tiistai 7. huhtikuuta 2015

FARKKUTAKIN COMEBACK

Farkkutakki on semmonen vaate mistä mulla tulee välittömästi kunnon throwbäkki lapsuuteen. Se kuulu oleellisesti niihin aikoihin kun kirmattiin kavereiden kanssa pitkin metsiä polvet vihreänä, spaissari t-paidoissa ja tarralenkkareissa :D Nyt ku tarkemmin aattelee, nii en nuiden vuosien jälkeen oo tainnu farkkutakkia omistaakkaan!

Joka kesä kauppoihin saapuu se maailman perinteisimmän mallinen, joka mamman must have farkkutakki. Se on lyhyt, istuva, tiukkahihainen malli, joka ei istu omaan tyyliin ei sitten yhtään. Farkkutakin ostamista ei oo tullu ees harkittua vuosiin. Mutta nyt, näin vuosi(kymmeni)en tauon jälkeen tää tuntuu niin freeshiltä! Etenkin kun löysin tän just hyvän värisen, väljemmän version. Toimii. 

Kuka muu meinaa hommata farkkutakin tälle kesälle?

 TAKKI H&M / COLLEGE 2HAND / HOUSUT PIECES / HATTU H&M / KENGÄT H&M

Kuvat/ Susanna Plane

Ps. Nyt ku aloin menneitä muistelemaan, koskahan noi edellä mainitut tarralenkkarit tekis comebackin? Sanokaa mun sanoneen, ne tulee vielä!! :D

Pps. Joka kuukausittainen asukollaasi on lisätty virallisesti blogin vakiosisältöön! Kiitos kaikista ihanista kommenteista :* Niistä saa niiiin paljon inspistä irti.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

18 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat, näytät niin iloselta! :) farkkutakit on kivoi! Mulla on pari pienempää mut sellanen just sun takin värinen jättiläinen olis hauska löytää jostain kirppikseltä :D ja tarralenkkarit!! Olisko ollut viime kuun Ellessä kun oli ihanat sellaset, kaupoissa kun vielä sellasii olis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, olin kyllä aika happy ku näitä otettiin!:3 Ne on kyllä huippuja, mulla on tulossa kirppikselle myyntiin jossain vaiheessa yks semmonen väljä, hieman kasarihtava mutta cool versio jonka ostin mutten ikinä käyttäny. Niinkööö?? I new it!! Mulla on selkeesti näkijän lahja :D

      Poista
  2. Ei onneksi tartte hankkia, farkkutakki kun on kuulunut vaatekaapin peruspilareihin jo iäisyyden :) Hyvältä näyttää sullakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, selvää säästööö ;) Mie en jostain syystä oo omistanu sellasta pitkään aikaan. No mielummin myöhään kun ei millonkaan, hahaa!

      Poista
  3. Mä ostin viime keväänä Lontoosta farkkutakin. Tosin nyt kun räntää tulee taivaan täydeltä, ei sille ole vielä käyttöä, miten sä tarkenet farkuissa jo nyt, hyrrrr! Hymyilin eilen tuon oven kohdalla, se on tullut tutuksi täältä. Kauniin värisen takin olet löytänyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtista! Ei tällä joka päivä tarkenekkaan, sunnuntaina tarkeni kun arska paistoi eikä satanu tai tuullu :) Hauskaa että bongaat paikat pelkästään näiden kuvien perusteella. Se on nätti kuvauspaikka, vink vink!

      Poista
  4. Näyttää hirmu hyvältä tuo farkkutakki! Itselläni on jo viime kesänä ostettu takki, odotan vain, että sitä tarkenisi käyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsiiiit kiitti :) Sullaki löytyy jo ennestään? Voi teitä onnekkaita!! Nyt vaan suopeita säitä odotellessa..

      Poista
  5. Tosi kiva asu taas!!!. Mulla myös farkkutakki odottamassa lämpöisempiä ilmoja ;). Olet kivan luonnollinen :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiiii kiittiiii :3 Nonni, lämpimämpiä kelejä ootellessa siis!!

      Poista
  6. Ihana asu! Toivottavasti täälläkin tarkenee pian kunnolla farkkutakilla. Oma jo nimittäin odottelee vaaterekillä, että pääsee käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos :) Toivotaan!! Tänään itseasiassa ois jo aurinkoisempi ilma, mutta tuo tuuli?? :D Ihan hullua.

      Poista
  7. Alko just hieman houkuttelee se vaaleampikin farkkurosi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinköö! :D Se sun on kyllä täydellisyyttä hipova... Mutta haittaakse jos sulla ois kaks ;) ?

      Poista
  8. Ihana tää asu, tykkään kovasti ! ♥ Itekkin just hetki sitten lämpesin vasta farkkutakille, ja hommasin hieman tummemman version. :D Iik tarralenkkarit, niiden paluuta odotellessa :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hemppe :) <3 Mulla kans meni ihmeesti siihen aikaa :D Tumma aivan yhtä ihana kans!

      Poista