perjantai 23. tammikuuta 2015

WIDE LEG

 TAKKI BLACK SWAN / PAITA H&M / HOUSUT BIK BOK / KENGÄT 2HAND

Oon mielessäni suunnitellu näiden housujen korkkausta jo viikkoja! Vaikka luen itteni suhteellisen kokeilevaiseksi ja uskaltavaksi pukeutujaksi, on leveisiin lahkeisiin totuttautuminen odotettua vaikeampaa. Pillit, tiukat lahkeet on ollu käytössä niin pitkään että kaikki ylimääräinen liikkumatila lantiosta alaspäin tuntuu tosi erikoiselta! Ihan kun ei olis housuja ollenkaan kun tuuli kiemurtelee ylös lahjetta pitkin. Mulle väljien alaosien kaveriksi yleensä valkkautuu automaattisesti korollinen kenkä, eli toinen mulle outo juttu tässä asussa oli matalat kengät. Kasvoin mie sentään ton tennarinpohjan verran :D

Odotan niin innolla kevättä ja sen mukanaan tuomia kelejä että pääsen heittää nää pökät sandalettien, aurinkolasien ja napatopin kaveriksi! AH!

Sitten minigalluppi tähän loppuun: Leveät lahkeet - yay or nay?

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

4 kommenttia:

 1. On kivat! Mutta ehkä kuitenkin sinne kevääseen/kesään enempi - niinku sanoitkin! Mutta nythän ne leveet lahkeet pitäis tosin hankkia, eikä sitten kun kaikki koot ja parhaat mallit on loppu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellaki saa ootella lämpimämpiä kelejä ennen ku pääsen kunnolla vaihtiin näiden lahkeiden kanssa :) Ja jooo niinhän se aina on että sitten ku se sesonki on niii on jo myöhästä!! :D

   Poista
 2. ihan sairaan hienot noi, eli yay!! itelläki ollu ostoslistalla jo pitkään just ton tyyppiset housut :) leveelahkeiset housut on ehkä jopa paremman näköset matalien kenkien kaa kun korkeiden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yayyyyy!! :) Ihanaa! Tiiäkkö mie alan oleen pikku hiljaa samaa mieltä tuosta kenkä jutusta..

   Poista