keskiviikko 19. marraskuuta 2014

KÄDENTAIDOT-MESSUILLA

Ah - mie imin viime sunnuntaina itteeni niiin paljon inspiraatiota etten ikinä ennen! 

Päässä surisee kauhee määrä idiksiä sisustuksen ja diy-projekteihin :D Ihana Jenni pyysi mua matkaan Tampereen Messukeskuksessa järjestettäville Kädentaidot-messuille ja oon niin onnellinen että lähdin matkaan. Muistaakeni en oo ikinä käyny messuilla, eli nää oli mun ekat! Esillepanot oli toinen toistaan ihanempia ja ne ideat mitä ihmiset oli keksiny oli aivan nerokkaita! Kyllä jotku vaan on niin lahjakkaita, kateeks käy..

Lankarullamerestä tuli ihan Intian maustetorit mieleen! :D Vasemmalla Snurren super söpö esillepano ja näytematto. Voisin ottaa tommosen korin tai sukkapuikko vaasin kotiin ihan vaan koristeeksi anytime! Oikean puoleisia pipoja virkkaavilla pojilla ei ollu vielä nimeä firmalle, mutta oli sen verran makeita että sais olla.

Yllä olevassa kuvassa näkyy kerä jonka ostin. Jenni lupas opettaa mua virkkaan ja tavotteena ois valmistaa semmonen pyöreä säilytyskori - Jee! Rakastuin näihin Muoto Designin kortteihin. Onko vähä niinku meikän väreissä vielä, hä? Ohje Lankavan kojusta löytyneeseen yrttiketjuun löytyy täältä !

Tää oli aivan huippu idis!! Korin saa koota itse ja kaikki tarvittava tullee matkassa. Matsku on likaa hylkivää ja valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Sallan Pajaan pääsee tutustumaan täältä.

Omaigaad - antakaa mulle kaikki. Tuo laatikosta tehty pöytä, tiiliskivi penkki ja kuparinen lamppu vois kaikki muuttaa meille vaikka heti. Tässäki taas aivan mahtavia diy-idiksiä!

Eikö ollu ihania juttuja?? Oliko kukaan muu paikalla? :)

2 kommenttia:

  1. Olin Oulusta asti käymässä ja vitsi oisin ostanut joka pöydän tyhjäksi jos oisin niin varoissani :-D Ne kaikki "osta tarvikkeet ja tee se itse" -tuotteet on kyllä parhain idea ikinä :-) Hauskaa viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö! Ihanaa :) Mulla oli ihan extemporee keikka mutta kyllä kannatti! Siis joo jos mullaki ois antanu budjetti myöten, niin olisin voinu ottaa yhtä sun toista matkaan nuilta messuilta :D Samoin sulle!!

      Poista