perjantai 22. elokuuta 2014

SISKON PESTOPASTA

Tässä on yksi lemppari resepteistä jonka haluan jakaa! Resepti on tooosi yksinkertainen ja nopea valmistaa, mikä lisää sen suosiota meidän keittiössä.

Reseptin sain jonkin aika sitten siskoltani :) Muistaakseni valittelin kun ei inspannut ollenkaan vääntää samoja vanhoja tuttuja juttuja keittiössä ja halutti kokeilla jotain uutta. Aletta sitten mulle neuvoi suunnilleen tähän tyyliin ohjeet pastaa varten - uusi arkiruoka lemppari oli syntynyt! Tässä siis hänen mukaansa nimetty: Siskon pestopasta, olkaa hyvät!

TARVIT: Pestoa (jos jaksat niin tee tämä itse!), basilikaa, pastaa (tagliatelle), tomaatteja, fetajuustoa ja oliviiliöljyä


KEITÄ pasta hyvin suolatussa vedessä, 3-4 kerää pastaa syöjää kohden. Varo keittämästä pastaa yli. Pilko tomaatit suupaloiksi. Voit laittaa ne suoraan tarjoiluastiaan. Lorauta päälle oliiviöljyä ja rouhi päälle suolaa ja pippuria.


VALUTA pasta ja säästä keitinvettä kippoon. Lisää pasta tarjoiluastiaan ja lisää oman maun mukaan (itsellä n. rkl per annos) pestoa pastaan. Sekoita, tarvittaessa lisää keitinvettä se tekee pastasta "kermaisempaa". Revi tuoretta basilikaa päälle ja lisää fetajuusto. Itte kasvatin tänä kesänä ekaa kertaa omat yrtit :)


NAUTI! Pestopasta on parasta tuoreeltaan. Keitän isomman satsin pastaa valmiiksi jääkaappiin ja lämmitän sitä mukaa kun ruoka-aika on. Muut ainekset lisään aina tuoreeltaan. Jos pasta tuntuu kuivalta lisää tilkka oliiviöljyä sekaan niin pasta pehmenee. Älyttömän hyvää!!


Aikooko joku testata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti