tiistai 16. joulukuuta 2014

VOI MINKÄ TEIT!

 TAKKI LINDEX // PAITA 2HAND // HOUSUT 2HAND (WEEKDAY) // CLUTCH MARIMEKKO // KENGÄT H&M

Voi Jenni ystäväiseni, minkä kamerakuumeen minuun tartutit! :D Käytiin yhteistuumin kahvittelemassa ja kuvailemassa sunnuntain kunniaksi ja voin kertoa että oon niin tyytyväinen lopputulokseen. Mitä ootte mieltä? Lyötiin meikäläisen muistikortti Jennin kameraan ja pääsin maistamaan astetta parempaa kuvalaatua. Pelkästä uudesta objektiivista haaveilu ei ennää riitä.. Jano kasvaa juodessa - mie haluan uuden kameran!! 

Ja palataan maanpinnalle.. Arvatkaas mitä ihanaa tapahtuu huomenna? No me lähdetään joululoman viettoon pohjoiseen! Jeee. Hypätään autoon heti aikaisin aamusta ja iltapäivästä ois tarkotus olla perillä Torniossa. Siellä viipyillään pari päivää ja viikonloppuna suunnataan Rolloon ;) Tapsan jälkeen matka jatkuu vielä pari sataa kilsaa korkeammalle Vuotsoon. Takas kotona ois tarkotus olla uudenvuodenaatoksi. Huh, hirvittää jo etukäteen tää reissaillu, mutta mieltä lämmittää ajatus siitä että pääsee jouluksi kotiin rauhottumaan perheen pariin tutuille hoodeille! Luonnollisesti kamera ja läppäri on menossa mukana eli postausta tulee arjen irtiotosta huolimatta. Seuraavat kuvat postailenki teille jo toiselta puolelta Suomea!

Mutta siis kaikki kamulit, get ready - täältä tullaan! Kuka muu on lähdössä jouluksi kotikonnuille?

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

27 kommenttia:

  1. vau kerrassaan sairaan upeita kuvia, ja asu tottakai !! <3 huh pakko kysästä kyllä mimmone kamera Jenniltä löytyy?? nämä on ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitoooos <3 Oon niin mielissään näistä! Semmonen ku Olympusken e-pl5 mutta objektiivin tuntomerkkejä en tähä väliin muista! Voin kysästä ja informeerata myöhemmin :)

      Poista
  2. Muakin kiinnostaa et mikä kamera on kyseessä? :) Täälläki ihan hirveä kamerakuume...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä! mulla masentaa ku en oo oikeesti varmaa koko talvena saanu kuvia päivänvalossa, ei yksinkertaisesti ole edes valoa ja aina satun olemaan joko töissä, tai kaverit on just sillon töissä.. yhyy :D tää kaamos on pyllystä!

      Poista
    2. Ellikäs semmonen ku Olympus e-pl5 ;) Huhhuh en varmana oo joulun alla ainoa kellä on...

      Sama ongelma on kuule Paula blogaajilla ympäri Suomen... Toivottavasti saisin kuvattua ees jotain matskua nyt joululomalta ku tullaan Rollo hoodeille! Ois niiin ihana kuvailla tutuissa maisemissa :)

      Poista
  3. Ooolllalllaaa mitä kuvia <33 mahtava laatu !! En ees muista millon olisin valosan aikaan päässy kuvaileen :(( mikä kamera on kyseessä? Ihanaa että pääset jouluksi pohjoiseen <33 itsekkin meen viettään joululomaa kotikotiin:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooohh kiitooos ;) <3 Mie tykkään kans! Tää sää oli kyllä aivan mahtava sattuma. Ja kamera oli tosiaan Olympuksen e-pl5! Ihana kuulla että sieki pääset kotia rauhottuun jouluksi :)

      Poista
  4. Tulipas kivoja kuvia! Oot niin ihanan hymyileväinen aina. Otetaan kuvaussessio vaikka sitten kun palailet Tampereelle taas ;) Objektiivi on 45 mm f/1.8.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Hitto sinua <3 No todellakin otetaaan ja ihanaa sieltä se tieto sitä hamuaville tulikin! :)

      Poista
  5. Oii onpas ihania kuvia! Toi takki on ihan mahtava! Missä päin tää kuvauspaikka on Tampereella? Ite haaveilen just tommoseesta seinästä, mutta en oo löytäny tollasta Tampereelta...xd ihan täydellinen asukuville! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitos! :) Tää takki on ihan mun lemppari! Nää on otettu siinä keskustorin kupeessa sen ison rakennuksen seinää vasten joka on siinä teatteria vastapäätä, u know? En tiiä mikä sen paikan nimi on :D Sinne vaan!

      Poista
  6. Superkauniit kuvat! :-) Ja hyvää joululomaa!

    VastaaPoista
  7. Tosi upeita kuvia ja upea asukin!! Iskee! ;)

    VastaaPoista
  8. Oii upeita kuvia! Vitsi mä kyllä vielä joku päivä lyöttäydyn teidän kuvaussessioihin mukaan ;)
    Ps. Niin ihanat housut !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! No hei todellakin - more the merrier ;)
      Noi housut oli ihan super löytö!

      Poista
  9. No en ole... :/ Rukan mökki buukattu, joten Epsanja kutsuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...mutta noin astetta positiivisemmassa hengessä – hienoja kuvia! Ajattele silleen että nyt näännytät sen nykyisen ominaisuudet tappiin, opettelet kaikki jipot ja kikat ja sit on helpompi alottaa seuraavan kanssa, eikä siitä lopu ilo heti :)

      Poista
    2. Mie luulen että kyllä se joulu siellä Espanjassakin aika lupsakasti sujuu ;) Totta tuo! Pitää kattoa mitä tämän asian kanssa teen.. Etten huulluuksissani osta uutta ilman oikeaa tarvetta.

      Poista
  10. Tosi hyviä kuvia ja ihanan muhkea asu:) Vaikka usta kuvat sun blogissa blogissa on ollut aina oikein hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset!! Tää takki on kyllä niin super muhkee :3 Voooi, ihana kuulla että tuolta tuntuuu!

      Poista
  11. Kivan valoisia ja tarkkoja kuvia! Myös asu on hyvännäköinen :)

    VastaaPoista
  12. voi ihana ! mielettömät kuvat Milla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos Maria! :) Mie oon kans niiin tyytyväinen <3

      Poista