maanantai 25. elokuuta 2014

NAHKAHOUSUKAUSI AVATTU

T-PAITA H&M // TAKKI GINA TRICOT // HOUSUT H&M // HATTU H&M // KENGÄT H&M

Viileempi ilma tuo mukanaa huisisti valinnanvaraa vaatteiden materiaaleissa. Ja mun syksyn vakkarilempparit on: Keinonahka ja tekoturkis! Molemmat sopii super hyvin yhteen neuleiden kanssa ja makeesti myös keskenään. Kaikista tylsimmänkin paita + housu kombinaation saa jännäksi vaihtamalla farkut nahkapökiin tai heittämällä paidan päälle karvaliivin! 

Omistan perus mustat nahkapöksyt ja haaveilen myös "joggers"- mallisista väljemmistä versioista. Pelottaa vaan etukäteen se kuinka siellä kintut höyrystyy päivän mittaan.. Kokemuksia? 

No himoani pääsin purkamaan näihin ihanuuksiin! Bongasin housut Hennesin nettikaupasta, mutta kerkesin ostaa ne liikkeestä ennen kuin paketti saapui. Arvoin pitkään 34 ja 36 koon välillä mutta päädyin pienempään. Syy pohdintaan: Farkuilla on tapana "lörtsähtää" hieman käytössä toisin kuin keinonahalla. Jos ostan liian isomman koon, joka on jo valmiiksi mukava, alkaako peppu lörtsöttää parin käyttökerran jälkeen?? Mikään ei ois kamalampaa kun ihotiukka nahkalahje farkkuisella löllö- pyllyllä :D 

PS. Vinkkinä: Näiden housujen kanssa kun heittää mustat nilkkurit jalkaan saa luotua illuusion tiukoista reisisaappaista!! Siihen kaverksi ihana väljä neulepusero ja avot. Siinä yhdistelmä jota aion niiin testata!

8 kommenttia:

  1. mäki sain just hankittua nahkahousut ja innolla odotan viileitä ilmoja <3 samoin tuo tekoturkis, liivi odottaa vielä vaatekaapissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Mulla lepää kans vaikka kuinka monta karvaista kaveria kaapissa talvea oottamassa :) <3

      Poista
  2. Asu jonka pukisin päälleni vaikka heti ♥ mun syyspukeutumiseen kuuluu ehdottomasti tekonahkahousut, karvaliivi, värikkäät neuleet, bootsit ja pitkät saappaat :)♥ muhkeita huiveja unohtamatta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii jeee! <3 Niii kuuluu munki, just semmosia luotto vaatteita ja asusteita syksyyn/ talveen :) Mie ootan niin kaulahuivi kelejä!

      Poista
  3. Äää en kestä ku sun kuvat on aina niin upeita ja huoliteltuja! Upea olet :) Ei voi kuin ihailla! Kerros muuten et muokkaatko jollain ohjemalla sun kuvia? Entäpä käytätkö mitä asetuksia kamerassa, kun otat asukuvat? Entä voisitko laittaa tänne kuvaa sun patenteista miten asennat kameran ku otat itestäs kuvat :D Ois hauska nähä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooi kiitos! :) Muokkaan kuvia PhotoScapen ja Pixlr Expressin avulla. Ekan saat ladattua netistä ilmaiseksi ja toka toimii netin kautta maksutta! Ja asetuksia kamerasta en osaa sen suuremmin vaihdella... Ainakaan vielä.

      Ja joooo voin laittaa! Minun patentit ei tosiaan ole mitään ammattilaisten meininkejä :D Mutta voin luvata tehä aiheesta postauksen tulevaisuudessa! Hyvä idis

      Poista
    2. Kiitos paljon vastauksesta! :) muokkaatko sit paljonki näitä kuvia vai laitatko tänne muokkaamattomiaki kuvia? meinaan vaan et ku ei nää näytä kovin muokatuilta :) kerros muuten et millä ohjelmalla oot tehny ton sun bannerin vai ootko tehny sen ite? osaispa itekki tehä yhtä hienon! hahaa hauskaa, että teet siitä postauksen! Huippua :D Sitä odotellessa!

      Poista
    3. Ei mittää kuule :) Periaatteessa kaikki kuvat jotenkin on käsiteltyjä, mutta ne muutokset mitä teen on tosi pieniä (rajaus, kontrasti, kirkkaus..) Monesti lisään kevyen "filtterin" kuviin. Ja banneri on tehty sillä Pixlr Expressillä. Se vaatii vähän niiden työkalujen opettelua mutta kun oppii nii se hauskaa!

      Teen postauksen heti ku kerkeen!

      Poista