lauantai 20. joulukuuta 2014

MULLA ON VISIO..

PUSERO H&M X ALEXANDER WANG / TAKKI H&M / HAME 2HAND (DIY) / KENGÄT H&M / KORUT H&M

Oikaisen heti alkuun mahdollisen otsikoinnin luoman väärinkäsityksen - Ei, en ole alkanut tulkitsemaan tulevaisuudennäkymiä tähtikuvioista. Eli ette tuu bongaan mua arkiaamuisin Astraltv:stä, vaan kyse on hieman arkisemmasta ilmiöstä pukeutumiseen liittyen :D

Kuten oon aiemmin sanonu, oon semmonen ihminen joka saa jatkuvasti visioita siitä, mitä ja miten haluan jotain vaatetta piettää tai yhdistää. Kaverit saa aina shoppailureissun alkuun tiedon siitä, mitä suunnitelmaa tällä kertaa lähdetään toteuttamaan: "Tytöt, mulla ois visio semmosesta metallinhohtoisesta hameesta, jos näätte semmosen niin sanokaa heti!". Tällä viikolla pääsin viimein toteuttaan mun vision kokonaan harmaasta asusta, josta puhuin jo kuvassa näkyvän diy-hameen postauksessa, klik!

Tää tekniikka on muuten kätevä nimenomaan sillon ku ollaan ostoksilla, ja erittäin ajankohtainen nyt kun isot alennusmyynnit on taas alkamassa! Kantsii AINA miettiä yksittäisen ostoksen kohdalla sitä, mihin sitä oikeesti omassa kaapissa yhdistäis. Sanotaanko näin, että jos ei HETI ostotilanteessa tuu mieleen muutamaa asuyhdistelmää, nii jättäkää se kampe kauppaan!! Mikään ei oo ärsyttävämpää ku ostaa jotain täysin turhaa.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

22 kommenttia:

 1. hahaa sielä samat visiot mielessä! mulla kans välähti tuossa jonkuaikaa sitten koko harmaa asu mieleeni ja haluan äkkiä päästä toteuttaan sen:D -ps tuo ostosjuttu on kyl niin totta.. pitäs oikeasti harkita paremmin kaikkia ostoksiaan et tarviiko ja miten sitä aikois käyttää. mun uuden vuoden lupaus taitaaki olla *jätä turhat ostokset ostamatta* :D siinä oiski koko vuodeks haastetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on kans joku tämmönen päästä varpaisiin samaan väriin pukeutumisen kausi nyt :D No eikö ookki? Tiiäkkö, mie niin lupaan saman jutun ja haastan kaikki matkaan!! ;)

   Poista
 2. oon tosiaan aina pitänyt ykkösääntönä tota yhdistelmä juttua kaupoilla ollessani, voisin sanoa että toimii! :-D

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä ihan loistava sääntö ostoksilla ollessa :) Olen noudattanut sitä jo monta vuotta ja toimii! Ihana asu, selkeesti hyvin toteutettu visio ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sie kans!! Hyvä me, jatketaan samaan malliin ;) Eiks je? Kiitos!

   Poista
 4. Upea asu!

  Mä noudatan samaa shoppailusääntöä kans.

  VastaaPoista
 5. Vau upea asu! <3 Kokonaan harmaa näyttää kyllä hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wouuuu kiitos! <3 Minustaki se toimii yllättävän hyvin :)

   Poista
 6. Kokonaan harmaa näyttää kyllä tosi hyvältä! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista!! <3 Mie kans peukutan koko harmaata tästä lähtien :)

   Poista
 7. Mie haluan tuommosen hameen!!! Oon ettiny tommosta college paitaa kirppareilta ja AIJON toteuttaa tuon hameen! <3 Niin ihana! Ja aivan upea tuo yhistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniii ei muutaku oikeanlaista paitaa metsästämään ;) Toteuta!! Kiitooos :) <3

   Poista
 8. Harmaa on kyllä vaan niiiin ihana väri. Tosi kiva asu jälleen kerran Milla! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon kans aivan hurahtanu harmaaseen!! Tuhannet kiitokset :3 <3

   Poista
 9. Hieno asu, kaikinpuolin:) Tuo takki näyttää hieman vihertävältä joissakin kuvissa, kuten ekassa ja sekin sopis..Vaik sulla tais olla se takki kiintiö täynnä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo se on hassu miten valaistus välillä muuttaa nuita värejä :D Ja joooo, älä nyt kuule yhtään pistä mua haluamaan uutta takkia ;) Täynnä on!!

   Poista
 10. Sun asut on aina täydellisiä <3 Harmaa on ihana väri ja sitä ei voi olla likaa :)

  VastaaPoista