perjantai 8. elokuuta 2014

FLOWER POWER

MEKKO ? // LAUKKU MUMMOLTA  // DONITSI GINA // LASIT GINA //  KENGÄT VAGABOND

Näitten kuvien läpi skrollaamisen jälkeen ku laitatte silmät kiinni nii mitä näkkyy? No kukkia! Tää on vähän semmonen vaate ettei heti osaa sanoa onko se ihan kamala vai kamalan ihana. Tällä kertaa kuppi kallistuu ihanan puolelle <3 Mekon sain äitipuoleltani joka sanoi sen tarttuneen matkaan Kreikan matkalta aikanaan. Kiitos siis hänelle! Pyöräilin kaupunkiin tämä päällä ja tuntui että sai muutamia piilo hymyjä vastaantulijoilta. Minusta on ihana pitää vaatteita jotka saa hyvälle tuulelle! Vaattena tämä ei ehkä ole Millamaisimmasta päästä jos ymmärrätte mitä tarkoitan :D Mutta välillä on kiva hyppiä mukavuusalueen ulkopuolella.

Mulla oli eilen eka työpäivä Tampereella ja parin viikon päästä alkaa koulu! Löytyykö lukijoista muuten tulevia TAMKilaisia? :) Voin kertoa että tylsää ei päivää en vähään aikaan nää ku on niin paljon kaikkea uutta ja mukavaa tulossa. Toisaalta ootan semmosta arjen alkamista että saa taas rutiineja elämään. Outoa kun tää viikko on ollu pelkkää muuttolaatikoiden tyhjentämistä, auringonottoa ja paperiasioita.

PS. Vinkatkaa Tamperelaiset ja muut tietäjät missä täällä ois hyviä kirppiksiä! Radio kirppiksen löysin mutta onko keskustaa kauempana jotain helmiä?

12 kommenttia:

 1. Bonus Kirppis on ihana vaikka on kylläkin keskustan lähellä :-) mulla olikin siellä jossain vaiheessa vaatteita, pitäis viedä taas uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjoi! Luulin kato että keskustassa ei muita ookkaan ku se Radio krippis! Ihana kiitos vinkistä ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiiitoos! :) Tää oli kyllä ihana villikortti valinta

   Poista
 3. Bonuskirppis on paras! Eli ihan keskustan tuntumassa, Itsenäisyydenkadulla Tammelassa :) Myös Laukontorilla (eli siinä missä Radioki) oleva Tarina on pieni mutta hyvä. Ehoton helmi on kuitenki Nekalan kirpputori Silinteri, josta löytyy aina jotain aarteita. Siellä on paljon kaikkea mummojen myymää vaatetta kohtuuhintaan ja vanhoja merkkiastioita löytyy kohtuuhintaan.

  - Iiris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh ihanaa kuulla nyt isoni mun kirppis kierros!! Alko oikeen kuumotteleen ku kuuli että on noin monta varteen otettavaa paikkaa! Ja mummojen vaatteiden seasta löytyy monesti ne makeimmat jutut :D Iso kiitos ku jaksoit vinkata :)

   Poista
 4. Mun ehdottomia suosikkeja Tampereella ovat Radiokirppis, Bonuskirppis, Silinteri (Nekalassa), Länsikirppis (Tesomalla), Jonnan kirppis (Lielahdessa), Sammonkirppis (Kalevassa), Forget Me Not (Keskustassa) sekä iki-ihana Kätkö Vintage (Tammelassa). Tampereella on paljon hyviä kirpputoreja!! Kannattaa muistaa myös Moron peräkonttikirppikset Keskutorilla, joita pidetään kahdesti vuodessa (syksyllä ja keväällä). Myös Pakkahuoneen Muotikirppis, joka pidetään kerran vuodessa keväällä, on ehdoton helmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee aivan mahtavaa! Koitin netistä muka ettiä paikkoja niin pyöräillessä en löytäny niitä ollenkaan. (Sivu varmaan vanha) Kiitos tästä :) Nyt mulla kyllä on moooonta hyvää paikkaa tsekattavana! Muotikirppis ois aivan uus juttu mulle, sitä odotellessa ;)

   Poista
 5. Cute bag!

  http://beautyfollower.blgospot.gr

  VastaaPoista