perjantai 1. elokuuta 2014

PYJAMAPAITA

Hahaa joskus on hauska huomata kuinka sitä poseeraa samoilla asennoilla. Joskus joku tietty asento hirttää kii ja eilen se oli "kädet puuskassa"- pose :D Hahaa ens kerralla varmaan tietoisesti välttelen tätä sitten. Päällä on viime kirppisreissun lempparilöytö- the pyjamapaita! Mummo tokaisi että "mikäs ihmeen paita se sulla on päällä? Pyjama!". Oon aina ollu sitä mieltä että totuus tulee lasten lisäksi mummojen suusta. Ainakin lookki meni nappiin ja idis tunnistettavissa..

PAITAPUSERO KIRPPIS // TAKKI H&M // SHORTSIT BIKBOK  // LASIT GINA //KENGÄT H&M // KELLO DANIEL WELLINGTON

Kuvailtiin veljen kanssa meidän entisellä metsäpolulla joka on nykyään kasa hakattua kalliota. Oon muutamaan otteeseen käyny käppäilemässä alueella ja aina tuntuu yhtä kaihoisalta koska muistin joka kiven ja kannon polun varrelta. Tilalle tulee liikennettä huomattavasti helpottava pöyrä/ autotie. Ajomatka meidän perälle lyhenee, mutta silti tuntuu pahalta menettää muistoja täynnä oleva lapsuuden koulumatka polku. Kaikilla taitaa olla joku lapsuuden metsä tai pöheikkö jossa tuli aikaa vietettyä ja tämä oli minun. R.I.P Rakkatexin mettäpolku <3 Halkaistu kallio toimi aika hyvin kuvaustaustana! Melkein marmorimainen kuvio takana oli positiivinen yllätys kun selasin kuvia. Kaikessa on aina puolensa!

PS. Tänään klo 12.00 starttaa muuttoauto pihasta! Eli he hei Rovaniemi, Tampere here I come!!

8 kommenttia:

  1. Hah mulla tuntuu olevan tuo sama ongelma posetuksien kanssa :D!
    Mutta yllättävän ihana asukokonaisuus! En olisi uskonut, että tuollainen "yöpaita voisi näyttää noin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä niin juurtuu niihin muutamiin "varmoihin" asentoihin :D Tuommoseen pitää yhdistää jotain vähä puetumpaa ettei tosiaan mee ihan yöpuku meiningiksi hahaa!!

      Poista
  2. Onpa kyllä ihana kuvauspaikka ♡ vaikka onkin muuttunut siitä millainen se oli silloin kun olit pieni :/ mulla kyllä kans on aina samat kuvausasennot, sivuttain ja niin että oikea puoli on kameraan päin, hahha :D pitäs tosiaan vähän koittaa muutella asentoja!
    Sä oot ihanan erilainen ja rohkea pukeutuja- jatka tuota linjaa! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä ihanaa kun oli oikeasti merkitystä paikalla :) Välillä pitäis antaa palaa vaan ja vähä hullutella kameran edessä nii löytäis uusia puolia ittestään! Ja tuhannet kiitokset kauniista sanoistas <3 Minä jatkan!!

      Poista
  3. Ihana kokonaisuus! <3 Luulin että ulkomailta tämä kuva ilmanmuuta! :) Kirppiksiltä tekee kyllä monesti parhaat löydöt, ja ah niin edulliset!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitooos! <3 Hahaa joo kyllä tuo kallio vois olla mistä maailman kolkasta tahansa :D Kirppiksien parhaudesta ei voi edes väitellä ne vaan on semmosia aarreaittoja ;)

      Poista
  4. Kirjotat Milla tosi ihanasti! Hyvä määrä kuvia ja tekstiä, eikä mitään pelkkiä asukuvia ja alla kirjotettuna vaan että mistä on, vaan aina vähän jotain muuta mukana :)

    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Sie vähän niinku kuvailit tuossa sen mun tavotteen että millasia postauksia haluan tehdä :) Jee onnistuin!! <3 Kiitos kun kommentoit

      Poista