torstai 18. joulukuuta 2014

DO, DID, DONE!

 NEULE H&M / TAKKI H&M / FARKUT 2HAND (GINA TRICOT) / KENGÄT H&M

Huh huh, pitkästä automatkasta on nyt selvitty ja Torniossa ollaan! Tässä välissä jaan teille tiistaina meän parvekkeella otetuttuja fiilistely kuvia. Kattokaa mikä ihana valo(nyt soi se biisi päässä :D)! Kuvaajan puutteessa pööpöilin parvekkeella yksikseni, ennen ku lähin tekemään syyslukukauden vikaa koetta. Sen jälkeen oli kaikki tän vuoden koulujutut do, did, done!!!

Ei varmaan kellekkään epäselvää, kuinka paljon tästä kyseisetä neuleesta tykkään. Se on päällä jo toistamiseen viikon sisään. Sain vision tästä asusta ja oli pakko toteuttaa se nopsaa ennen Lapin reissua - koska näillä leveyspiireillä ei näissä pökissä nilkat ja polvet paljaana paljoa pompita. Lisäksi mummo varmaan pyörtyis ku näkis ja iskä käskis vaihtaa housut.. Koetta palauttaessani opekin kuiskas joulu toivotusten lomassa pyytämään pukkia tuomaan uudet :D Thanks Mr. Pete. Oon tullu siihen tulokseen, että rikkinäiset housut on vaan se yks "muotivillitys" jota aikuiset ihmiset ikää katsomatta ei pysty ymmärtämään.

Ps. Kiitos kaikista ihanista viime postaukseen tulleista kommentesta :-* Ootte huippuja!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

12 kommenttia:

 1. apuva tuo takki on niin herkku !! ja koko asu<3 en voi uskoa, sielläkö on aurinko paistanu! emmie vaa oo nähny moneen viikkoon pilkahdustakaan auringosta yhyy :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma hääär :) Kiitos <3 No siis jooo, tämmösiä satunnaisia auringon pilkahduksia on kyllä nyt sattunu viimesen viikon aikana! Mutta hyyyvin harvassa se paiste on..

   Poista
 2. APUA kuinka mahtavia kuvia!! Mikä fiilis noissa onkaan! Ja toi karvaunelma <3 aaah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki tykkään erittäin paljon tosta mun karvakamusta ! :3 Oih, kiitos!!

   Poista
 3. Aivan ihana asukokonaisuus! Kuvat myös on ihanan tunnelmallisia ja jotenkin pehmoisia. :P En tiedä johtuneeko tosta turkista... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, kiitos Milla! :) Minustaki näissä oli yllättävän paljon fiiilistä tylsästä kuvausmiljööstä huolimatta! Hahaa, se on varmaan just se turkki mikä tee sen ;)

   Poista
 4. Ah, aurinko<3 Toi housujuttu, I feel u. Mulle on mm. töissä ehdotettu, että pitäisköhän mun pyytää lisää liksaa, jotta saisin uudet, ehjät housut, hah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arska on =<3 !! Hahaaa, huippu :D Se on kyllä vaan niin, että jos uskaltautuu laittaan risaset housut jalkaan, niin pittää olla valmis kaikkiin mahollisiin kommentteihin..

   Poista
 5. Toi neule on kyllä superkiva!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat nää kuvat! Huippua vaihtelua kuvata partsilla :D! Ja muutenkin törkeen hyvän näköinen asuyhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaww kiitoos! :) Parveke on kyllä yllättävän kiva paikka kuvailla! Naapurit vaan aina ihmettelee mun tohuja >:D

   Poista