torstai 1. tammikuuta 2015

MIE LUPAAN X4

 TAKKI 2HAND / HUIVI H&M / HOUSUT DR.DENIM+ DIY / KENGÄT H&M 

Mitä näihin perinteisiin uudenvuoden lupauksiin tulee, en tee niitä juuri koskaan. Yleensä keksin viime tinkaan jonkun äärimmäisen ympäripyöreän lupauksen tyngän joka sitten unohtuu ennen keskiyötä.

Jostain syystä mulla on helpompi pitää tämmösiä "elämäntapa lupauksia" jos sanon ne ääneen tai lupaan ne jollekkin. Mulla on pakko päästä kertomaan pienimmistäkin päähänpistoista vaikka vaan Tonille, niin sanojen muuttuminen teoiksi tapahtuu tuplasti todennäköisemmin! Kun päättää jotain hiljaa omassa pienessä mielessään, on peli menetetty ennen alkujaan :D

Siis, mie lupaan teille..

1. Saada enemmän aikaan. Kaikki tyhjänpäiväinen aikaan saamattomuus, laiskuus ja selittely saa jäädä. Ei enää tekosyitä!! Samaan syssyyn lupaan varata kirppispöydän ja kampaajan ens kuussa.

2. Alottaa jonkinlaisen liikuntaharrastuksen. Ei mitään superdieettiä tai kesäkuntoon 201X meininkiä, vaan liikkumista millä saa lisää puhtia päivään.

3. Opetella uusia asioita. Haluaisin opetella paremmaksi ompelijaksi, kuvaajaksi, uimariksi, ruotsinkielen puhujaksi ja ahkerammaksi lukijaksi.

4. Uskaltaa enemmän! Haluan heittäytyä enemmän ja poistua omalta Dominokeksin kokoiselta mukavuusalueelta. Oon välillä liian nössykkä. Uskaltamista oon kyllä harrastanu jo tän vuoden puolella (muutto, blogi, koulu..) mutta sitä ei ole koskaa liikaa!

Ps. Lupaan myös lopettaa virallisesti jouloman ja jatkaa hommia täällä normaaliin tahtiin - Eli I'm back!! ;)
Pps. Kuka muu lupasi jotain ittelleen tai jollekkin muulle?

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

6 kommenttia:

 1. mä lupasin itelleni ottaa vähän rennommin keväällä ja ehtii nauttii elämästä enemmän. mä voisin kyl yhtyy täysin ainaki noihin sun kahteen vikaan lupaukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on oikeen hyvä lupaus kans!! Mie voisin kans yhtyy siihen yhtälailla vaikka vähä niinku extra lupauksena ;) hahaa

   Poista
 2. Hyviä lupauksia kyllä jokainen, kaunokainen <3 mä en varsinaisesti luvannut itselleni mtn :) tai yhden, säästäminen ja turhia ostoksien vähentäminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia :) EIkä sitä tarvikkaan kuule! Kuten sanoin niin en miekää oo yleensä mitään sen kummempaa lupaillu.. Tuo on hyvä!!

   Poista
 3. Vitsi tuo takki on kyllä makee! Mä lupailin tehdä enemmän semmosia asioita, joita tekee mieli tehdä :) Koitan jättää sen "pitää tehdä sitä ja tätä" pois ja vaihtaa sen "haluan tehdä sitä ja tätä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiii kiitos! :) Jenni, tuo on ihan saakelin hyvä lupaus!! Mie laitan tän kans korvan taa.

   Poista