lauantai 23. elokuuta 2014

ANTAA SYKSYN TULLA!

Olipa ihanaa vetää pitkästä aikaa kunnon housut jalkaan, takki päälle ja lemppari kipparilakki päähän!

Rakastan kesää ja suren sen loppua niinkun kaikki muutkin, mutta nautin salaa ihan täysillä siitä että saa laittaa päällensä muutakin kun crop- toppia ja shortsia (vaikka molempia vaatteina rakastan). Syksyvaatteissa ei tarvi ressata näkyykö shortseista pehva tai onko toppi liian avoin. Oon takki- hullu. Rakastan erilaisia trenssejä, bombereita, tekoturkkeja ja liivejä. Ihanaa kun kaapista löytyy niin paljon uutta päälle pantavaa, kun kuumuus ei enää rajoita asuvalintoja! Pariin otteeseen loppukesän lämpöhuipuilla piti oikeen miettiä, että millä siellä ulkona oikeen pystyy olemaan? 

Vapaa viikonloppu tuntuu niin hyvältä ekan kouluviikon jälkeen. Torstaina oli eka opiskelijatapahtuma, pyörittiin pitkin Tampereen keskustaa rastien perässä ja meidän joukkue voitti!! Viikosta jäi tosi kiva fiilis. Nyt on kiva olla tää ilta ihan vaan ittekseen, neljän seinänä sisällä, vailla ylimääräistä hulinaa. 

Katon ainaki kaks jaksoa Game of Thronesia ja käyn ostaa jätskii >:) Ihanaa lauantaina kaikille!

 LAKKI H&M // T-PAITA H&M // TAKKI H&M // HOUSUT GINA TRICOT (kirppis) // KENGÄT VAGABOND

9 kommenttia:

 1. Ihan täydelliset farkut, näyttä niiin hyvältä! Kivan syksyinen ja tyylikäs asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään kans! Tuunasin niitä vähän: leikkasin nuo lahkeet ja revin ton polven auki. Kiitokset :)

   Poista
 2. Käytätkö jotakin kuvan muokkausohjelmaa? Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän semmosta kun PhotoScape (pystyy lataanmaan ilmaseksi netistä) ja Pixlr Editor (http://pixlr.com/). Jälkimmäinen on aika photoshopinkaa samanlainen, vähän suppeampi ominaisuuksiltaan, mutta ilmanen ja toimii netikautta :) Voin suositella lämpimästi molempia!!

   Poista
 3. Farkut kyllä näyttää ihan sairaan hyvältä sun päällä ♡ ihanan syksyinen asukokonaisuus :) ja tuoo lakki, haluan sen! Voisin tulla varastaan ;) ps. Niin söpö tuo viimenen kuva ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoooos <3 Ne on oottanu koko kesän esillepääsyä! Hei nuita lakkeja löytyy H&Mltä uutena (ainaki Tampereen myymälään oli tullu) ja Nelly.comista löytyy tosi saman tyylinen ;) Ei tarvi varastaa hahaa! Hihii :3

   Poista
 4. Mieki haluan tuon lakin:),Seppälässä oli aikalailla samanlainen,mutta ei noin siisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on paras! Hei käy kattoon Hennesiltä mie näin siellä samantyyppisiä ihan vasta :)

   Poista