maanantai 18. elokuuta 2014

TUTKIMUSMATKALLA

T-PAITA ? (kirppis) // TAKKI H&M // SHORTSIT H&M // REPPU ? (kirppis) // 
KENGÄT SKOPUNKTEN // SUKAT H&M

Viime viikonloppuna kävin pienellä tutkimusmatkalla ympäri Tamperetta. Välillä on vielä tosi turisti olo, kun silmiä siristellen zoomailen katukylttejä ja talojen numeroita :D Olen tämän parin viikon aikana pyöräilly päivittäin useita kilsoja, joinain varmaan kymmeniä, pitkin kaupunginosia ja kuntia. (Esim. Viime viikolla postipaketti oli jostain syystä ohjautunut Pirkkalaan.. ) Oli ihanaa haahuilla vailla sen suurempaa määränpäätä, vahingossa sitä aina kivoimmat paikat löytää.

Seikkaillessani jossain Finlaysonin Tehdasalueen ja Särkänniemen välimaastossa nappailin asukuvat tällä söpöllä pikku sillalla. Moneen otteeseen matkalla pysähdyin huokailemaan rakennusten ja kasvuston kauneutta. Ihanaa kun täälä ei tarvi mennä metsään saakka nähdäkseen puita!

Uudet sandaalit pääsivät heti käyttöön! Uumailen näistä loppukesän lempparikenkiä. Pitkästä aikaa uusien kenkien sisäänajo oli täysin vaivatonta ja kivutonta! Korollisten versioiden kanssa on aina joku paikka rakolla.. Positiivista vaihtelua.

PS. Kohta lähden kangaskaupan kautta illaksi töihin. Käyn ettimässä matskua tuleviin diy- juttuihin ;) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Sun kuvista tulee niin hyvälle mielelle ♡♡ vaikea edes selittää mut ah mä rakastan tätä blogia!! En voi vieläkään uskoa että saat otettua nää sun kuvat ihan yksin! Ei todellakaan uskoisi :)♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa ihana ja sinun kommenteista tulee vähintään yhtä hyvälle mielelle aina :D <3 Se kuule oma hommansa. Aluksi oli aika vaikeaa, mutta kun hankin semmosen mini tripod- jalustan niin homma helpottui huimasti ;) Hyvä kuulla että kuvat ei näytä itselaukaistuilta!

   Poista
 2. Nää sun kuvat on ihan mahtavia! Siis kuvaat yksin vain? Millä kameralla kuvaat ja onko sulla kameralle jalusta tms? Jatka samaan malliin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jooo siis reilusti yli puolet tähän mennessä postatuista kuvista (esim. 7 asupostausta) on otettu itselaukasimella. Kuvaan Samsungin NX1100 kameralla, jossa on semmonen wifi- toiminto joka antaa käyttää puhelinta laukasimena. Lisäksi mulla on pieni tripod- jalusta joka auttaa! Mie jatkan ;)

   Poista
 3. Voi eikä! Ihan liian ihana asu <3

  VastaaPoista
 4. Mie oon kans henkilökohtaisesti ihan rakastunu tähän kaupunkiin! Täältä löytyy niin paljon kaikkea, mm. vehreitä puistonpätkiä, mitä ei ihan Rovaniemeltä löydy. Vielä pitäisi alkaa tutustuun ihan keskustaan, vaikka sitten ihan täysillä turisteillen kartan kanssa ettei eksy... ainakaan pahasti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kans!! <3 Ihanaa että on muitaki yhtälailla Tampereeseen hurahtaneita :) Hahaaa kantsii, jos vaan löytyy, nii jollain puhelinappillä ettiä paikkoja! On tosi kätsyä seurata siitä livenä kartasta että missä liikkuu!

   Poista
 5. Eikä, kokeilin just samanlaista takkia hennesillä yks päivä ja ihastuin siihen täysin, mutta jätin kauppaan koska hakusessa olis joku vaaleempi syystakki eikä aina musta! Nyt kyllä kuitenkin harmittaa kun en sitä ostanut.... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkööö! Hei hanki ihmeessä, tää on ihan paras ja tosi ajaton malliltaan ;) Sain tään Rovaniemen työkavereilta läksiäislahjaksi <3 Oikein ootan syksyä että tää pääse oikeuksiinsa!

   Poista
 6. Great Outfit !
  -
  http://bedeutungsvolle-momente.blogspot.de/

  VastaaPoista