keskiviikko 20. elokuuta 2014

EKALUOKKALAINEN

Iiiiks nyt se alkoi - koulu! Kunnon jännitys iski vasta tänä aamuna. Ja sillon kun mulla jännittää alotan aina kauheen hössötyksen. Jätän kaiken mahdollisen kotiin ja saatan kengät jalassa vaihtaa asua eteisessä kun Toni jo tilaa hissiä . Unohdin penaalin, matkalla koululle käännyttiin ainakin kolmesti väärin ja aamusta keitetyt kahvit jäi juomatta. Mutta kaikista kommenverkeistä huolimatta kerettiin perille nipin napin tasaksi :D Nää meikän aikataulut on vähä tämmösiä.

Fiilikset ekan päivän jälkeen on huiput! Aivan mahtavaan porukkaan pääsee tutustumaan. En tajua vielä että huomenna on koulua ja sitä seuraavana päivänä, ja sitä ja sitä.. Hetki menee että tähän tottuu taas. Kieli on ihan solmussa puhumisesta, pää hakkaa tyhjää ja on pyörällä uusista nimistä. Joten nyt nopsaa iltapuuhailut ja pehkuihin! T. Rättiväsyt ekaluokkalainen

Tällaista oli päällä..


 TOPPI GINA TRICOT (kirppis) // NEULETAKKI LINDEX // HAME GINA TRICOT // LAUKKU WEEKDAY (kirppis) // KENGÄT VAGABOND

16 kommenttia:

 1. apua kuin upee asu!! ja toi hame, huh oon metsästäny ikuisuuden täydellistä nahkahametta mutta ei ole löytynyt. toi näyttää..täydelliseltä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh kiitos <3 Siis mie kans oon ettiny "säädyllistä" nahkahametta joka ei oo semmonen vesirajaa hipova bilehame! Kuule mene Ginalta kattoon jos löydät ;)

   Poista
 2. yhdyn kyllä edelliseen; täydellinen nahkahame!! eka päivät koulussa on aina niin huippukivoja vaikkaki aika rankkoja kun kaikki on niin uutta! mitä muuten lähdit opiskelemaan? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon teidän kanssa hameesta samaa mieltä! <3 Se on hassua kuinka rankkoja ne on vaikka hirveen fyysistä toimintaa ei kuitenkaan oo! Ja tradenomia enkuksi, BBA International business :)

   Poista
 3. Täydellinen nahkahame kyllä totta tosiaan :)♡

  VastaaPoista
 4. Hei Milla! Mikä koko sulla on neuletakissa.-Se on ihan super. Aurinkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on S- koko :) Hommaa samanlainen kuule! Aurinkoa takaisin!

   Poista
 5. Voi miten upea asu ja onnea koulun aloituksesta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitokset :) Tästä se lähtee pikku hiljaa taas!

   Poista
 6. Miksen oo löytänyt sun blogia aikaisemmin? Nyt menee ihan hirmu kauan kun selailee kaikki toinen toistaan ihanemmat postaukset läpi... ♥ Ja olipas kiva löytää Tamperelaisen blogi! :) Ite asun ihan Tampereen naapurissa ja siellä paljon tulee pyörittyä! Vaikutat vielä sellaiselta ihmiseltä et sut olis kyl huippua tuntea ihan oikeasti!

  Kurkkaisithan myös, ja mielipidettä nyt on aina kiva saada!(:
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ihanaa kun löysit ja tykkäät :) Mieki oon ihan tuore Tamperelainen, mutta seuraavat 3 ja puol vuotta täällä tulee ainaki pyörittyä! Vooooi kiitooos! Ja niin ois varmasti sutkin <3

   Mie käyn tsekkaamassa koulun jälkeen! Kiitos linkistä :)

   Poista
 7. Siis mie olin koulussa kumppareissa ja jumppatrikoissa.. aivan ihana tämä sinun blogi miltsu!!<3 Terkuin eräjooseppi katjaana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana jooseppi sieee <3 :D Hahaa kyllä mullaki se jumppatrikoo päivä on tulossa no worries!!

   Poista
 8. Vitsi mikä hame! Oon käyny kuolaan tota ginassa mut jotenki en tiiä istuuks toi mun päällä. Koko 34 liian iso jos vetää noin ylös ku sulla :o onko sulla minkä kokoinen toi hame? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on 34 ja tää jää vähä väljäksi just ylhäältä uuman kohdalta, mutta siitä huolimatta mulla oli pakko saada se :) Toi hame vois olla vähän ahistava jos se ois ihan ihotiukka..

   Poista