sunnuntai 31. elokuuta 2014

HELSINGIN REISSU

Syy viime postauksessa mainittuun salamyhkäiseen Helsingin reissuun oli showroom- kutsu jonka sain muutama viikko takaperin! :) Hyppäsin koulusta suoraan junaan kohti Helsinkiä, mistä matka jatkui turistimaisesti hapuillen ratikalla Korjaamo Culture Factorylle missä tapahtuma pidettiin. Toni jäi viime hetken työnhaku suunnitelmien vuoksi Tampereelle joten tein reissun yksikseni!

Black Swan on Tanskalainen naisille suunnattu vaatemerkki, joka toimii nettikaupan lisäksi kotikutsujen kautta. Voit siis ottaa yhteyttä heihin ja järjestää ystäviesi kanssa oman shoppailuillan! "We think home shopping is the new Black"

Tää oli siis mun ensimmäinen showroom- vierailu ikinä ja voin sanoa että olin pikkusen innoissani koko hommasta! AW/14 mallisto oli tumman puhuva ja ajankohtainen. Merkin vaatteet oli aidosti sellaisia joita olisin omaan kaappiini kotiuttanut - ajattomia pienellä twistillä. Etenkin matskut oli mun mieleen!

Saatiin valita mallistosta kolme tuotetta joista kaksi tulee kotia saakka kuljetettuna omaan kaappiin(!!!<3) Mun ykkösvalinta oli alla kuvassa näkyvä Essy Jacket. Ihana talvisempi versio bomber takista.

  COLLEGE H&M // HAME GINA TRICOT // TAKKI BLACK SWAN // LIPPIS H&M

Yhteenvetona: Aivan huippu reissu! Ihania uusia tuttavuuksia tuli myös tehtyä. Oli niin hassua matkustaa Helsinkiin ja takaisin saman illan aikana. Rovaniemeläisenä oon tottunu siihen että sinne matkataan yön yli tai tuskalliset 10 tuntia päiväjunassa :D Landepaukku ihan innoissaan ku pääsee isolle kirkolle nuinkin nopsaa.

PS. Helsingin shoppailut esittelen myöhemmin, mutta uskon että aika pian ne tulee asukuvissa vilahtamaan. Parasta sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

  1. Vauu mahtava kokemus varmasti! ♡ innolla jään odottamaan kuvia ostoksistasi :)♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just kattelin sun Tallinnan shoppailuja! Ihana se punanen neule <3 Kuvaa tulee ens viikolla asukuvien yhteydessä :)

      Poista
  2. Toi sininen takki oli aivan mahtava, ei ihme että oli monien suosikki :)
    Sulla on tosi kiva blogi ja tyyli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele miekään!! Toivon niiin että se kuuluis niihin kahteen mitkä kotia kolahtaa :) Vooii kiitooos <3 Omasi on kans niin ihana ja persoonnallinen, ihan sun näkönen!

      Poista