torstai 20. marraskuuta 2014

LAPPI EI LÄHDE TYTÖSTÄ..

 T-PAITA 2HAND // TAKKI H&M // FARKUT DR.DENIM // TAKKI H&M // HUIVI H&M

Hyrrr ryrrr! Vaikka viimaa ja kylmää riittää niin koko ajan tuntuu että jotain tästä maisemasta uupuu. Huokailtiin toissapäivänä Tonin kanssa yhteen ääneen kuinka molemmilla alkaa olla ikävä pirun kova ikävä pohjoiseen.. Tyttö voi lähteä Lapista, muttei Lappi tytöstä!!

Joulupukin kotikaupungissa asuneena, tähän aikaan vuodesta oon tottunu normaalia suurempaan määrään jouluvaloja, lunta ja muuta kauteen kuuluvaa hössötystä mitä Mansessa näkee. Toissa viikkoisen lumipyryn jälkeen, ei talvesta ole ollu tietoakaan. Näin juhlapyhien lähestyessä pyörii perhe ja kaverit mielessä entistä enemmän. On vaan ikävä kunnon talvea ja mummon lohi rieskaa! Onneksi saan apua isoimpaan ikävään kun sisko lentää kylään ens kuun alussa - iiiks!

Mieltä lämmittää myös tieto siitä että mennään jouluksi pohjoiseen. Mikäli vaan aikataulu sallii, haluttais majailla siellä päässä Suomea tapsan tansseihin saakka. Siihen mennessä mulla varmaan alkaa olla ikävä vaihteeksi Tampereen kotiin :D

Ps. Mitä olitte mieltä isoista kuvista - Yay or Nay??

29 kommenttia:

  1. upealta näytät Milla!<3 voih, varmasti painaa ikävä. Tänne on jo ilmestynyt keskustaan jouluvaloja, luntakin onneksi juuri sen verran että maa on valkea! Tulehan pian käymään Lapissa senkin lapintyttö!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi kiitos <3 Mie oon käyny huokailemassa niille sinun kuville missä Revontulen valot leiskuu taustalla :3 Ne jos jotku on upeita!! Mie tuun jouluksi viimeistään. Voitasko piettää vaikka kuvaustreffit, käyä kahvilla yms. kun tuun käymään?

      Poista
    2. niimpä, tykkään kans niistä tosi paljon! siinä onkin upea paikka ottaa kuvia, kun päivät menee töissä ja tuota valoa ei paljoa ehdi nähdä edes vilaukselta. Oi pietämmä reffit ;) ihana idea!!<3

      Poista
  2. Oi että, Rovaniemi! <3 Palasin sieltä muutama päivä sitten kuuden päivän mittaiselta reissulta ja täytyy sanoa, että ihastuin paikkaan täysin. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt Rovaniemellä tai Lapissa ylipäätäänkään niin näin joulun alla oli ihana käydä siellä vähän virittäytymässä joulutunnelmaan. En yhtään ihmettele, että sulla on sinne ikävä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan huippu paikka! <3 Oiii mie oon niiin kateellinen! Se on täydellinen paikka nimenomaan joulufiilikseen virittäytymiseen tähän aikaan vuodesta. Toivottavasti kävit joulupukin polvella istumassa ;)

      Poista
  3. Kohta mie tuun, kauhia ikävä ♡

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Voi ihana kaunokainen ♡ niin aurinkoinen aina :) ja mä näytän ehdottomasti peukkua isoille kuville! Varmasti ikävä on kova, mutta kiva että saat vieraita kuitenkin sieltä päin ♡ joulu tulee nopeampaa kun ehdit edes huomata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee kiitos paljon <3 :) Niii tuleeki! Aika menee niiin nopeaa etten ees huomaa ku oon jo siellä!

      Poista
  6. Äääää ihana takki! Äääää vielä ihkumpi huivi!! Saako tiedustella milloin oot ton huivin hankkinu? Ma haluta jotain sama O_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :3 Kyllä saa! Huivin ostin viime viikolla Hennesiltä, eli luulis että vielä löytyy. Voin kertoo että meikän ihan lemppari tällä hetkellä!!

      Poista
  7. Isot kuvat suuri plussa!! Ihana toi jossa hymyilet suu auki kameraan :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee!! Kiitos mielipiteestä ;) Hahaa, sillon ku Toni kuvaa nii on helppo hymyillä!

      Poista
  8. Heii! Ajattelin huomenna tuhota mun vanhemmat Dr. Denim housut ja tehdä jotkut reijät polviin, joten olisko sulla jotain hyvää vinkkiä tähän? :-D Satuin huomaamaan, et sullakin tommoset mageet reijät polvissa. ;-) Vai otanko vaan sakset käsiin ja teen jokut viillot? Vinkkejä otetaan vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillon ku mie tuunasin nää niin leikkasin aluksi polviin vaakasuunnassa pienen viillon ja revin sen viillon auki käsillä kunnes se oli sopivan kokonen! Tosin mulla vähä lipes ote ja nuista tuli aika isot + ne sitte levenee ja rutisee käytössä vielä isommiksi kun matsku on niin pehmeetä :D Eli jos haluut vähemmän dramaattista reikää nii revi/leikkaa hillitysti ;)

      Poista
  9. Noi isot kuvat on tooosi ihanat! Aivan upee asu ja ihana hymy sulla! Olis kyllä ihana käydä joskus joulun alla Rovaniemellä ja ylipäänsä Lapissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkööö, kiitos! Mie luulen että isoja kuvia alkaa näkyä enemmän tulevaisuudessakin. Suosittelen lämpimästi Lappiin matkaamista! Kevättalvi on kans toinen ihana vuodenaika mennä siihen suuntaan :)

      Poista
  10. Moikka, löysin blogiisi Annika O:n kommenttiboksin kautta ja kun Annikan postaus käsitteli kommentoimista, ajattelin kommentin sinulle kirjoittaa. Kuten Annika mainitsi, sinulla on ihana blogi. Erityisesti kuvat ovat viehättäviä ja tunnelmallisia, tyylistäsi puhumattakaan. Täältä taitaa löytyä uusi lukija :) Mukavaa joulun odotusta!

    -Merita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, niinkö mahtava kuulla :) Mieki koitin eilen ryhdistäytyä asian suhteen ja kävin eilen kommentoimassa useaanki otteeseen! Kiitos sulle ja tervetuloa matkaan vaaan ;) Samoin sulle!

      Poista
  11. Hassua, ettei joulu näy mielestäsi Tampereella mitenkään - itse olen Tampereelta lähtöisin ja asun nyt Rovaniemellä, ja Tampere on mielestäni sata kertaa jouluisempi paikka kuin Rollo!! Ikävöin loputtomasti Keskutorin isoa kuusta ja joulutoria (kuusi on Tampereella paljon hienostuneemman ja arvokkaamman näköinen kuin Rollon monet kirkuvanväriset amerikkalaiskuuset), Sokoksen ja Stockan perinteisiä jouluikkunoita sekä koristeosastoja, Valoviikkojen valoja, lukemattomia kirkkojen joululaulutilaisuuksia ja Tallipihan joulujuttuja... Tamperella on enemmän fiilistä! :)) Rovaniemen joulu kosiskelee mielestäni liikaa turisteja - joulupukit, tontut ja porot on oikeasti tosi kliseisiä, ja niistä on suomalaisuus kaukana. Napapiiri ja Santapark ovat lisäksi onnettoman vanhanaikaisia - paikat eivät ole muuttuneet yhtään sitten 1990-luvun, mikä tekee niistä tosi kömpelön näköisiä. Sori tämä kauhea Rovaniemi-kriittisyys!! Tämän kommentin pointtina oli ehkä lähinnä se, että joulu (+ Tampere ja Rovaniemi) voidaan kokea tosi monella eri tavalla - joulu on monelle niin henkilökohtainen ja omiin juuriin tiiviisti kytköksissä oleva asia, että vieraalla paikkakunnalla joulu voi tuntua latteammalta. Yritän tsempata itseäni näkemään Rovaniemen joulussa myös hyviä puolia - toivottavasti sinäkin opit vastaavasti myös näkemään Tampereen erikoisuudet :)) Ai niin, kiitos myös ihanista kuvista - täällä kannatetaan myös isoa kuvakokoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii anteeksi ei ollut siis missään nimessä tarkoitus mollata Tampereen joulua! Se vaan niin riippuu siitä mihin on tottunu ja niinku sanoit juuriin kytköksissä oleva juttu :) Vaikka se Rollon joulu oikeesti on kliseinen ja osaksi turisteja varten kokoon kyhätty juttu siellä, nii se on se missä mie oon kasvanu viimesen 18 vuotta elämästäni. Ei se kauneimmasta päästä ole, täällä on kyllä nimenomaan paljon arvokkaamman näköstä! Osaksi johtuu varman myös siitä ettei oo hirveesti ollu aikaa ihastella Tamperetta tähän aikaan vuodesta, kun ravaa Hatanpää-koulu väliä päivät pitkät.. :/ Ihana paikkahan tämä on ympäri vuoden, ei siitä mihinkään pääse! Se on ehkä se lumi mitä eniten kaipaan..
      Ps. Kiitos, mie luulen että alan harrastamaan nuita isompia kokoja tulevaisuudessa enemmänkin! :)

      Poista
  12. Nyt vasta huomasin, että en ollutkaan vielä lukijana bloggerin kautta, mun tulee kuitenkin eniten seurattua sitä. Nyt siis saan sun päivitykset sinnekkin:))
    Iso kuvakoko näyttää hyvältä ja sulla on hyvä kamera, niin kuvat on hyvälaatuisia isoinakin.

    Ihana asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinköö, noniiin mahtavaa saada sinut sinnekkin ;) Jes, mie alan käyttään nuita isoja kuvia enemmän ku porukka näyttää niistä tykkäävän!

      Iso kiitos!!

      Poista
  13. Ai että, voin niin samaistua suhun. Tähän aikaan vuodessa Sodankylässä maa ois ollut jo ihan valkea ja pihat täynnä jouluvaloja. Pohjoiseen on totta vie ikävä aina välillä. Tiiätkö, kun sellaisia itsestäänselviä asioita on ihan hullu ikävä, kun ne eivät ookkaan mitään itsestäänselvyyksiä täällä etelämmässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiät fiiliksen! Erilaisuudessa ei ole mitään vikaa, mutta se vaan riippuu niin siitä missä on tottunu joulunsa viettämään. Kun asiat joita pittää itsestäänselvänä puuttuu, tulee vähä orpo olo :/ Oli se sitten lumi, tuttuun paikkaan pystytetty joulukuusi tai Stockan perinteinen jouluikkuna. Mutta matkustamalla jouluksi kotiin, saa niinku best of both worlds ;)

      Poista
  14. Ah, tää sun turkistakki on aivan ihana! En oo tainnu aiemmin sun blogissa kommentoida, vaikka pitkää oon täällä pyöriny ja ihastellu sun upeita kuvia. Saan hurjasti inspistä sun blogista, kiitos siitä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos! Tää on ihan super :) Mahtavaa ku kommentoit nii tiiän ketä täällä pyörii! Aivan ihana kuulla ja kuule ole hyvä vaan!

      Poista