sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

THE BANDANA

 PUSERO 2HAND / TAKKI JC / HOUSUT PIECES / AURINKOLASIT KOMONO* saatu / HUIVI 2HAND / LAUKKU BIKBOK / KENGÄT H&M 

Arvatkaas mitä, mulla oli pitkästä aikaa linssin toisella puolella tyttöjen sijasta oma Toni! Herra on vapautettu melkein 100%sesti kuvaajan toimestaan sen jälkeen kun blogaajatuttavista ei ole ollu puute. Mikä tässä kuvauskeikassa outoa oli se, että jännitin kameran edessä oloa ihan hulluna?? :D Missä ei oo mitään järkeä.

Viime päivien lemppari kengät pääsi jalkaan kolmatta päivää putkeen. Kokomustaa pienellä väriläiskällä aka UFFlta bongatulla bandana-huivilla. Kaikkein hauskinta tässä oli se, että luulin että tää oli ensimmäiseni. Mutta kun ostoksen jälkeen kurkkasin meän eteisen kaappiin, sieltä löytyi vastaavia huiveja jo entuudestaan kolme!! :D Wot?? Osa oli tosin Tonin, mikä selittää sen etten niiden olemassa olosta mitään tiennykkään. No, ompahan valikoimaa.

SEURAA BLOGIA: 
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN


LACK OF COLOUR vuoden blogitulokas?
Vielä on tämä päivä aikaa äänestää!!! Tee se täällä!!
Kiitos :*

8 kommenttia:

  1. Vitsi nuo lasit on mageet! Upeita kuvia jälleen Milla! ♥

    x highheels-lowjokes.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittiii :) <3 Ne on kyllä ollu super ahkerassa käytössä!

      Poista
  2. Sullakin on täällä puhetta bandanasta:) Hups, mä just sanoin, etten erityisesti niistä tykkää :D Mutta hiuksiin se onkin vähän kankeeta materiaalia sitoa, ootko muuten kokeillu tukkaan? Noi kengät näyttää kyllä tosi monikäyttöisiltä. Magicpoksin Majlla on vissiin noi samat ja ne on senkin lempparit:) Mulla on vaan yhet kengät H&M:ltä, korkkarit, ja ne on niin huonot jalassa, että en oo sen jälkeen muistanut ees katsoa siellä kenkiä.. Mut noi taitaa olla ihan hyvät!?! Nyt mä alan kyllä taas huomioimaan niitä kenkiäkin siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, niinköö? :D Mutta niinhän se menee, että ei kaikesta voi aina tykätä! Kukin tyylillään, eiks je? ;) En oo kokeillu tukkaan ainakaan vielä, en tiiä miten se tämmösen polkan kanssa asettu, mutta vois testata!

      Nää kengät on= <3 Mulla löytyy nää itseasiassa kahdessa värissä, haha! Mie ostan ihan hirveesti kenkiä meiltä. Niistä löytyy tosi hyviä ja ei niin hyviä, se riippuu niin paljon kengästä ja matskusta. Hinta/laatu suhde on loistava!

      Poista
  3. Nuo sun hiukset on niiiiiin paksun näköiset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoooos <3 Ne on ne kahen päivän lakat ja suolasuihkeet mitkä siellä paksuntaa sitä :D

      Poista
  4. Aivan ihana asu, täytyy sanoa että eksyi omaankin viikonloppuasuun bandana sen jälkeen kun instassa muistutit kuvilla niiden olemassaolosta. :D Eli suurkiitokset inspiraatiosta! Noi kengät on kyl kans sellaiset että samanlaiset kotiuttaisin koska vaan. ;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiinkööö! :D Huippua että sain sutki innostuun ;) Olen otettu!! <3

      Poista