tajunnukaan kuinka ikävä mulla oli töitä, kunnes sinne palasin. Iltavuorosta saa paljon enemmän energiaa kun löhöttely illasta viltin välissä, ja onhan se rahallisestikin kannattavampaa :D

Eilen oli ekaa kertaa päällä Hennesin yhteistyömalliston scuba paita. Sovittelin tätä intopiukeena yks ilta ja rakensin asukokonaisuuksia paidan ympärille, joita synty melko nopsaa yllättävän monta! Esimerkkinä näistä kuvassa näkyvä combo: heittämällä paitapuseron alle saa navan piiloon ja pystyraita lisää asun sportti fiilistä!

Mitä tykkäätte? 

18 kommenttia:

 1. Ääh niimpä, päivät menee jotenkin tosi nopsaa. Oon koko ajan ihan sekaisin viikonpäivissä, esimerkiksi tänään on mun mielestä ihan selvästi perjantai...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee en oo yksin tän jutun kaa.. Hahaa oispa vaan ollu jo perjantai!! Mulle ois kelvannu ;)

   Poista
 2. No mä en oo niin intoutunut tuosta mallistosta, mutta kivan kokonaisuuden oot kuitenkin koonnut,:) Ja hienot kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi mallisto oli semmonen että se vähä jako mielipiteitä puolin ja toisin! Mutta sitä suuremmalla syyllä, ihana kuulla että tää miellyttää ;) Kiitti!

   Poista
 3. Päivät menee kyllä ihan älyttömän nopeasti ja oon ihan sekaisin päivistä :D vissiin tuo pimeys on siihen syynä tai jotakin :D Olispa jo kevät ja kesä :')<3 tai tulis edes lumi maahan muutamaksi kuukaudeksi :) Söpö asu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie syytän säätä ja pimeyttä kans :D Kesä ois kiva, mutta mie ootan kunnon talvea valkosta sellasta! :) <3 Kiitos!

   Poista
 4. kateus iskee! toi olin mun lempparituote wangin mallistosta :------D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooiii niinköö! Samma här :) Tää oli ihanin kaikista!

   Poista
 5. Ihana paita! :)♡ saako noita h&m:n myymälöistä, ku nettikaupasta en ainakaan löytänyt :/?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Kuule minusta tuntuu että nää on loppuun myyty kaikkialta :( Ainoastaan Ebaystä voi löytyä, mutta luulen että siellä niistä pyydetään mahottomia summia..

   Poista
 6. en innostunu yhtaan tosta mallistosta ja mulle tuli mieleen ysariliikuntatunnit melkee kaikista mut toi kollari nayttaa ihan superilta sun paalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se koko mallisto oli kyllä aika sportti-vaikutteinen :D Kiitos mie tykkään kans!

   Poista
 7. Just tuollaista seinää mä olen etsiskellyt kuvausmielessä, mtta ei ole tullut vastaan. Näyttää tosi hyvältä. Niinkuin koko blogi! Jään ehdottomasti seuraamaan.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihana kuulla! :) Seinä löyty ihan sattumalta naapuri kerrostalon parkkihallista! Kantsii käydä tsekkaileen mitä omilta kotikulmilta löytyy!

  VastaaPoista