perjantai 28. marraskuuta 2014

TEDDY COAT

  COLLEGE 2HAND // TAKKI LINDEX // FARKUT SELECTED FEMME // KAULAKORU H&M // PIPO H&M // LAUKKU H&M // KENGÄT SKOPUNKTEN 

Jee, päästiin pitkästä aikaa kuvailemaan kotikulmia kauemmas Frenckellinn aukean laitamille. Yhdistettiin meidän arjen askareet ja hupi(tai no tässä hommassa tais ilo olla enemmän minun puolella :D). Taustan vaihto tuo ihmeesti uutta puhtia kuvaamiseen! Välillä vähän muutakin kuin naapurin parkkiholvien harmaita seiniä! Tähän väliin voisin jauhaa kappaleen verran siitä kuinka kuvien laatu kärsii, ulkona on pirun pimeää blaa blaa.. Mutta en valita lausetta enempää - Kyllä te tiiätte. Siinä syy pienten kuvien comebackkiin.

Päällä oli miun uusi ihastus, the teddytakki. Me tavattiin ekaa kertaa pari kuukautta sitten. Pitkän pohdinnan jälkeen hän jäi rekkiin roikkumaan, mutta kuten kaikki tietää, hyvää kannattaa odottaa. Tiemme kohtasivat jälleen tänä maanantaina. Hinta oli laskenu puoleen ja siten muutto meikän kaappiin varmistettu! Ps. Huomatkaa että takin alta pilkistävä college. Se on sama jonka tuunasin hameeksi pari postausta sitten. Pikkusenko kätsyy ;)

Ps. Mitä tää Black Friday hössötys oikeen on?? Is it just me vai eikö joku muukaan tiiä mistä tässä kaikessa on kyse? :D Kaikkialla ainaki näyttää olevan sen johdosta alennuksia, mikä kyllä kelpaa!

28 kommenttia:

  1. black friday tarkottaa amerikas päivää/yötä jolloin kaupat on auki ja kaikki on hirveissä alennuksissa :-D suomeenki se o tullu hirveiden alennusten näkösenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie vähän haistelinkin että joku vielä päin rantaunut ilmiö tää on! En oo vaan ennen ees kuullu koko jutusta :D Alet kelpaaaa!! 5/5

      Poista
  2. I-H-A-N-A takki !!!! <3 Tommosen jos itekki löytäis jostain :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOOS! <3 Marssi kuule lähimpään Lindexiin tai Bikbokilla oli siinä niiden never denim collectionissa(?) samantyylinen!

      Poista
  3. Joooo siis ite oon kans kummastellu tätä black friday-rummutusta (huom. termi johdettu hienosti Soinin lanseeraamasta "homorummutuksesta") kun ei aiempina vuosina oo vastaavaa ilmiötä näkyny ainakaan NÄIN vahvasti SUOMALAISISSA verkkokaupoissa :O Asoksella/Topshopilla jne. muistan kyseisen "alennuspäivän" noteeranneeni aina, mutta tähänkään päivään mennessä mulle ei oo selvinnyt MITÄ koko B/F edes ylipäätään merkitsee??? Tai Cyber Monday? Wtf? Noh, ilmeisesti ei oo kiinnostanu tarpeeks, että näkisin edes googlettamise verran vaivaa, koska loppujen lopuks, don't really give a shit, as long as it's on SALE. HAHA. HA. >:]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei todellakaan oo näkyny ei!! Mie puhuin tästä töissä työkamujen ja asiakkaiden kanssa ja KAIKKI ihmetteli että mikä ihmeen juttu tää tämmönen on :D Ei viime vuonna samaan aikaa ollu Suomessa tämmöstä hössöystä?? No idea mistä näitä uusia pyhiä tullee, mutta tosiaan antaa tulla jos tuovat alet tullessaan :D

      Poista
  4. Voi mikä ihana pörröunelma :)♡♡ sun kuvasi piristää mua aina :) kiva kuvauspaikka, sopii jotenkin asun kanssa kivasti :)♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä just semmonen :) <3 Kiitoos! Välillä asu ja tausta onnistuu matchaamaan harvinaisen hyvin!

      Poista
  5. voi että miten söpö takki! :)<3

    VastaaPoista
  6. Aivan täydellinen asu :----) Saanko udella milloin toi on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii kiitos!! :) No saaat, ihan tän viikon maanantaina! Täällä oli ainaki rielusti kokoja jäljellä.

      Poista
  7. Vitsi miten ihana asu taaaas kerran!! <3 Tää teddy-takki on niin suloinen! Oon samanlaisesta unelmoinu jo jonkin aikaa. Saisinko udella paljonko sille tuli hintaa? ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi voiii ihana kiitos!! <3 Minustaki tässä on jotain niin söpöä! No totta kaiii, alennuksen jälkeen jäi 40 euroa! ;)

      Poista
  8. Hurjan ihania asuja sulla! Jään mielelläni lukijaksi:) ♥

    http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Oikeesti mä en ymmärrä miten sun asut on aina noin kivoja :O Toi takki näyttää super ihanalta!

    -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooijoi, iso kiitos :) Tää on kyllä niin huippu!

      Poista
  10. Aah oon ton saman takin nähnyt lindexillä enkä kyllä uskonu että näyttäis noin hyvältä päällä! Sopii sulle mielettömän hyvin ja asustat sen mahtavasti. Vaikka samoissa maisemissa vissiin tampereella liikutaan, niin en oo susta vielä nähny vilaustakaan joka on hiukan harmi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää kuuluu semmoseen näyttää paremmalta päällä kun hengarissa-kategoriaan :D Kiitos!! No joo, on kyllä aika erikoista! Minusta tuntuu että mie oon nähny sut pari kertaa, mutta se oli jo joskus kesällä :)

      Poista
  11. Tosi ihana takki! Tollanen olisi niin täydellinen kylmiin talvipäiviin. Vitsi kun päätin jo, etten osta tänä talvena uutta takkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks :) Tykkään hulluna kans!! Pysy kuule lujana vaan :D Tai koita ettii joku tosi edullinen nii ei oo niin paha.

      Poista
  12. Aah mulla on sama takki, aivan ihana ja lämmin myös! Ehdin ostaa itse ennenkuin meni aleen, en uskaltanut täällä Helsingissä jäädä odottelee, ettei lopu. Iso plussa myös että näyttää Acnen takilta, mutta on about 900e halvempi :-D kivat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiin onki <3 Mieki luulin että hyvästelin takin kokonaan kun en sitä normaalihintaisena aluksi ostanu! Nojooooo tää on kunnon style-steal ;) Kiitos!!

      Poista
  13. Upee takki, niin pehmosen näkönen! Itsekki oon löytäny jo monta ihanaa pörrötakkia mutta en oo vielä päättäny minkä niistä kotiuttais :D Ja plussaa että pienemmät kuvat tuli takasin, mua ainakin vähän ärsyttää kun ei nää konneellakaan koko kuvaa kerralla, pienemmät sais jäädä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sitä täää kyllä onki :3 No sulla on siinä tapauksessa melko mainio tilanne!! :D Tiiäkkö, sillä mie niitä niin pienempiä pitkään käytinki! Koska nuo isot ei näy mulla omalla koneellakaan kokonaan ja se häikkää omaa silmää.. Kiitos ku sanoit!

      Poista
  14. en kestä kuinka ihana toi teddy takki on !! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooiii kiitos <3 :) Kiitos vielä ihanista tupareista!

      Poista