keskiviikko 6. elokuuta 2014

VILLEVALLATON

MEKKO H&M // KENGÄT VAGABOND

Jostain syystä tän mekon väriä on tosi vaikea kuvailla. Väri on sen verran omituinen että se ei ole yksinkertaisesti vaan valkoinen tai vihree. Lähin mahdollinen vertaus minkä keksin ole päärynä Ville Vallaton :D Semmonen haaleen vaalee murrettu joka näyttää siltä että valkopyykkiin ois eksyny yks vihree sukka. Vasta valkoisen vierellä huomaa että on se jonku värinen. Tämmöstä drop waist- siluetti mekkoa oon ettiny pitkään!

Pitkästä aikaa otin kuvia itselaukasimella. Valitsin omasta mielestäni rauhaisan käytävän pätkän naapuri talosta mutta paikan ohi ja läpi ramppas koko ajan porukkaa. Ensin pari harmitonta lenkkeilijää katso hassusti, sen jälkeen pelästyin että soitettiinko mulle vartijat kun Securitaksen auto meni ohi :D Kohta tuli toinen auto ja lopuksi kolme pulua tuli pörrään viereen ilmeisesti ruuan toivossa. Saa nähdä tuleeko ne ens kerrallaki kuvaileen mun kaa <3 Yllä siis neljä parasta pulutonta kuvaa hahaa..

Loppukevennyksenä meän possekuva...


17 kommenttia:

  1. Hahaaa noi pulut :DD Repesin! Mä en kyllä pystyis samaan kuvaan niiden kaa, kun on niin paha lintufobia :D hyh. Mut ihania kuvia ja oot häikäisevän kaunis! Sun blogi on mun tämän hetkinen lemppari <3 Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  2. Hahaaa jooo naureskelin ittekseni niille ku ne oikeen vasitella hyppeli siinä minun takana :D Kunnon linnssiludeja.. Voi kiitooos <3 Ihana kuulla että tykkäät! Mie lupaan jatkaa :)

    VastaaPoista
  3. apua, aivan upeita kuvia ja tuo mekko, niin kaunis! saako udella minkäläisella kamerasetillä kuvailet? :-) ps. ihanat pulut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Kuule saa, mitähän mie tuosta ossaan kertoa oon alottelija näissä kamera hommissa. Tää millä kuvaan on Samsungin mikrojärkkäri nx1100 ja kuvaan sillä objektiivilla mikä tuli siinä matkassa (1:3.5-5.6 20-50mm) Joku päivä haluan olla perillä näistä ominaisuus jutuista :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Wouuu kiitoos! Tästä tuli kyllä loppukesän lemppari :)

      Poista
  5. Oispas kiva, jos postaisit joskus muutakin kuin asukuvia:)

    riiri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon miettiny tuota asiaa kans! Mulla ois mielessä että tekisin joskus ruuanlaittoon liittyvää postausta, jotain tuunailu juttuja tai sisustus hommaa ku alan uutta kämppää laittaan :) Ja hei ehdota ihmeessä jos on postaus toiveita mielessä!

      Poista
  6. siis täh nämäkö otettu itselaukaisemisella?? onko sulla jalusta mukana vai? :D huh oispa itelläki yhtä paljon rohkeutta lähteä kameran kaa heiluun tonne kaduille ilman kuvaajaa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa joo on :D Suunnilleen puolet postauksista on itte kuvattuja! Usein pyörän tarakka toimii jalustana (tiiän aika kämästä..) mutta se toimii yllättävän hyvin! Ja monesti erilaiset tasot, portaat, aidat.. Improvisoin aika paljon. Eka se nolostutti jos joku näki mutta enää en jaksa välittää vaan heilun menemään :D

      Poista
  7. Onpas kivanmallinen mekko tosiaan! Ja ihana yhteiskuva pulujen kanssa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Oon ettiny myös hametta samalla helmalla, se ois kiva neuleiden kanssa syksyllä :) Hahaa eikö oo paras!

      Poista
  8. Tuhannet kiitokset!! The style junglen kuvista oon inspiroitunu jo monesti! Jatkakaa tytöt samaan malliiin :)

    VastaaPoista
  9. Halusin vaan tulla sanoon et sillonku olit vielä hm:llä töissä niin aina kattelin et miten jollaki voi olla noin mahtava tyyli ja kuinka upeesti kannoit itsesi. Kaikkea hyvää sulle sinne tampereelle ja mä jatkan tätä
    sun inspiroivan blogin lukemista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii ihana kiitos <3 Huhhuh tulipa hyvä mieli tuosta sun kommentista! Oon niin otettu kaikista kannustavista kommenteista. Tämmösten jälkeen tekee mieli jatkaa tätä hommaa entistä enemmän! Jatka ihmeessä ja ihanaa loppukesää sinulle :)

      Poista
  10. Ihana asu! Tollanen "oudon" valkoinen sopii sulle jotenkin tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Tommoset haaleemmat sävyt paranee vaan sitä mukaa kun iho päivettyy :) Suosittelen kokeilemaan!

      Poista