keskiviikko 13. elokuuta 2014

LITTLE BLACK DRESS

 MEKKO H&M // TAKKI GINA TRICOT // LAUKKU MARIMEKKO // KENGÄT H&M // KORUT H&M

Yleensä kun lähden kuvailemaan mulla on päässä joku visio siitä millaisia kuvia haluan ottaa. Monesti lopputulos ei vastaa sitten ollenkaan sitä mitä oli mielessä, tässä hyvä esimerkki siitä. Suunnittelin liikettä vangitsevia action kuvia joissa takki liehuu ja kengät on esillä kun askellan ylös alas portaita :D Sen sijaan sain tosi rauhallisia ja naisellisia fiiliskuvia. Kuvauspaikkana toimiva Hatanpään arboretum on niin kaunis! Suosittelen kaikille kynnykselle kykeneville käymään kävelyllä siellä. Isä raahas meidät sinne toissa sunnuntaina ja olin vähän silleen hohhoi kulttuuria.. Hyvin nopsaa muuttu ääni kellossa kun päästiin paikan päälle!

Mekko on ostettu jo alkukesästä ja ollu lemppari siitä saakka. Tää on mun "little black dress" joka joka naisen tulis omistaa. Malliltaan se on aika kroppaa nuoleva ja avoin mutta väljyys tekee siitä juuri sopivan mulle. En oikeen viihdy ihotiukassa trikoossa. Tämän yksilön kanssa onnistuu se muotilehdissä esimerkein hehkutettu "day to night" juttu. Päivällä heittää ruutupaidan vyötärölle ja niken lenkkarit mekon kaveriksi ja illalla vaihtaa asuun korot ja pikkulaukun. 

Yhtä ajaton ja monipuolinen on tuo Marimekon Pose- laukku. Se on synttärilahja rakkaaltani ja samalla yksi niistä tärkeimmistä kamppeista jonka nappaisin kainaloon kun talo palaa <3

PS. Joko seuraatte LACK OF COLOUR- blogia? Jos ette niin klikkailkaa ihmeessä alla olevia linkkejä, valkatkaa ittelle paras vaihtoehto ja pysytte matkassa! Seuraaminen onnistuu via..
<3
PPS. Huomenna tulee eka sisustus diy- postaus ;)

13 kommenttia:

  1. vau todella todella kauniita kuvia ! olet ihastuttava Milla<3

    VastaaPoista
  2. Vau miten upea oot! Ja hei kiitos vinkistä, haluan ehdottomasti tuonne kuvaan asukuvia! Ihme etten oo kahdenkymmenen vuoden aikana kuullu moisesta paikasta ollenkaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja ole hyvä vaan! :) Satun asusteleen aika lähellä, muussa tapauksessa ois mullaki varmaan menny pidempään bongata tuo paikka :D

      Poista
  3. Seuraan ensinnäkin blogiasi ja tykkään sen laadukkaista kuvista ja kivoista jutuista. MUTTA. Mulla häiritsee tosi paljon se, että sulla on jatkuvasti aika isoja yhdyssanavirheitä, jotka pistävät silmään. Pahoitteluni superärsyttävästä nalkutuskommentista, mutta en voinut olla sanomatta. Itse näkisin asian niin, että mitä enemmän lukijoita tulee, sitä tarkemmin kannattaa eri yksityiskohtiin panostaa. Tämä nyt on tosi pieni juttu ja toivonkin, ettei tästä sulle mikään paha mieli tule. Enkä varmasti lopeta upeaa uutta blogiasi seuraamasta tästä syystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei aivan parasta, rakentava palaute on aina tervetullutta ja auttaa kehittymään :) Tiedostan ongelman ja oot aivan oikeassa, en vaan ole koskaan ollu kovin lahjakas kirjoittaja. Itseasiassa ihmettelin kun kukaan ei siitä vielä mitään maininnut. Lupaan kiinnittää kieliasuun enemmän huomiota tulevaisuudessa. Kiitos kun huomautit asiasta asiallisesti!

      Poista
  4. oi ihana milla! "huoh kulttuuria!" rovaniemi kaipaa sinua<3

    VastaaPoista
  5. Oih! Nyt kun tuon mekon näkee niin harmittaa etten itse sitä ostanut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi! Onko liian myöhäistä :( Tsekkasin nettikaupan ja siellä ei ollu, mutta käy liikkeessä jos ois!

      Poista
  6. Ihanan rento mutta naisellinen asukokonaisuus <33 Tulee jotenkin sellanen ihana rauha näitä kuvia katsellessa :D<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooooi niinkö :D <3 Ihana kuulla! Tykkään kans harvoin mulla on mitään näin naisellista päällä nii oli kyllä mukavaa vaihtelua.

      Poista