tiistai 6. tammikuuta 2015

TUPLATAKKI

TAKKI.1 LINDEX / TAKKI.2 H&M / HOUSUT H&M / KENGÄT CATEPILLAR (2HAND) / PIPO TIGER OF SWEDEN / CLUTCH MARIMEKKO / KELLO DANIEL WELLINGTON

Milla kerrospukeutuu part.1286 :D Tällä kertaa testasin hieman järeämpiä asioita keskenään hyvin yksinkertaisella kaavalla - takkia toisen päälle. Talven jatkaessa voittokulkuaan ei ulos uskalla ihan missä tahansa välikausihässäkässä mennäkkään. Miten saada ohkaset takit käyttöön ympäri vuoden? Vastaus: Hiettämällä toisen samanlaisen päälle!

Tähän idikseen toimii aivan loistavasti perus nahkabikertakki. Se on tarpeeksi ohut sujahtamaan toisen takin alle, tekee yhdistelmästä erittäin tuulenpitävän ja kaulus tuo kivan lisän lookkiin! Harrastaako kukaan samaa?

Ps. Kiitos eilisistä idiksistä!! Sain heti ainaki pari semmosta juttua mitkä varmasti lähtee toteutukseen - heti kun tilanne sallii ;)

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

12 kommenttia:

  1. Mielettömän kivasti olet saanut nuo takit laitettua, muutenkin tykkäsin asusta! Sun blogia on kyllä ilo lukea kun jaksat aina panostaa jokaiseen postaukseen kunnolla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aawww kiitos! Ihana kuulla että vaivannäkö näkyy :) Noi takit kyllä loksahti yhteen yllättävän hyvin!

      Poista
  2. Keksin eilen samanjutun ja puin juurikin nahkatakin ja toppatakin ulos ja koulussa hengailin sitten nahkatakissa:D Mutta toi yhdistelmä näyttää tosi kivalle ja taidan itekkin ensikerralla kokeilla tuolleen villakangastakin kanssa niin että kerrokset näkyy!:)

    sofiaelizabetha.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkööö! :D Tiesin etten voi olla ainoo. Nonniin elikkäs ens kerralla kaulukset näkyviin ja menoks ;)

      Poista
  3. Hei täähän vaikuttaa hyvältä idikseltä ! Voisin kokeilla :D Ai vitsit alussa inhosin tuollaisia kenkiä, mut tällä hetkellä mulla on kauhee kuolaamisreaktio tullut noita kohtaan. Pakko varmaan hommata, kun just sopivasti vanhat talvipopot meni rikki.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellaki kokeile! ;) Mie aloin himoita näitä viime keväänä ja ku sama kirkkaalta taivaalta äiti bongas nää mulle kirppikseltä! Uutena löytyvät versiot on hieman siromman mallisia, mutta niillä on varmasti helpompi kävellä.

      Poista
  4. Biker toisen takin alle on todellakin testattu toimivaksi! Myös pitkä karvaliivi takin alle tai päälle tuo mukavasti lämpöö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä eli tää on nyt testattu varmaksi yhdistelmäksi ;) Ouuuu, oon aina laittanu sen takin päälle mutta tosiaan alla se lämmittäin vielä enemmän!!

      Poista
  5. Idea oikein hyvä - toteutus vielä parempi ! Luulenpa itsenikin kokeilevan tuplatakkipukeutumista taas tänäkin talvena, sillä on todellakin tylsää jättää ohuemmat takit vain odottamaan kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Kokeile ihmeessä, avartaa ihmeesti talvipukeutumista!

      Poista
  6. Ihanat noi kengät, mäkin haluun <33 Mihin muuten mobiiliversio on kadonnut vai eikö mulla vaan toimi? :o

    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on ihan huipuuut <3 Mie tein siihen vähän muutoksia eilen mutta ne ei näköjään onnistunu! :D Muutin sen takasin. Kiitos ku vinkkasit!

      Poista