sunnuntai 14. joulukuuta 2014

LOOSE FIT LEATHER

TAKKI H&M // PAITA 2HAND // HOUSUT 2HAND (GINA TRICOT) // KELLO DANIEL WELLINGTON // LAUKKU H&M // KENGÄT H&M

Haha, otteko huomannu miten asioiden suomentaminen välillä pilaa kaiken?? Melkeempä kaikki kuulostaa coolimmalta englanniksi. Fakta :D Esimerkkejä viime aikaisista kauhistuksista: Mockingjay on suomeksi Matkijanärhi - Siis närhi? Kuulosti niin paljon jännemmältä ennen, nim. kirjat englanniksi lukenut. Toinen esimerkki tän tekstin otsikko. Meinasin heittää siihen kuvaksen uusista pöksyistä suomeksi, mutta siitä ei päheetä saano tekemälläkään. Vaihtoehtoja: Löysää nahkaa, väljää nahkaa, väljästi istuvaa nahkaa..? Ei apua.

Kyseiset yksilöt löysin pari päivää sitten ihan hullun halvalla! Olin ettiny semi väljiä nahkahousuja jo jonku aikaa, mutta kaikki mitä oon tuli vastaan oli liian löysiä joggersseja. Sitten (ylläri pylläri voitteko kuvitella) kävin kirpparilla, ja sieltä tuli vastaan täydelliset! :)) Nää oli alunperin tiukoiksi tarkoitetut, jotka vaan sattu sopivasti olemaan pari kokoa liian isot. Kuinka huippua! Nää on varmaan vähä semmoset housut mitkä jakaa mielipiteitä.

Kuka muu tykkää??

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

8 kommenttia:

 1. Itseasiassa noi näyttää aika tosi kivoilta! Sä oot osannu yhdistää ne niin kivasti, tosi upee asu ja kuvat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee huh, huippua kuulla että siltä näyttää! :) Kiitos!!

   Poista
 2. Sä nyt kannat mitä vaan, että hyvältä näyttää :) Mun nahkahousut lähti perjantaina K:n muiden ompelimoasiointien lomassa vihdoin saamaan uuden napin, eihän ne ole sitä kin vuoden odottanut :D Nyt mun pitää enää laihtua takaisin normaaleihin mittoihini että mahdun niihin :'D Onneksi muutan suomeen niin ei tarvitse K:n sitten urputtaa niiden käytöstä, koska sehän ei tykkää – ei sitten alkuunkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! :) Noniii mutta nehän on sitten mahtavat motivaatio housut sulle! Minusta tuntuu että miehet ei (eikä niiden kyllä aina tarvikkaan) ymmärtää näitä meidän naisten hömpötyksiä.. Minusta nää nahkaset kamppeet on vaan niin makeita kun yhdistää oikein!

   Poista
 3. sie se oot taituri tekeen loistavia löytöjä kirpparilta!! upeelta näyttää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo tuo kirppisten kaivaminen on kyllä mulla hallussa :D Kiitooos <3

   Poista
 4. Ihanat pöksyt!!

  Minna

  VastaaPoista