maanantai 8. joulukuuta 2014

HERÄTYS

MAXINEULE H&M // NEULE 2HAND // TAKKI LINDEX // ASUSTEET H&M 

Oii, kuinka paljon musiikista voikaan saada irti? Jossain tässä aikuistumisen ja ipodien muodista poistumisen välissä oon unohtanu ihan täysin musiikin ja sen kuuntelemisen! Herätys sen mahtavuuteen tapahtui keikalla viime perjantaina.

Sisko muisteli joku aika sitten sitä, kuinka paljon musiikkia mie ainakaan kuuntelin! Teinivuosina se kuulemma löysi parhaat biisit minun kautta :3 Nykyään homma menee ihan toisinpäin. Kun on bileet tulossa tekstaan sille paniikissa mikä ois nyt coolii kuunnteltavaa, ettei kaverit hauku pystyyn kun laitan koviksena gangmanstyleä soimaan..

Esimmäinen (teko)syy tähän on varmaan se että on kiire, ei oo aikaa. Nyt ku aattelen, kuinka huippua ois aamuisin linkussa herätellä mieltään musiikilla somen läpi skrollaamisen sijaan? Toisena ehkä se että en oo treenannu tai harrastanu liikuntaa pitkään aikaan. Biisilistojen piti olla aina ajantasalla kun lähin salille. Oon semmonen liikkuja että ilman korvanapeista pauhaava taustamusaa ei meikäläisellä nouse syke eikä peppu. Mun pitää niin ryhdistäyä asian suhteen!! Who knows, ehkä löytäisin liikkumisen ilon taas musiikin kautta.

Ps. Tätä prosessia saa vauhdittaa ja linkittää mulle teän tän hetkisiä lemppari biisejä - Thank juuu!

14 kommenttia:

  1. Eevert and the dragons – virolainen bändi jonka kyllä bongasin jo Suomalaisesta Spotify-mainoksestakin! Niillä on sellasta chilliä hyväntuulenmusaa. Mainstream musaan pääsee ajoissa käsiksi kuuntelemalla Billboardia vaikka Spotifyssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ouuu kiitti vinkeistä! :) Aivan ihana nimi tuolla bändillä jos ei muuta :D

      Poista
  2. Ihana asu ja propsit siitä, että hymyilet aina kuvissa!
    Kannattaa käydä kuuntelemassa seynabo seyta, upea tumma ääni oioi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii, ihanaa kiitos :))
      Hei jooo meillä soi pari sen biisiä töissä ja ne oli semmosia mikkä oli pakko ettiä heti! Kiitti!

      Poista
  3. Olly Murs-Wrapped up
    Taylor Swift-Blank space
    Fifth Harmony-Sledgehammer
    Sia-Free the animal

    Nuo soi itelläni eniten tällä hetkellä! Suurin osa sopii hyvin treenaamiseenkin :)

    VastaaPoista
  4. Mä kuuntelen Spotifyssa erilaisia valmiita soittolistoja. Välillä niiltä löytyy kivoja helmiä. :>

    Ja sun asu taas..... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siiis joo! Mie laitoin yks ilta taustalle soimaan semmosen hengailu/ fiilsitely-listan ku iskä tuli illalliselle, ja se oli yllättävän hyvä siihen tilanteeseen! Pittää kokeilla samaa uudelleen ;)

      Kiitos! <3

      Poista
  5. Sama juttu! Mulla on joka vuodelle omat Spotify-listat ja niistä huomaa, miten vähän uutta musiikkia löydän nykyään... Vuoden 2011 listalla on 153 biisiä, 2012 listalla 84 ja nyt 27... Mitähän ihmettä on tapahtunut? :D Mutta tällä hetkellä kuuntelen näitä:
    Haloo Helsinki! - Nainen jonka ympärille tuolit tuodaan
    Maroon 5 - Sugar
    Cesare Cremonini - Logico #1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniii, eli en oo ainoa jolla alkaa biisilistat harvenemaan!! :D Tähän täytyy tulla muutos! Kiitos biisi vinkeistä ;)

      Poista
  6. hihi ei hitsi katoin ensin, että sulla on harmaat polvihousut jalassa :DD mut kiva asu jälleen! tää kuvauspaikka on kyllä kiva. aiemminkin ihastellut sun kuvissa tota taustaa :) rakastan sun asukuvia kun oot niin eläytyväinen kuvissa ja sun asennot on aina erit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa, nyt ku sanoit nii nopeaa vilkasemalla jooo :D Tää on kyllä yks mun vakkari paikkoja kuvata - tosi lähellä meän kämppää ja sen verran simppeli että voi erikoisempiaki asuja kuvailla sitä vasten :) Aivan huippua kuulla, kiitos!

      Poista
  7. Mulla on sama ongelma, en yhtään tiedä mitä biisejä nyt kuunnellaan :D Pitääkin kuunnella noita ihmisten linkittämiä biisejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonniin! Ota sieki kaikki hyöty irti näistä biiseistä mitä muut vinkkaili ;)

      Poista