perjantai 12. joulukuuta 2014

PERJANTAI INSPISTÄ

Voi että, oon niin kateuksissani kaikkien muiden ihanista joulukalenteri postauksista! Miksen mie tajunnu tehä mittään vastaavaa? :D Hittolainen. Tässä sitä sitten ollaan, pimeässä pohjolassa ilman kuvaus ystävällisiä kelejä, mikä johtaa normaalia verkkaisempaan postaustahtiin. En oikeen pääse kuvaileen yksinkään, kun valo ei riitä eikä kameraa uskalla ihan kaikkialle kiikuttaa kylmässä ja märässä säässä.. Mää mää. Mutta ei tässä muu auta ku jakaa muiden upeita kuvia inspikseksi! 

Tässä toissapäiväisen blogien selaus-maratonin tulosta! Kaikkea ihanaa mikä mua kiehtoo just nyt. Nappailen kuvia talteen weheartit-tilille, sitä mukaa kun niitä tulee vastaan pitkin blogeja. Kollaaseja on niin parasta mennä selailemaan siinä vaiheessa kun mielikuvitus pukeutumisen suhteen on nollassa! Suosittelen tekemään samaa!

Palaillaan asupostauksen merkeissä viikonloppuna, mutta nyt inspiroitukaaaa immeiset!! <3


Kamelin ruskea, musta, tekoturkis, nutturat, valkoiset pohjat kengissä, yllättävä kauluspaidan yhdistely tuubitopin tai maxihameen kaveriksi, pussukkareput..


Sininen, harmaa, hopea, valkoinen, lenkkarit, nilkkamitta, ohut raita, naisellisen ja sporttisen tyylin yhdistely, karvakaulaliina.. 

Ps. Jos joku tietää mistä tommosen simppelin Niken t-paidan vois löytää, nii saa jakaa!! Nim. googletin kaikki kaupat läpi.

Pps. Nyt kiinnostaa mikä teitä inspiroi tällä hetkellä?

*Kuvat Wehearit

6 kommenttia:

 1. Joo, tämä pimeys kyllä vaikeuttaa niin paljon postausten tekemistä! Toisaalta, tässä joulunalla on kaikennäköistä muutakin, kai, että vähän harvempi tahti on ihan ok, näin ainakin yritän itelleni vakuutella:D
  Just nyt tuntuu,että ainoo mikä inspiroi, on ruudullinen pyjama ja punainen huulipuna.. Tämä sun kollasi oli kyllä kiva inspis, kiitos siitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii vaikeuttaa! Ja kaikki tää hankaluun kuvauksen suhteen tuli mulle vielä ihan yllätyksenä, koska tää on tosiaan mun eka talvi blogaajana :D No mutta ompahan intoa varastossa kevättä varten!! Totta totta, ei sitä kaiken hössötyksen keskellä kerkeä.

   Oiii se ois ihana asu kuusen alle aattona :) <3 Ihana kuulla!

   Poista
 2. Toi pimeys kyllä jaksaa turhauttaa täälläkki! Mutta tosi kiva tää kollaasi! Oikeesti positiivisessa mielessä vähän erilaisia kuvia ja juttuja tässä ku mitä muissa blogeissa on näkynyt!:)'

  http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu että koko suomessa on sama homma... Hö, no joulun jälkeen helpottaa ;) Oiii kiitos! Ihana kuulla että tuntuu ettei nää jutut huku ihan heti massaan :)

   Ps. Ihanalta näytti toi oma blogisi - Keep it up!

   Poista
 3. Hei katselepa beyondstore.fi :) sieltä oon ostanu oman mustan nike air paidan ja ainaski valkosii on viel!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikäää oot paras, kiitos!! <3 :) Löyty valkosena miesten puolelta! Voiskohan tuo miesten S olla sopiva..

   Poista