sunnuntai 30. marraskuuta 2014

DEAR SANTA..

Oi että, joskus pitää oikeen miettiä että mitä sitä toivois. Kaikki tietää sen fiiliksen kun on joulu tai omat juhlat tulossa ja joku kysyy "mitä haluat lahjaksi?". Aivot lyö tyhjää, kaikki tarpeet ja jutut joiden perään on huokaillu pitkään pyyhkiintyy mielestä. "Emmie mittää tarvi" soperran aina takas.

Tässä ois muutama semmonen juttu joiden tarpeessa oikeesti olisin. Kun ikää tulee niin toiveiden määrä vähenee, tässäki on nyt jo ihan liikaa kaikkea! Yhenki näistä jos saan pukinkonttiin nii bileet!! :D

1. Leffaliput - Ollaan ihan mahottomia leffassa kävijöitä! Toni on ollu aina ja se teki minusta semmosen. Näitä tarvii aina.

2. Samsung NX 45mm f/1.8 -objektiivi - Mulla on aivan älytön kamerakuume ja luulen että tällä pääsisin siitä ilman sen suurempia investointeja! Tää saattaa olla mun oma lahja ittelleni tätä vuonna..

3. Saunatakki -  Vanha on sen verran saunareissuja nähny että uutta tarvitaan, asap.

4. Hajuvesi - Guccin Flora Gorgeous Gardenia on mun lemppari mitä tuoksuihin tullee. Oon kituuttanu uuden pullon ostoa liian kauan!

5. Muumimukeja - Kuten aiemmin mainitsin, oon pienimuotoinen keräilijä. Kyseinen muki löytyy jo, mutta meiltä puuttuu uudet muumipeikko, -pappa ja -mamma sekä niiskuneiti!

6. Marimekon Miniä laukku - En oo mikään mahoton laukkufriikki, mutta haluan panostaa mustiin peruslaukkuihin. Laukkujen pitää olla ajattomia, eikä niissä saa olla mitään sellaista mihin voi kyllästyä. Marimekolla on just sellasia! Multa löytyy entuudestaan täälläkin tasaisin aikavälein vilahtava Pose clutch ja Tasku lompakko

Psssstt.. Mummot, jos löydätte tienne tänne ja luette tätä, niin kutokaa mulle sukkia ja tumppuja!! <3

6 kommenttia:

 1. Toi marimekon laukku ois kyllä niin kiva! Oon yrittäny katella jotain tosi yksinkertasta laukkua mut tuntuu että mistään ei sellasta löydä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niii ois!! Se on hassua kuinka vaikeaa jonku tosi yksinkertaisen perus jutun ettiminen voi olla :D Laukut on nykyään kaiken maailman hapsuja, tupsuja ja ketjuja täynnä.. murr

   Poista
 2. Kävin kans eilen gigantissa ostamassa äidille blenderiä ja iskin silmäni yhteen 55-200mm rangen linssiin hintaan 279e, mutta pitäis ostaa A-mount adapteri päälle. Joulukuussa saan uuden salamakengän että voin alkaa harkitsemaan sitten muita universaaleja lisälaitteita. Tuo objektiivi siis jatkaisi tuota nykyisen ulottuvuutta. Kun kuvaan pljon tapahtumia ja kauempaa, olisi sellainen überkiva. Toki unelmien täyttymys olisi 18-200, mutta noilla on jo pari sataa hintaeroa... Noh, katotaan mitä joulupukki keksii tuoda...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii, mie en nuista termeistä oikeen mittää ymmärrä! Mutta hyvältä kuullostaa :) Toivotaan että pukki osaa tuoda oikeanlaista kamaa!

   Poista
 3. Voi miten kaunis laukku Marimekolta! Mä oon jotenkin sokeutunut niistä olkalaukuista, enkä ajatellut että merkiltä voisi löytyä jotain noin ihanaa :------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Marimekon, etenkin nahkaiset, asusteet ja laukut on ihan parhaita! <3 Tälläkin hetkellä löytyy vaikka kuinka monta jotka voisin kotiuttaa (jos ei ois fygestä kiii) :D Kannattaa kattoa!

   Poista