sunnuntai 17. elokuuta 2014

KIRPPARIKIERROS

Pyysin teitä viime viikolla vinkkailemaan mulle kirppiksiä Tampereen alueelta ja voi pojat tehä vinkkailitte! 

Olen tällä viikolla tehnyt useamman kirpparikierroksen, ekan vähän isomman ja toisen täsmäiskun keskustan alueelle. Isommalla reissulla pöyräilin Nekalan kautta Tammelaan ja sieltä keskustaan. Pyrin käymään läpi mahdollisimman monta paikoista joita mainitsitte ja löysin muutaman omin päinkin :) Tällaista on tällä viikolla tarttunut mukaan:

 Takki Minimum 12e // Radio Kirppis
Suhteellinen "korkean" hintansa vuoksi mietin ostoa mutta vaatetta tutkaillessa tulin siihen tulokseen että matkaan lähtee :) Takki oli aivan uusi, ei minkäänlaisia käytön merkkejä. Rakastuin graafiseen palmu- printtiin ja sporttisiin yksityiskohtiin hihoissa. Tämä menee vaatekaapissa suoraan lemppari osastolle!

 Mekko H&M 4e // Kirpputori Tarina
Tämän mekon kohdalla tuli vähän semmonen déjà vu- fiilis. Muistan kun se oli myynnissä jokin aikaa sitten, olisko ollu viime kesänä. Sillon en kiinnittäny kyseiseen vaatekappaleeseen mitään huomiota, mutta niin se mieli muuttuu kuulkaas :D Ajattelin piettää tätä auki kimonon tapaan.

 Laukku 10e WEEKDAY // Radio Kirppis
Tää oli ihan ykköslöytö!! Aitoa nahkaa, käyttämätön ja keltainen <3 Pöydänpitäjä oli just laittamassa tavaroitaan myyntiin. Lymyilin hämysti vähän matkan päässä että mitä ihanuuksia sieltä kasseista paljastuukaan ja kyttäys tuotti tulosta! Kiitos ja anteeksi kun kuumottelin siinä vieressä :3

Huivi 2e H&M // Kirpputori Tarina
 Tästä rutuhuivista mulla tuli jotenki mieleen tämä (klik!) aiemmin himoitsemani Monkin versio. Väriensä puolesta vähän pirtsamakampi mutta hyvin menee esimerkiksi tän aiemmasta postauksesta tutun takin kaverina. Rakastan isoja huiveja yli kaiken!

College 4e H&M // Radio Kirppis
Ja viimeisimpänä harmaa collegepusero jonka ostin lantiolle solmittavaksi. Toimii mainiosi myös alkuperäisen tarkoituksena mukaan päälle puettuna ;)

Mitäs tykkäsitte? :) Ootteko itte tehny löytöjä viime aikoina?

14 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä :)♡ etenkin tuo takki ♡ ihanan värikäs! :) tuosta keltaisesta laukusta tulikin mieleen että mun pitäs hankkia joku värikäs laukku, omistan ainoastaan mustia ja muutaman ruskean sekä valkoisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi takki on kyllä ihan hullun kiva!! <3 Haluan säästää sitä vähä johonki spessuun ;) Ehkä ekaan koulupäivään? Hanki ihmeessä. Mulla on ihan perus mustien laukkujen rinnalla useampi tommonen kirkas ja ne on niiin ihanaa vaihtelua!

      Poista
  2. Ihan super kivoja löytöjä :) tekee mieli itsekin lähteä koluamaan kirppiksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tooosi tyytyväinen tähän saaliseen! Mene ihmeessä :) Kirpparit on niin parhaita aarreaittoja, kun ikinä ei tiedä mitä ihanuuksia tulee vastaan!

      Poista
  3. Ite kävin just eilen kirpparilla ja löysin tosi kivoja juttuja! En voisi elää ilman kirppareita :D mutta aivan ihania löytyjä! Toi takki on niin upee <3 (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :) Emmiekään kuule, kirppiksen on elämän suola hahaa! Ja toi takki oli kyllä löytö!

      Poista
  4. Ihania löytöjä! Varsinki tuo eka jakku ja laukku! Ja ihana sie! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee samat on mulla lemppari näistä ostoksista ;) Voi kiitos sie <3

      Poista
  5. Eikä: ihan mieletön tuo laukku! Keltainen on niiin paras statement-väri:) Ja laukku on malliltaankin ihan ykkönen kun on niin yksinkertainen ja vielä nahkaa!! Kirppikset<3

    riiri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oooo! Keltanen on mun semmonen... voimaväri? :D Se ei oo lempiväri vaan jotain enemmän. Tuo laukku tulee näkymään täällä varmaan kyllästymiseen saakka!

      Kirppikset-4-life <3

      Poista
  6. Voi juku mitä löytöjä!! Mansen kirpparit on kyllä parasta!! Täytyy kyllä käydä tällä viikolla pikaisella kirppiskierroksella :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon niiin positiivisesti yllättyny näistä kirppiksistä! <3 Ihanaa käy! Kävin tänäänki nopsaa Radiokirppiksellä ja siellä oli tosi hyvin vaihtunu pöydät viime viikkoon nähden ;)

      Poista
  7. Ihana toi ekan kuvan takki! Itekkin koittanu ettiä eilisellä kirppiskierroksella jotakin värikkäämpää/kuvioituu bleiseriä tai takkia. Jos joskus Turkuun eksyt ni käys kirppis-centerit läpi! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans! Se on paha ku ettii jotain tiettyä nii tuntuu monesti ettei mistään löydy :D Onnea matkaan! Ja todellaki, pitää käydä tsekkaamassa jos kulmille eksyn ;)

      Poista