maanantai 27. huhtikuuta 2015

THE KUVAUSPAIKKA

Mulla on ollut salainen haave siitä saakka, kun tätä hommaa aloin harrastaa että joku päivä haluan päästä Helsingin Tuomiokirkon pylväille kuvaamaan! No, viime lauantaina tuosta unelmasta tuli totta - tää on niin mun the kuvauspaikka! Lisäksi mulla ois ollu onnistuneita otoksia vaikka kahteen postaukseen, mutta eiköhän näillä saa jo melko kattavan kuvan siitä mistä asussa oli kyse, hahaa. Ehkä lemppari kuvat ikinä!

 TAKKI H&M / NEULE 2HAND / SHORTSIT H&M / SAAPPAAT H&M / HATTU H&M / LAUKKU H&M


Sain mahottomasit kehuja kolleeogoilta ja kavereilta Bloggers Inspiration Dayn asustani, tää kyllä lukeutuu ehottomasti omiin lemppareihin kans! Tää asu on jotenki niin mua - rentoa mutta tyylikästä. Voisin pukea sen uudelleen vaikka heti! Kamppeissa oli älyttömän mukava olla koko päivän. Ainoa miinus oli iltapäivästä hennosta hurjaksi muuttunut tuuli, joka koitti viedä hatun mennessään :D

Tapahtumasta ja illan asusta tulee kuvaa ja juttua myöhemmin tällä viikolla parissakin postauksessa. Mulla oli niin ihana ja kiireinen viikonloppu ettei ikinä! Huh, mulla on päässy kerääntymään hirveesti materiaalia luonnoksiin, mutta alan niitä nyt melko rivakkaa tahtia teille julkaisemaan.

Brace yourselves!! :D

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

20 kommenttia:

  1. Nää kuvat on kyl upeita! Oon vähän kateellinen. :) ja heii oli ihana nähä! Toivottavasti nähään taas pian. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikööö <3 Siis oli niin ihana nähdä! Oot kyllä niin symppis tyyppi että :) Toivon tosiaan että jossan kohta puoliin törmätään taas!

      Poista
  2. Mitä kuvia!!!! <3 vau, etenkin tuo viimeinen! Oon sanaton :O <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkii!! <3 Nyt pystyn ihan aidosti sanomaan, että nää on hienoja, vaikka itte sanonki :D

      Poista
  3. Jee! Nää onnistui kyllä tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  4. Tuo on upea paikka ja upea on sun asuskin! Harmi kun en päässyt paikalle näkemään sua muiden joukossa kun olin töissä.. Kerran oon tuolla kuvannut, mutta ehkä joskus vielä omatkin asukuvat saan siellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taustaa kauniimpaa saa kyllä hakea :3 Kiitos!! Mie kyllä vähän etsiskelinki sinua sieltä väen paljoudesta! Arvasin että tulla oli joku meno ku en bongannu.. Harmi! Ens kerralla sitten ;)

      Poista
  5. Hahaa! Mahtavaa , että paikka on sulle THE kuvauspaikka, kun se itelle on aina se "no en keksi muutakaan, mennään vaikka tuomiokirkolle.." -paikka :-D tosin tuomiokirkko on kyllä niin nätti paikka että - ja toimii täydellisesti asukuvissa!

    + tää asu on fab! kauniita kuvia ja ihana tunnelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIKÄ!! Voiko teillä ihanampaa perus kuvauspaikaa ollakkaan?? :D Meän "en keksi muuta.." paikka on Sokoksen parkkihalli, hahah :D Ei ihan yhtä upee mutta toimii..

      Kiitos <3

      Poista
  6. Niin upeita kuvia :) Me käytiin itseasiassa tuolla samalla paikalla kuvailemassa, tosin mulla ei ollut yhtä tyylikästä asua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos Jenna!! :) Höpö höpöö! Varmasti oli upee ja omannäköisesi meininki päällä ;)

      Poista
  7. Toi asu oli kyllä tosi hyännäköinen ja ihanan raikas kuvauspaikka! Kivaati noi hapsutkin heilahtaa tos ekassa kuvassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi valkonen tausta on nimenomaan niin ihana raikas! Kuvistaki tulee valoasia sen ansiosta :) Hapsut on kyllä niin ihanat aina kuvissa! Ne osaa edustaa!

      Poista
  8. Oot niin upea! Mäkään en oo ikinä tajunnut käydä kuvailemassa tuolla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooiii kiirri Enni :3 Käy ihmeessä!! Siis niin upea tausta että vaikka miten pyllistää nii kaikki näyttää upealle :D Nim. nyt kun kokemusta on

      Poista
  9. No nyt!! Ihan sairaan upeita kuvia ja sun asu sopii tohon miljööseen täydellisesti ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooon näihin niiiin niin tyytyväinen! <3 Kiitos ihana :**

      Poista
  10. Oispa kyllä niin siistiä päästä tuonne kuvaamaan. Tosi onnistuneita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule, ens Helsingin reissulla käväset kuvailemassa sieki :) Kiitos!!

      Poista