lauantai 16. elokuuta 2014

A MUST-SEE

Tämä on vähän tyylistä poikkeava postaus, mutta nyt on pakko vinkata teillekkin. Kävin eilen katsomassa leffan: The fault in our stars - Tähtiin kirjoitettu virhe.


Elokuva oli niiiin äärettömän kaunis, koskettava ja kutkuttava että sai itkeä ja nauraa vuoron perään. Pitkästä aikaa piti oikeen jäädä istumaan loppu tekstien jo pyöriessä pohtimaan juuri nähtyä pätkää. Juonta en sen suuremmin avaa, mutta kuten kuvasta näkyy romanssia on luvassa. Positiivista vaihtelua kaikkien 3D action- pläjäyksien keskellä!

Kotimatkalla fiilistelin soundtrackiltä löytyvää Charli XCX - Bloom Clap- biisiä. Tuon kappaleen kautta elokuvan alunperin löysinkin. Charli on muuten ihan hemmetin tyylikäs muija! Näin asiasta moottorisahaan.. Ihanan kamalan överi ysäri mimmi, juuri sitä kaikkea mikä inspiroi just nyt!


PS. Siis, menkää ihmeessä kattomaan jos ei mitään muita suunnitelmia viikonlopulle ole! Ja jos ootte yhtä herkkiksiä ku mie ottakaa nenäliinoja matkaan.. 

5 kommenttia:

  1. Oii just eilen kattelin että tuon haluan nähdä! ♡ Poikaystävä ei tosin innostunut asiasta niin paljon ja tänään annoinkin hänen päättää mitä mennään kattoon :D toivottavasti pääsen näkemään tuon kuitenkin vaikka ensi viikon alussa ystävän kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei kyllä oo ehkä semmonen poikakavereiden lemppari leffa :D Sen takia menin suosiolla yksin koska omaani en saa tuonne raahattua hahaa... Sen verran erilaisesta tykkää. Käykää ihmeessä kattomassa! Toivottavasti tykkäät :)

      Poista
  2. Voi vitsi oon oottanut niin kauan että näkisin ton kun oon kirjankin lukenut! Täytyy kyllä mennä mahdollisimman pian kattoon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin laittaaki tuohon että onko kellään kokemuksia kirjana! Oisko tyhmää tehä väärin päin ja lukea se kirja leffan jälkeen? :D Tekis mieli.. Toivottavasti vastaa lukemaasi :)

      Poista
    2. Kannattaa kyllä lukee! Ja varsinkin englannin kielinen versio :-) kyllä mä ainakin uskon että leffa ja kirja on yhtä hyviä!

      Poista