sunnuntai 28. joulukuuta 2014

FROZEN

Hyyytävän kylmät terkut täältä Vuotsosta! 


Miten teillä meni joulu? Saitteko lahjaksi mitä toivoitte? Mie sain luontoäidiltä kaiken sen ja vähän enemmänki minkä perään oon kuuluttanu jo kuukausia - Nimittäin talven.

Mie sitä niin pitkään toivon ja nyt voin todeta että sitä saa mitä tilaaa :D Pakkanen on paukkunu koko mun visiitin ajan ja jouluaattona mittari näytti Rovaniemellä parhaimillaan -30! Mummon moikkaamisreissua lukuunottamatta en astunu ulos ollenkaan. Pukeutuminen on kyllä ollu super rajallista säästä johtuen. Ootd on viimeset viis päivää ollu periaatteessa sama: Takki, neule, toinen, kolmas, pitkähihanen pusero ja pipo. Villasukkia on menny enemmän ku normeja. Tapsantanssien asua miettiessä meinasi epätoivo iskeä, kun kaikki mun etukäteen suunnittelemat asut perustu sukkiksien ympärille..

On ollu ihanaa piettää aidosti lomaa tää viikko. Nyt naatin viimeset pari päivää täällä päässä Suomea ennen kotiinpaluuta, oon tiistaiksi takas Tampereella. Palaan kyllä niin kuntoutuneena takas kotiinpäin, ja lisäksi mulla on aivan kauhee kuume päästä kuvailemaan! Jaksakaa ootella vielä herki, mulla nimittäin iso määrä asuinspiraatiota varastossa ;)

Ps. Frozen on (tämänhetkisen ruumiin olotilan lisäksi) maailman ihanin elokuva! Siinä teille leffavinkki loppu lomaa varten. Olaf<3

 SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! On niin ihanaa vaihtelua ittellekki nää maisemat :)

   Poista
 2. Voii miten tunnelmallisia kuvia <33 ilo katsella <3

  VastaaPoista
 3. Apua miten paljon lunta siellä on! Ihanan näköistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin ittekki yllättyny että täällä on ihan kunnon kinokset! Ihanaaa :)

   Poista
 4. Siellä on oikea winter wonderland :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onki! :) Ei kyllä haluta jättää näitä maisemia taakse!

   Poista
 5. Laita kahdet sukkikset? Mun paukkupakkasasut yleensä pyörii juurikin niiden ympärillä :D hm:n paksut kudotut sukkikset alla ja toiset tasapintaiset päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muttaku mie en tykkää paksuista sukkiksistaa :D Mulla pitää aina olla semmoset max 40 den versiot. Oon vähän vaikee..

   Poista