perjantai 15. elokuuta 2014

INVENTAARION PAIKKA

PUSERO H&M // HAME H&M (kirppis) // TAKKI 2HAND (kirppis) // AURINKOLASIT H&M // CLUTCH MARIMEKKO // KENGÄT VAGABOND

Osa teistä saattoi nähdäkkin Instagramista tämän (klik!) kuvan jonka lisäsin alkuviikosta. Iski oikeen semmonen pastellihimo ja juoksin hetken mielijohteesta ostamaan itselleni pitkän, lappapuuron vaaleanpunaisen neuletakin. Kun pääsin kynnyksen yli kotiin välähti pään yläpuolella lamppu "bling". Avasin eteisenkaapin ja kaivoin sieltä esille viime kevään parhaan kirppislöytöni, the pastelli takin!

Maksoin siitä muistaakseni 2-3e. Pienellä tuunauksella (olkatoppausten poisto & pesu) sain tästä, mitä luultavimmin jonkun mummon entisestä pyhäbleiseristä, ittelleni kauden kuumimman välikausitakin! Aina uuden kauden alkaessa kannattaa käydä vanhat kamppeet läpi, piettää oma pikku inventaario vaatekaapille. Kesän aikana sitä unohtaa kaikki takit, neuleet ja kengät joita jo omistaa kauheet määrät.

Päällekkäisyydestä huolimatta en aio palauttaa neuletakkia. Mutta tulevaisuudessa pyrin kiinnittämään entistä enemmän huomiota siihen ettei samoja asioita tule hankittua kahteen kertaan. Ah, kuinka ihanaa onkaan shoppailla omasta kaapista! Erittäin ystävällistä opiskelijabudjetille- eikö? ;)

PS. Tänään aattelin käydä ekaa kertaa yksin leffassa ja myöhemmin viikonloppuna postaan ihanista uusista kirppislöydöistä! Parasta viikonloppua kaikille :)

19 kommenttia:

  1. pastillin sävyt on niin rakkautta! <3 Se on kyllä parasta kun löytää omasta kaapista jotain kivaa jonka on ehtinyt unohtaa :D haha! Pakko myös sanoa, että sulla on ihan mielettömän upea vartalo <3 ihanan pitkät ja hoikat sääret <3 ps. Ihanaa viikonloppua sulle ja mukavia leffahetkiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiin on <3 Oon ihan koukussa tuohon vaaleanpunaiseen ja siniseen! Huippua kuulla että muillakin on samanlaisia kokemuksia :D Voi voi, tiiät naisena kuinka vaikeaa on noin kauniisti omasta kropastaan ajatella, kiitos sanoistasi :) Hauskaa viikonloppua takaisin!!

      Poista
  2. Vitsi, nyt vasta bongasin blogisi! Vaikuttaa ihan superilta :)

    Mulla on myös edessä toi vaatekaapin inventaario, jota btw oon lykänny jonku kaks kuukautta. Pakko se on tehdä (ihan viimeistään kohta, hehheh), mikäli haluaa kellarivarastosta syyskamoja kaappiin.

    Mutta jees, jään ehdottomasti seurailemaan blogiasi :)

    T. Sara/Tickle Your Fancy


    -Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä voi vitsiiii oon niin otettu sanoistas, ne merkkaa paljon :)

      Se on semmonen joka vuotinen välttämätön paha tuo kaappien ja varastojen läpikäynti. Mutta se fiilis sen rumban jälkeen on jotain aivan mahtavaa.. Tsemiä ja voimia koitokseen!

      Ihana ku bongasit minut! Pari kuukautta postailua on vasta takana, eli hyvässä vaiheessa hyppäät matkaan ;) Tervetuloa!!

      Poista
  3. Oikeesti rakastan sun blogia niin paljon! Oot ihan huippu :) ja ihana asu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsiiiiiiii sinua <3 Kiitos taas kerran! Oon onnellinen että mulla on niin ihana ja ahkera seuraaja ku sie :) <3

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Eikö ooo! Kirppikset aina osaa yllätttää :) Kaupasta uutena ois maksanu monikymmenkertaisesti enemmän!!

      Poista
  5. Voi miten ihania kuvia ja ihana asu! Ja sun blogi on ihana <3 Olen käynyt täällä muistaakseni joskus aiemminkin ihastelemassa, mutta nyt kyllä ihastuin toden teolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannet kiitokset! <3 Näihin olin itte kans tosi tyytyväinen! Ajastimella kuvailu on välillä hankalaa.. Ihanaa että löysit tiesi takaisin :)

      Poista
  6. Oi vitsit, ihana asu! Tässä on jotenki tosi hyvät värit! Tykkään<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! <3 Itte tykkään kans, jotenkin raikas eikö vaan? ;)

      Poista
  7. Ihanan fresh asu! Ja huh, onneks nappasin kans saman t-paidan h&mltä, näyttää niin kivalta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pastellit piristää kyllä aina mustavalkosen asun! Hyvä sie, tuo oli aivan superlöytö ja tosi ydisteltävä ;) Ei ollu ku kokoa 44 jäljellä mutta en antanu haitata!

      Poista
  8. Ihana blogi ! ♥ Koukutuin heti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuuule samat sanat!! Kävin selaamassa omaasi ja oi että oot upea ja inspiroiva <3 Kiitos :)

      Poista
  9. Ihana asu! Sulla on kyllä aivan mahtava tyyli ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksiiii ;) Voivoii kuule eipä vissiin itteäs nainen!

      Poista