tiistai 2. joulukuuta 2014

KIINTIÖ TÄYNNÄ

TAKKI 2HAND // PUSERO H&M // HOUSUT DR.DENIM // CLUTCH MARIMEKKO // KORUT H&M

Nyt on takkikiintiö niin täynnä tälle talvelle! Tuli nimittäin taas viime viikolla kotiutettua kirppikseltä kivoja juttuja! Ekana kahdesta yyyber ihanasta löydöstäni on tää villakangastakki. Tuunailin takin tähän päivään ottamalla olkatoppaukset veks ja tuulettamalla edellisen omistajan parfyymit pois.

Oon alkanu miettimään oman kirppispöydän ottamista. Kaapit alkaa olla taas siinä kunnossa, että ois aika ostamisen sijasta luopua tavarasta! Oon puntaroinu kahden vaihtoehdon välillä: otanko pöydän viikoksi vai menisinko itte myymään Radiokirppiksen yläkertaan joku lauantai. Onko kellään muuten kokemuksia siitä paikan päällä myymisestä? Jos kävis heittää yhden lauantaikeikan nii se ois alta pois nopsaa. Todennäköisesti Tonillakin ois ihan kivasti kampetta mikä kaipais uutta kotia, eli siinä mielessä pidemmäksi aikaa otettu pöytä vois olla paras... Hmm.

Manselaiset mitä ootte mieltä: kummin ois kivempi?

18 kommenttia:

 1. Ihana hymy tyttönen <3 munki pitäs varata kirpparipöytä!, on oikeastaan pitäny jo koko syksyn ajan :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaww thanks :3 Miksi kirppispöydän ottaminen on aina ikuisuusprojekti?? :D

   Poista
 2. Miksi kaikki muut tekee kirppikseltä vaikka mitä löytöjä ja mä en koskaan? :D Tosi kiva asu taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii, kirppisten kiertely on vähä semmonen kestävyyslaji! :D Mitä enemmän jaksaa kaivaa, enemmän löytää! Kiitos :))

   Poista
 3. Jaa mikä yläkerta!?! Miten mä en oo huomannut mitään yläkertaa, koska sellanen on tullut ja mistä sinne pääsee?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siiis ihan vasta kuule ittekki vasta hoksasin koko homman! :D Eli se on siinä suoraa sen Radiokirppiksen liiketilan yläkerrassa. Ulkoa portaat ylös vaan! Sinne voi varata pöydän päiväksi lauantaisin(ilmeisesti) ja myyä tori-tyyliin.

   Poista
  2. Voi, että... Hyvä kun kerroit:D Voi sitten lauantaisin poikkeilla sielläkin, jos tulee lähdettyä kirppisreissulle:)

   Poista
 4. Mun ymmärtääkseni se radion yläkerta ei oo tavottanu kovin suurtaa suosiota vielä, että viikon pöytä on varmaan enemmän rahalle vastinetta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mieki vähä oon ymmärtäny. Ku oon siellä pariin otteeseen kävässy eikä oo mahotonta säpinää pöytien luona käyny.. Joo, alan kallistua kans sen viikon pöydän puoleen :) Thanks tästä!!

   Poista
 5. Kannattaa ottaa pöytä viikoks! Mä pohdin tota samaa ja tulin siihen tulokseen, et kyllä se pöytä vaan on kannattavampi. Tosin sillon kyl hukkuu tavaraa helpommin tai lähtee varkaan käsiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinki näiden kommenttien perusteella taidan ottaa sen viikon pöydän. Mulla kyllä vähä jänskättää se kuinka paljon sitä tavaraa saattaa hävitä :( Kiitos vinkkauksesta!! :)

   Poista
 6. Mä olin kaverin kanssa myymässä eräs lauantai siellä yläkerrassa suurien vaatekasojen kera, mutta ei mennyt kaupaksi. Porukkaakin kävi todella vähän, max. 30 ihmistä. Ite sain pari hassua paitaa myytyä ja kaveri ei mitään. Viikon pöydän kannattavuudesta ei oo tietoo, mut varmasti suositumpi kuin se yläkerta! Itelläkin suunnitelmissa viedä sinne kamoja. Näin mä asian näkisin.
  Ja ihana blogi sulla! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkööö! Voi hitsi vähä harmi :/ Tuota mie vähä pelkään ettei porukkaa käy ja vaiva valuu vähä niinku hukkaan. Kyllä se nyt vaan siltä vaikuttaa että sinne alakertaan pöydän ottaminen on kannattavampaa! Kiitos ku kommentoit ja ihana kuulla että tykkäät!! :)

   Poista
 7. Pidä blogikirppis, jooko? :) Täältä voisi löytyä paljon potentiaalisia ostajia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hyvä idis!! Mutta mie luulen että se voi olla vähä vaikeaa ku mulla on oikeesti tosi paljon kampetta mikä sais lähteä.. :/ Mutta voisin toteuttaa ideaa myöhemmin, jos tulee jotain yksittäisiä hyviä juttua joista haluaa luopua :)

   Poista
 8. Oo, mikä asu! <3 Oon sua jokusen viikon jo Instagramissa seuraillut, mutta nyt löysin sun bloginkin. Sait uuden lukijan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oii kiitos! <3 Jooo mie oon kuule huomannu, aina pistää silmään ku joku saman niminen tykkäilee kuvista hahaa ;) Tervetullooo!

   Poista