keskiviikko 21. tammikuuta 2015

MY BABY

Olympus PEN E-PL5 / Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8

Tässä on se toinen super jännä juttu josta lupasin kertoa myöhemmin - uusi kamera!!!

Ollaan kuvailtu viimenen kuukausi siten, että ollaan laitettu mun muistikortti Jennin kameraan ja vaihdettu takas sen omaan kun posetusvuoro vaihtuu. Aika kätsyy eikö? Mutta kun parempaa kuvanlaatua pääsee maistamaan ei vanhaan ole paluuta.. Oli pakko vähän satsata uuteen kalustoon ja ostin Olympus PEN E-PL5:sen ja rymäytin siihen 45mm f/1.8 objektiivin kaveriksi! Oon niiiiiin onnellinen. On jotenki semmonen fiilis että nyt tää homma vasta alkaa!! :D

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

20 kommenttia:

 1. Ou jee! Nyt ei tarvi enää ressata niin pahasti, että onko oman kameran akku täynnä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei niin! ;) Aina on toisen kamera backuppina ;)

   Poista
 2. Mikä kamera sulla aikaisemmin on ollut? Olisi mukava kuulla arvostelua, että millä tavalla tuo on entiseen verrattuna parempi kamera :---D Harkitsen nimittäin itse juuri Canonin ja Olympuksen välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehä aiheesta jjopa postauksen jos kerkeen.. Mulla on ollu aiemmin Samsungin NX1100 mikrojärkkri johon en hommanu sitä mun suunnittelemaa uutta objektiivia! Jos nopsaa haluaa vertailla kuvan laatua, nii kaikki ennen joulukuuta otetut kuvat on kuvattu sillä. Viime aikoina postauksen on kuvattu Jennin kamsulla :) Entiseen verrattuna näin alkuun vaikuttaa kaikin puolin paremmalta vehkeeltä tää.

   Poista
 3. Mitenkään ei kyllä liity postauksen aiheeseen, mutta olisin halunnut tietää miten oot viihtynyt Tampereella? :) kun mul ois ehkä ensi syksynä tiedossa sinne muutto opiskelujen takia... Oon jo nyt ihan superpeloissaan (mut samalla myös innoissaan) kun oon vähän ujo ja mietin onks sieltä helppo saada kavereita :D Mut oliko sun helppo sopeutua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa ollenkaan vaikka menee aiheen ohi! Mie oon kyllä oikeesti tykänny asua täällä ihan hulluna :) Tampere on tosi kaunis ja viihtyisä paikka! Ei kannata jännittää. Täällä on tosi paljon paikkoja, kahviloita ja ravintoloita mitä tutkia ja tapahtumia ja messuja minne mennä. Koulussa on paljon yhteistä toimintaa ja juhlia, varsinkin aluksi. Porukkaan pääsee nopsaa matkaan :) Eli ei huolta sopeutumisesta varsinkaan jos oot opiskelemaan tulossa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ei siinä muu auta ;) Mie laitan sulle siitä kamerasta viestiä jos haluatte sen testaukseen! Voisin vaikka viikonloppuna jotenkin antaa sen jo teille.

   Poista
  2. JOO! Onkohan meillä tuloksena sitten läjä epäonnistuneita asukuvia kun ei osata käyttää..? :D

   Poista
 5. jeeee mahtavaa Milla!!! <3 Mieki otan nyt vklp asiaksi treenata samaisella kameralla kuvausta jonka hankin muutama kuukausi sitten, ja saan lainaan tuon 45mm objektiivin huomenna!! ja varmasti menen itsekkin kaupoille enskuussa ostamaan. Olen niin jumahtanu tuohon Canoniin, että jotenki aina valinnu sen tutun ja turvallisen, mutta nyt on aikaa ja kaverin kans sovittu kuvaustreffit!! ::) jeee<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm so happyyyy!! :) Mulla alkaa kans treenaaaminen nyt. Onneksi oon päässy jo jonku verran tutuiksi ton kameran kanssa Jennin kautta, kun meillä on nyt samanlaiset! Se objektiivi on ihan huippu tykkäät varmasti <3 Tsemiä kuvailuuuun :)

   Poista
  2. haha mulla jääny treenaaminen kameran suhteen ihan liian vähälle, mut huomsien jälkeen kyllä repasen ja olan takaa!! jos sulla on jotain kivoja pikkuvinkkejä antaa nii kirjoitellaan fasessa ;) joo se objektiivi on varmasti hyvä, kun on niin valovoimainen! tsempii sinnekki ja oon ni happy sun puolesta<3

   Poista
  3. Joo todellaki. mie vinkkaan jos hoksaan jotain ;) Vinkkaa sieki!

   Poista
 6. Mulla on sama kamera käytössä ja oon miettinyt myös ton 45mm f/1.8 objektiivin ostoa. Oon tykänny kamerasta tosi paljon, mut uus linssi houkuttelisi. Suositelisitko tota 45mm? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelisin todellakin! Sillä saa ihania asu/ muotokuvia aikaan. Tosi valovoimainen objektiivi ja terävyys alue lyhenee huomattavasti :) Saa kauniin taustan ja eron sen ja kohteen välille.

   Poista
 7. Dodi! Saitko vanhan myytyä? Mun pitäis joku rahtusen valovoimaisempi linssi hommata, mutta ei vielä hetkeen, sillä juuri sain teleskoopin :D Ja eilen ostin kamerarepun - oon niin tyytyväinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nyt kaverilla testauksessa eli selviää myöhemmin! Äläppä sie nyt kaikkia linssejä kerralla hamua :D Pikku hiljaa!

   Poista
 8. Eiii nyt munkin on varmaan pakko ostaa toi objektiivi ! Vaikuttaa liian hyvältä! Voitaisko hei järkätä kamera treffit, voisit vähän opettaa mua kun sulla on varmaan ollu vähän enemmän aikaa tutustua tohon, mä oon aika kujalla vielä :D ostin siis hetki sit käytännössä saman vehkeen, mut vaan sen e-pl7:n :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella, tää on ihan huippu! :) Hahaa totta kai voidaan ;) Mie en kyllä ittekkään tuosta kamerasta sen enempää tiiä, kuvailen edelleen automaatilla, mutta voidaan vaikka käydä muuten kahvilla höpöttelemässä tai kuvailemassa! Opetellaan yhdessä :D

   Poista