torstai 6. marraskuuta 2014

ALEXANDER WANG x H&M

Sanani syön ja mörökölli minut vieköön.. Just ku pääsin sanomasta että mulla meinaa alkaa lyhyen malliset paidat pitkästyttään niin tää ihanuus tulee vastaan! Mie ja parikymmentä muuta innokasta jonoteltiin sisäänpääsyä Hämeenkadun Hennesin edessä tänä aamuna ennen kasia. Tää oli eka kerta kun pääsin paikan päälle ostamaan yhteistyömalliston tuotteita!! Rollosta ei niin vaan lähettykkään kaupoille.

COLLEGE ALEXANDERWANGxH&M

Painin hetken mustan ja harmaan verison välillä mutta tämä vei voiton! Mun ykkösvaihtoehto mallistosta olis ollu sama college miesten puolelta, mutta ne ei tullu myyntiin kun Helsinkiin. Nettikauppa on edelleen niin tukossa ettei koko sivulle pääse ees katteleen..

Jes, eli kannatti herätä!

Ps. Ostiko joku muu jotain mallistosta? :)

28 kommenttia:

  1. Mä kävelin ysin jälkeen Turun H&M:n ohi ja näytti siltä, ettei tää mallisto iskenyt turkulaisiin :D Ihan tyhjännäköistä oli ja tavara roikkui rauhassa rekeissä.. Ajattelin iltapäivällä käydä katsomassa, että onko siellä vielä jotain.. Toi on kyllä tosi kiva paita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinköö! Ei tää tietenkään kaikkien makua voi miellyttää :D Mutta hei, vähä huippua että saat käyä shoppaamassa kiireettä! Kiitos :)

      Poista
  2. Rakastan tuota paitaa!!!! <3 <3

    VastaaPoista
  3. Mie jonotin kouluaikaan erittäin tukkiutuneessa nettisivustossa! Vaikka olinkin hintsusti myöhässä, niin mielekkään ja oikean kokoiset legginsit sain kotiin tilattua! Nyt vain pitäisi malttaa odotella niitä tänne Kouvolaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö! Aivan mahtavaa, koska mie koitin päästä tilaaman sitä miesten collegea testiin niin en päässy ees koko sivulle ennen ku vasta yhden aikoihi! :D Hyvää kannattaa oottaa.. ;)

      Poista
  4. oiii ihania juttuja oot ostanu!! vuhuu mieki sain tilattua pari juttua mallistosta ;) en jaksa ootttaaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täng juuu :) Ihanaaa! Uskon että voi olla vähä malttamaton fiilis nyt :D

      Poista
  5. mielenkiinnosta ihan, että paljonko tolla oli hintaa? :-D

    VastaaPoista
  6. Eikä! Aivan ihana college! Ja ja ja.. kiva muuten olla sun sadas lukija :) Tavattiin Inspiration dayssa myös ;)
    xx Simple Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannet kiitokset! Oiiii ihana että se oot sie :) Joo mie muistan että käteltiin siinä pöydän ääressä! Hei kiva että löysit ties tänne, pitääpä käyä tsekkaan sunki blogia!

      Poista
  7. Ihanaaaaaa <3 Tuo college oli ehdottomasti mallistosta lempparituote sen ihanan kuminauhakorsetin lisäksi :-----) Mä en jotenkin syttynyt tuolle mallistolle, vaikka sitä joka paikassa ollaan hehkutettu. Muiden päälle nuo vaatteet sopii mut rupesin itse miettimään siltä kannalta, etten ostaisi mitään ellei mallisto olisi kyseisen suunnittelijan, joten ajattelin etten edes jaksa haluta mitään tuotteista :---D En ois varmaan edes saanutkaan kun täällä korvessa asun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos <3 :3 Tää oli kans mun lemppari mallistosta! Muut jutut ei oikeen ollu tyyliltään mua ja liian hintavia.. Minusta tuntuu että tätä mallistoa on hypetetty paljon enemmän verrattuna aiempiin!! Ja aivan oikein, ei todellakaan kantsi ostaa mitään pelkän nimen takia. Oli sitten kuinka desinger kampe tahansa :D Käytettäväksi vaatteita ostetaan eikä kaappiin koristeeksi!

      Poista
  8. Täällä Helsingissä meno oli ihan hullua!! Miesten puolelta toi college loppu jo ennen kuin sinne osastolle kerkes, vaikka olin vielä ekojen joukossa :D ihmeen kaupalla kuitenki sain joltain pojalta toisen kun sillä oli kaks :) Parhaimpia yhteistyömallistoja eikä yhtään harmita että uppos suuret summat rahaa :D haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkööö! Täällä oli aika rauhallista ja minusta tuntuu että kaikki kyllä sai sen mitä tuli hakemaan :) Eikä vähä huippua että sait sen collegen siitä huolimatta! Sillon ku löytää jotain omannäköstä mikä miellyttää nii siitä voikin maksaa. Ihana kuulla että oot tyytyväinen saaliiseen ;)

      Poista
  9. Aika jännä muuten, että eilen nettisivut näyttivät loppuunmyytyä lähes jokaisen tuotteen kohdalla, mutta tänään sieltä näyttääkin löytävän vielä melkein kaikkea. Olis säästynyt kyl hermot ja aikaa, jos olis maltilla odotellut tälle päivälle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaaa aika jännä! Se voi olla että porukka on tullu katuma päälle ja perutellu tilauksia nii.. No olis kyllä säästyny joo :D Pitää muistaa en kerralla jos jotain haluaa tilata!

      Poista
  10. Jjjeeeeeeeee mäkin nappasin lopulta sen mitä olin alunperin aatellu että otan JOS jotain mallistosta hankin (en kerro vielä mitä vaan sen näkee seukki postauksesta xD) ja menihän se vähän niin, ettei sieltä viittiny poistua tyhjin käsinkään kun oli kuitenki aamukasilta kipeenä paikalle varta vasten raahautunu :D

    Toi kollari oli niiiin siisti kans! En päässy ees sovittaan ku menivät niin silmänräpäyksessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooiiii niinköö? Mie jään ootteleen mitä ihanaa sieltä paljastuu ;) Onhan se vähän nii että ku näkee vaivaa nii haluaa sille vastiketta! Waaaa? Just nuin mie pelkäsin että kävis tän collegen kaa, siks mieki menin paikan päälle kyttäämään :D Tää oli mun lemppari!

      Poista
  11. jes mäki kerkesin saada tuon ihanuuden! :-) minkä koon muuten nappasit, itte tilasin ässän mut jäin pohtimaan oisko pitäny kallistua äksässään :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee ihana kuulla! :) Mulla on S kans, halusin että se ei oo ihan nii tiukka ku matsku on kuitenki sen verran jäykkää. Peukut pystyyn että se sopiii!

      Poista
  12. Aaah kävin itsekkin kuolaamassa noita ihanuuksia heti torstai aamuna!! <3 ihan mielettömiä nuo kaikki kappaleet, ainoa harmi oli että rahatilanne ei ihan antanut myötä ostaa noita :'( Odotan innolla nähä miten ihanasti tuut yhisteleen ton eri asukokonaisuuksiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkööö harmi! :( Tiiäkkö ei ois ollu mullakaan, ellen ois tarkotuksella laittanu rahaa säästöön sitä varten että jos jotain miellyttävää löytyy niin on varaa ostaa. Ihanaaa luulen että jo ens viikolla pääset näkeen ;)

      Ps. Nyt hokasin että olit laittanu oman blogin pystyyn! Mahtista!

      Poista