maanantai 4. elokuuta 2014

KOTIKULMILLA

 MEKKO H&M // LAUKKU LINDEX // KENGÄT VAGABOND

Tässä ne nyt on mun ihanat kotikulmat!! Eikö oo ihanaa? Just tämän takia mie muutin Tampereelle. Täällä on niin kaunista, puistoista ja vehreää. Käytiin lauantaina frisbeegolffaamassa ja jopa se rata oli niin nätti että ei meinannu pelistä tulla mitään ku ihastelin puita ja pikku purossa polskivia sorsia. Ah nyt tuntuu hyvältä ja oikealta. Vähän meinaa purkamattomien laatikoiden ja  muuttoon liittyvän työn määrä ahdistaa mutta kyllä se tästä!  

Poikakaveri Toni otti yllä olevat asu kuvat sunnuntaina! Minusta kuvista monesti näkee jotenki kuka ne on ottanu. Tiiättekö mitä tarkotan? Jos ollaan kiireessä raahannu veljen koneen äärestä kuvaamaan tulee monesti totisempia ilmeitä tai jotenki se kiire näkyy kasvoilla. Olin hetkessä jotenki niin onnellinen ja oli ihana hymyillä linssin läpi toiselle. Ihana kun alan saamaan apua kuvailuissa! :)

PS. Jotain pitää aina unohtaa ku reissuun lähdetään ja tällä kertaa se oli kameran laturi!! Mikäli akku loppuu niin älkää säikähtäkö pientä postaus taukoa. Ykkösluokassa lähetettynä se saattaa olla täällä jo huomenna!

6 kommenttia:

 1. voi että! älyttömän ihana mekko :)<3

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä totta tosiaan ihanan iloisia kuvia ♡ alko itteäkin hymyilyttämään :)♡ tampere on kyllä todella kaunis kaupunki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tuntuu että sai kuviin semmosen "aidon" hymyn ku toinen hauskuuttaa samalla ku kuvaillaan :) Täällä on aivan ihanaa <3

   Poista
 3. oot vaaan niin upea<3
  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista