perjantai 14. marraskuuta 2014

HÄTÄPONNARI X 2

Tältä pesee jatkoa viime kertaiselle kiharrus tutorialille. 

Näytän teille pari mun astetta hienompaa hätäponnari kampausta (+ yhden nutturan) jotka on tosi helppoja ja nopeita toteuttaa! Ponnarit on aika samantyylisiä ja kikka piilee kiinnityksessä. Molempiin kampauksiin tarvit yhden ponnarin ja maksimissaan muutaman pikku pinnin. Kun tukan kihartaa kampausta varten tulee loppu tuloksesta juhlavampi. Ohjeet kiharrukseen löytyy täältä.

Ponnari nro.1 on kiepsautusponnari joka mulla oli päässä mm. Indiedays Blog Awardseilla. Tosi helppo peruskampaus pikku twistillä!

1. Tupeeraa kiharrettua tukkaa halutessa. Laita tukka väljälle ponnarille siten että lenkki jää alas niskaan. Käytä mahdollisimman hyvin tukan sekaan sulautuvaa ponnaria. Vedä hiussuortuvia irti lenkistä kasvojen molemmille puolille.

2. Raota tukkaa ja sujauta poninhäntä reiästä läpi!

3. Nyt aletaan möyhimään tukkaa. Kiristän ponnaria lähemmäs niskaa vetämällä tukkaa lenkin molemmin puolin. Kevyesti nostamalla ja nykimällä tukkaa päälaelta saa kampaukseen lisää tuuheutta. Tää on semmonen kampaus joka vaan paranee vanhetessaan. Mitä sotkusempi ja rosoisempi sen parempi! ;)

4. Kun tukka on tarpeeksi sekaisin omaan makuun kampaus on valmis!

Ponnari nro.2 piiloponnari. Hahaa kestäkää näitä mun nimityksiä :D Tää on nyt ihan peruskamaa. Kampaus jossa pienellä yksityiskohdalla tehdään kampauksesta astetta huolitellumman näköinen.

1. Sama homma ku edellisessä. Löysä niskaponnari alkuun jota lähetään työstämään vetämällä ja nykimällä oman maun mukaan! Tää tekniikka helpottaa ainaki itteä siinä ettei tukkaa tarvi erikseen hiveesti tupeerata kun se pysyy koholla ilmankin. Jätä hiusosioita vapaaksi eteen jos tahdot!

2. Ota sopivan ohut osio tukkaa irralleen muista. Kieputa osio ponnari päälle siten että se jää piiloon!

3. Kiinnitä osio muutamalla pinnillä ponnarin juureen.

4. Ja taas ollaan valmiita!! Pikkusen näppärää ja hyvältä näyttää ;)

Vieläkö jaksaa yhden? Pikasesti vielä vinkki vitonen siihen miten saat edellisestä kampauksesta suttura nutturan alle minuutissa muutaman pinnin voimalla.

1. Rullaa hius yhdeksi pötköksi. Kieputa hiukset ponkkarin ympärille ja lisää tarvittava määrä pikku pinnejä pietämään suttura kasassa.

2. Done!

Nonni, nyt mie lopetan :D Tässä siis kaksi, tai oikeestan kolme, mulle rakkainta pikakampausta niille päiville jolloin auki rehottava letti ei vaan inspaa. Kiitos jos jaksoitte scrollata tänne saakka! Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

Ps. Mitäs piditte kampauksista? Kuka aikoo testata??

16 kommenttia:

 1. Miten simppeleitä ohjeita nää onkaan(!), toivottavasti myös tämmönen laiska hiustenlaittaja näissä onnistuisi... Mutta varmasti tuun testaamaan! Varsinkin toi eka oli ihan uus juttu mulle! :D Kiitti näistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee ihan mahtavaa!! :) Siis mie oon maailman laiskin tukanlaittaja kans ja nää on kaikki oikeesti niin nopsia ja helppoja toteuttaa! Ole hyvä <3

   Poista
 2. Oiii nää on niin kivoja!! <3 Ihastuin etenkin tuohon ekaan, pakko testata :) Sun hiukset on ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitooos!! <3 Merkkaa paljon sinunlaiselta hiustaiturilta! :)

   Poista
 3. Oi miten kivoja! Just tämmösiä helppoja arkisia vinkkeä kaipaa hiustenlaittoon kun oma perinteinen pikku myy -nuttura alkaa kyllästyttää. Kokeilen näistä jotain heti huomisissa pikkujouluissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just tämmösiä simppeleitä juttuja tulee oikeesti käytettyä :) Ei kukkaaa jaksa alkaa aamuisin hirveesti väkertään mitään sen spessumpia viritelmiä!! Jeee kokkeile!

   Poista
 4. Jos tämä mun puoliluonnonkihara näyttää huomenna sellaiselta, ettei tarvitse vetää ponnaria ylätakaraivoon (mulla on oma perus tupeeraussotkuponnarini) pistän jonkin näistä testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaikilta meiltä löytyy ne omat hommelit! Mahtista testaileppa!! :)

   Poista
 5. Aikoihin en oo nähny näin hyvin toteutettua hiustutoriaalia, propsit siitä!! *taputusemoji* :-D Muutenkin tosi kivoja vinkkejä yksinkertasine kuvineen ja vitsit sulla on ihanat hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiinkööö!! Mahtavaaa mieki nyt ihan innostuin :D Kiitos kiitos kiitos!

   Poista
 6. Ihana postaus ja niin kivasti toteutettu :)♡ eka on mun lemppari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiiii kiitos Emilia :) <3 Se on myös mun!!

   Poista
 7. Kivoja vinkkejä! Tekee mieli heti kokeilla ekaa kampausta :) Omasta kokemuksesta voin kans sanoa, että toinen ponnari ja nuttura ovat käteviä kampauksia arkiaamun hiuskriisin keskellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Koklaa ihmeessä :) Nää on niiin mun arkiaamujen pelastuksia kaikki!

   Poista
 8. Nää on just sellaisia kampausvinkkejä, joita oon kaivannutkin! Täytyypä heti ruveta kokeilemaan, kiitos paljon näistä ideoista! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiinkööö, jee! :) Ole hyvä ei muutaku testaamaan vaan!

   Poista